free fly Postat Martie 8, 2017 Share Postat Martie 8, 2017 Bogdane, i-ai omis pe cei 2 spre Varna -Bg. Pe cel dinspre Sf.Andrei ...mai aveam 100 m pana la destinație... Mai spun ? Iti sperii grupul daca mai insist ) Specifică ca mergi ... sportiv , cu tigaia ta ! Mariunus, nu conteaza cine a cazut, cum si de ce. De obicei se cade de prost Nu conteaza cum merg eu, sau cine vine.Ideea e sa ne strangem intru-un loc si sa ne distram. App, m-am gandit la tine cand am zis sfarsitul lui mai, ca tu vara nu ai timp sa te dai cu mobra... Nu am sa reusesc sa fac vre-o mega reuniune, daca gasesc unul care vrea ca mine este suficient si...am gasit, mi-a dat nr in privat Asa ca postarile mele nu sunt in van. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roberte Postat Martie 10, 2017 Share Postat Martie 10, 2017 misto initiativa personal, nu ma bag. tocmai am revenit la enduro, deci serpentinele mai asteapta. have fun! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costi31 Postat Martie 10, 2017 Share Postat Martie 10, 2017 Salutare,cred ca o sa ies si eu cu voi pe curbe,mai la vara. Dar mai am de invatat ,in legatura cu curbele. Si cand vad cati constanteni sunt in grup!!! (si eu tot de la mare sunt) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Martie 21, 2017 Share Postat Martie 21, 2017 (editat) Reusim si noi sa facem o reuniune? Ma gandesc asa: - stabilim o data pentru la vara. Locatia o zic eu acum, zona Brasov ! Cautam o viluta misto, unde sa stam seara la un gratar si bere Ne intalnim intr-o vineri si dam ture pe serpentine in zona. Vineri daca este timp, sambata full, duminica plecam spre casele noastre. Sunt trasee misto in imprejurimi: - padurea bogatii -drumul spre poiana bv - o portiune de cativa km din drumul spre Buzau, apropiata de bv -o portiune de cativa km din drumul spre Ploiesti (Cheia), apropiata de bv Care vrea sa-si depasesca limitele il las in fata )) Exista doritori? Fata, ma bag si eu, doar ca trebuie sa vedem in ce weekend e. Totusi, daca tii minte, am incercat si eu chestia asta. Raspun eu, da ! Un prieten a adormit intr-o curba (in localitate- se mergea incet) si a bagat motorul intr-o camioneta. A scapt doar cu fractura de femur. Unui alt prieten de-al tau,i-a crapat troaca pe serpentine si s-a intors cu platforma....gen eu..... Astept pm cu numere de telefon. Dupa ce am doua numere fac grup. Nu pot sa fac grup doar cu un numar Nu mai ai numarul meu? Editat Martie 21, 2017 de Crazy-devil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
free fly Postat Martie 21, 2017 Share Postat Martie 21, 2017 Fata, ma bag si eu, doar ca trebuie sa vedem in ce weekend e. Totusi, daca tii minte, am incercat si eu chestia asta. Unui alt prieten de-al tau,i-a crapat troaca pe serpentine si s-a intors cu platforma....gen eu..... Nu mai ai numarul meu? Gata te-am bagat in grup ( oamenii sunt de pe motociclism.ro) pana la tine nu am invitat nici un prieten. Data este stabilita, 26-28 mai, undeva langa Bv (inca nu stim unde). Fa apele sa vii si tu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Martie 23, 2017 Share Postat Martie 23, 2017 26-28 mai, undeva langa Bv asta-i esenta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mi$u Postat Aprilie 21, 2017 Share Postat Aprilie 21, 2017 Mediocrule... Eu ma bag ... Si ma dau si pe curve cu tine;)) Numai ,sa nu uiti pana in week endul dw pomina.. Gata te-am bagat in grup ( oamenii sunt de pe motociclism.ro) pana la tine nu am invitat nici un prieten. Data este stabilita, 26-28 mai, undeva langa Bv (inca nu stim unde). Fa apele sa vii si tu » Post actualizat in 21 Apr 2017 21:56 Mediocruleee... Am aceleasi cauciucuri de acum 20000 km... ma primesti???? Mediocrule... Eu ma bag ... Si ma dau si pe curve cu tine;)) Numai ,sa nu uiti pana in week endul dw pomina.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
free fly Postat Aprilie 21, 2017 Share Postat Aprilie 21, 2017 Mi$uleee.esti cel mai tare!!! » Post actualizat in 03 May 2017 19:22 Nu va fie frica nu se publica id-le si poza aferenta cu ciken strips. Toate pozele v-ar fi din fata si lateral » Post actualizat in 03 May 2017 19:27 Nu se fac poze cu ckichen strips. Curaj.... » Post actualizat in 10 May 2017 17:40 Mi$uleee.esti cel mai tare!!! » Post actualizat in 03 May 2017 19:22 Nu va fie frica nu se publica id-le si poza aferenta cu ciken strips. Toate pozele v-ar fi din fata si lateral » Post actualizat in 03 May 2017 19:27 Nu se fac poze cu ckichen strips. Curaj.... pffff !!! chiken strips.... Dupa ceva deliberari am mutat data. Primul weekend din iunie (2-4), tot in zona BV. Daca se mai gandeste careva sa vina este binevenit. Am facut un grup pe whatsapp, care vrea sa-mi dea numarul. Am sa bag in rucsac o scula d'asta si pe urma facem poze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DArtagnan Postat Mai 10, 2017 Share Postat Mai 10, 2017 Sau mai scazi din presiune anvelope să ai contact mai mare, deci șlefuire și pe margine fara sa te apleci chiar așa ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
free fly Postat Iunie 7, 2017 Share Postat Iunie 7, 2017 (editat) Prima intalnire a curbistilor (iubitorii de viraje) a avut loc - intalnire oganizata de mine A fost interesanat ca ne-am adunat 5 din toata tara, Romania e mica rau )) Am fost cate o bucata din TM, B, NT, AG si CT. Sigur mai sunt multi care vor sa adere la o grupare care nu foloste motocicleta sa se plimbe pe bulevard sau ulita si unde nevestele au interzis. In continuare astept numere de telefon, lista e deschisa. Urmatoarea iesire va fi in Iulie. Vineri ne adunam, sambata ne plimbam si duminica o luam spre case. Editat Iunie 7, 2017 de free fly Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Iunie 7, 2017 Share Postat Iunie 7, 2017 Locatia a fost super tare. Grupul...si el pe masura. Care poate, ss urce niste poze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
free fly Postat Iunie 7, 2017 Share Postat Iunie 7, 2017 (editat) eu » Post actualizat in 07 Jun 2017 19:14eu Editat Iunie 7, 2017 de free fly Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Iunie 7, 2017 Share Postat Iunie 7, 2017 Bravo colegilor! Felicitari! .....am sperante ca la urmatoarea intalnire sa reusesc sa ma alatur voua! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Iunie 9, 2017 Share Postat Iunie 9, 2017 eu » Post actualizat in 07 Jun 2017 19:14 Numai o poza? Buuuuuu! Hai sa vada poze multe si ochiul unui serpentinar iesit la pensie. » Post actualizat in 09 Jun 2017 07:09 BTW, nu e prima @free. E a doua, prima a fost aia de la Vatra. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Iunie 9, 2017 Share Postat Iunie 9, 2017 » Post actualizat in 09 Jun 2017 07:09 BTW, nu e prima @free. E a doua, prima a fost aia de la Vatra. mdaa, asa-i! corect! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Iunie 9, 2017 Share Postat Iunie 9, 2017 Bravo colegilor! Felicitari! .....am sperante ca la urmatoarea intalnire sa reusesc sa ma alatur voua! Urmatoarea mai serioasa o planuim prin August. 18-20 Numai o poza? Buuuuuu! Hai sa vada poze multe si ochiul unui serpentinar iesit la pensie. Pun eu cateva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Iunie 11, 2017 Share Postat Iunie 11, 2017 Si pe curbe nimic? Pai asa, in fata crasmei, am si eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Iunie 11, 2017 Share Postat Iunie 11, 2017 Pai, noi ne-am dus sa ne dam, nu pentru poze. Pozele de le vezi, sunt asa, printre timp. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Iunie 11, 2017 Share Postat Iunie 11, 2017 (editat) Si poza cu @free cine a facut-o? Aia era misto,, mai incapeau cateva, ce dracu'. nu pozele de la terasa. PS:sau de rușine nu aveti si alte poze? Editat Iunie 11, 2017 de george05 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Iunie 12, 2017 Share Postat Iunie 12, 2017 Poate nu au avut timp de poze pe curbe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Iunie 12, 2017 Share Postat Iunie 12, 2017 Da da, stiu replica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Iunie 14, 2017 Share Postat Iunie 14, 2017 Nu era deloc o ironie. Dar se intimpla. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Iunie 14, 2017 Share Postat Iunie 14, 2017 Stiu ca n-ai fost ironic. Era o "sageata" doar indreptata in alta direcție. Dar n-are importanță oricum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Iunie 14, 2017 Share Postat Iunie 14, 2017 Poza cu @free nu cred ca e el acolo. JAGI are dreptate. Noi am plecat de la Brasov la Sighisoara fara oprire. Singura oprire a foat la Rupea cand mi-a cedat mie un rulment pe fata. Da, rulment si da, Ducati. in rest, toate bune si frumoase. Vremea a fost super si iesirea la fel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Iunie 14, 2017 Share Postat Iunie 14, 2017 Tare asta cu ducati. Parca la astea sareau suruburi, nu rulmenti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate