RRS Postat Septembrie 13, 2016 Share Postat Septembrie 13, 2016 a exagerat prea mult cu pozitia pe moto )) daca am exagerat sau nu, nu pot sa ma pronunt... ii las pe altii cu mai multa experienta sa se exprime. daca crezi ca ma poti ajuta sa corectez ceva la pozitia pe moto, te ascult cu placere dar te rog sa iei in calcul ca sunt incepator! Bubbe: mai putina bere si mai mult motorit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adi_fred2000 Postat Februarie 13, 2017 Share Postat Februarie 13, 2017 (editat) Si, ce mai "face" serpentinarii ? "E" cuminti se pregatesc de sezon Editat Februarie 13, 2017 de adi_fred2000 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Februarie 13, 2017 Share Postat Februarie 13, 2017 e foarte cuminti "curbarii"....sau cati au mai ramas.vine vine primavara imediat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Februarie 14, 2017 Share Postat Februarie 14, 2017 Freddy, bine ca ai postat, , aproape ca am uitat de topic dupa 5 luni de pauza.... inca o luna foarte sanatoasa si sa speram ca incepe si sezonul nostru! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Februarie 14, 2017 Share Postat Februarie 14, 2017 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
free fly Postat Februarie 22, 2017 Share Postat Februarie 22, 2017 (editat) Reusim si noi sa facem o reuniune? Ma gandesc asa: - stabilim o data pentru la vara. Locatia o zic eu acum, zona Brasov ! Cautam o viluta misto, unde sa stam seara la un gratar si bere Ne intalnim intr-o vineri si dam ture pe serpentine in zona. Vineri daca este timp, sambata full, duminica plecam spre casele noastre. Sunt trasee misto in imprejurimi: - padurea bogatii -drumul spre poiana bv - o portiune de cativa km din drumul spre Buzau, apropiata de bv -o portiune de cativa km din drumul spre Ploiesti (Cheia), apropiata de bv Care vrea sa-si depasesca limitele il las in fata )) Exista doritori? Editat Februarie 22, 2017 de free fly Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Februarie 23, 2017 Share Postat Februarie 23, 2017 +1 eu as fi interesat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adi_fred2000 Postat Februarie 23, 2017 Share Postat Februarie 23, 2017 +2 eu si cu tovarasul meu de drum . Zona Brasov suna bine ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebicbr Postat Februarie 25, 2017 Share Postat Februarie 25, 2017 Vine vara baieti!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DArtagnan Postat Februarie 25, 2017 Share Postat Februarie 25, 2017 Va invidiez, eu merg pe motor din octombrie 2016 și tare mult mi-ar placea să mă dau pe serpentine cu rotula pe jos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Februarie 26, 2017 Share Postat Februarie 26, 2017 Baietzeala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DArtagnan Postat Februarie 26, 2017 Share Postat Februarie 26, 2017 Cineva mai experimentat poate explica cum se abordează curbele strânse, cum se executa manevra corect (să nu ajungi pe contrasens), cum trebuie să te apleci corect și cum revi la poziția inițială , verticală. Merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fatal Fury Postat Februarie 26, 2017 Share Postat Februarie 26, 2017 Reusim si noi sa facem o reuniune? Ma gandesc asa: - stabilim o data pentru la vara. Locatia o zic eu acum, zona Brasov ! Cautam o viluta misto, unde sa stam seara la un gratar si bere Ne intalnim intr-o vineri si dam ture pe serpentine in zona. Vineri daca este timp, sambata full, duminica plecam spre casele noastre. Sunt trasee misto in imprejurimi: - padurea bogatii -drumul spre poiana bv - o portiune de cativa km din drumul spre Buzau, apropiata de bv -o portiune de cativa km din drumul spre Ploiesti (Cheia), apropiata de bv Care vrea sa-si depasesca limitele il las in fata )) Exista doritori? prezent si eu ,normal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RRS Postat Februarie 26, 2017 Share Postat Februarie 26, 2017 Cineva mai experimentat poate explica cum se abordează curbele strânse, cum se executa manevra corect (să nu ajungi pe contrasens), cum trebuie să te apleci corect și cum revi la poziția inițială , verticală. Merci Părerea mea este ca mai bine sa te uiți pe YouTube la filmulete. Găsești și undeva pe forum scris dar nu știu exact unde. Și cel mai important Multă practica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DArtagnan Postat Februarie 26, 2017 Share Postat Februarie 26, 2017 Da, e bun sfatul. Dar contează și explicațiile. Merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roberte Postat Februarie 27, 2017 Share Postat Februarie 27, 2017 Vine vara baieti!!! Iti recomand echipament! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adi_fred2000 Postat Februarie 27, 2017 Share Postat Februarie 27, 2017 Da, e bun sfatul. Dar contează și explicațiile. Merci ai mai jos un link unde poti afla cate ceva despre abordarea virajelor ! Succes si atentie marita /index.php?/topic/534535-abordarea-virajelor/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DArtagnan Postat Februarie 27, 2017 Share Postat Februarie 27, 2017 Merci! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
free fly Postat Martie 1, 2017 Share Postat Martie 1, 2017 +1 eu as fi interesat! +2 eu si cu tovarasul meu de drum . Zona Brasov suna bine ! prezent si eu ,normal Asa da ! Ma gandesc la ultimul weekend din mai, dar, doar daca prognoza este favorabila, nu vreau sa riscam. Daca prognoza este cu sanse de ploaie, amanam pentru weekend-ul urmator si tot asa ?!!! (ce ziceti?) Nu stiu daca vin cu cineva din ct. posibil sa da, posibil sa nu. Plecarea mea nu este in functie de asta. Daca macar unul din voi vine eu sunt prezent. Locatie? Cautam ! Care e din zona poate ne da o idee @ fatal fury? E ok baieti? Diiiii !!!! -ca sa citez un clasic in viata » Post actualizat in 01 Mar 2017 18:20 Ma gandem sa-mi dati nr-le de telefon,sa fac un grup pe whatapp. Care mai doreste sa se se inscrie, e bine-venit. Putem organiza ture de genul asta toata vara, si-n alte zone. ex: -pasul tihuta -lepsa -etc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ctrad Postat Martie 1, 2017 Share Postat Martie 1, 2017 (editat) Bogdane ... vin și eu ... normal . P.S. : de data asta poate ne întoarcem toți întregi... Editat Martie 1, 2017 de ctrad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adi_fred2000 Postat Martie 1, 2017 Share Postat Martie 1, 2017 Asa da ! Ma gandesc la ultimul weekend din mai, dar, doar daca prognoza este favorabila, nu vreau sa riscam. Daca prognoza este cu sanse de ploaie, amanam pentru weekend-ul urmator si tot asa ?!!! (ce ziceti?) Nu stiu daca vin cu cineva din ct. posibil sa da, posibil sa nu. Plecarea mea nu este in functie de asta. Daca macar unul din voi vine eu sunt prezent. Locatie? Cautam ! Care e din zona poate ne da o idee @ fatal fury? E ok baieti? Diiiii !!!! -ca sa citez un clasic in viata » Post actualizat in 01 Mar 2017 18:20 Ma gandem sa-mi dati nr-le de telefon,sa fac un grup pe whatapp. Care mai doreste sa se se inscrie, e bine-venit. Putem organiza ture de genul asta toata vara, si-n alte zone. ex: -pasul tihuta -lepsa -etc eu sau mai bine zis noi suntem pentru vremea buna ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roberte Postat Martie 2, 2017 Share Postat Martie 2, 2017 Bogdane ... vin și eu ... normal . P.S. : de data asta poate ne întoarcem toți întregi... s-a intamplat si altfel? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
free fly Postat Martie 3, 2017 Share Postat Martie 3, 2017 (editat) s-a intamplat si altfel? Raspun eu, da ! Un prieten a adormit intr-o curba (in localitate- se mergea incet) si a bagat motorul intr-o camioneta. A scapt doar cu fractura de femur. On topic Vreau sa fac un grup pe whatsapp. Grup in care sa organizam iesiri pe curbe. Adica, adunarea vineri, sambata distractie si duminica acasa. Atunci cand ai chef de o iesire de genul asta si cei cu care iesi de obicei nu's pe aceesi lungime cu tine, apelezi la grup. Sau daca vrei sa te intalnesti si cu altii, sa vezi fete noi, plm Acum depinde si de zona resedintei. Cei care stau in zona de munte, sau pe aproape, le e usor sa dea o tura, gasesc usor si parteneri. Pentru ei nu are mare utilitate grupul care vreau sa-l fac. Eu de exemplu ca sa ma bucur de curbe am nevoie de o noapte de cazare. Nu gasesc prea usor constanteni dispusi sa bata un drum destul de lung pentru a se bucura de curbe, multi prefera sa se plimbe in zona. Lucru care mie nu-mi place, exact din cauza zonei, ...numa' drept In plus scot motorul doar pentru minim 200km, nu-mi place sa pierd timpul aiurea. Gen, pun jaca, blugii si adidasii (aia buni) si pierd toata ziua la o cafea si un pachet de tigari. Pe seara ma intorc acasa si ii zic nevestii :- azi am stat toata ziua cu motocilistii Astept pm cu numere de telefon. Dupa ce am doua numere fac grup. Nu pot sa fac grup doar cu un numar p.s. am deja unul Editat Martie 3, 2017 de free fly Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Martie 4, 2017 Share Postat Martie 4, 2017 Pe traseul Urziceni-Ploiesti, nu vine nimeni? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ctrad Postat Martie 5, 2017 Share Postat Martie 5, 2017 (editat) Bogdane, i-ai omis pe cei 2 spre Varna -Bg. Pe cel dinspre Sf.Andrei ...mai aveam 100 m pana la destinație... Mai spun ? Iti sperii grupul daca mai insist ) Specifică ca mergi ... sportiv , cu tigaia ta ! Editat Martie 5, 2017 de ctrad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate