apriliacluj Postat Martie 23, 2017 Share Postat Martie 23, 2017 26-28 mai, undeva langa Bv asta-i esenta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mi$u Postat Aprilie 21, 2017 Share Postat Aprilie 21, 2017 Mediocrule... Eu ma bag ... Si ma dau si pe curve cu tine;)) Numai ,sa nu uiti pana in week endul dw pomina.. Gata te-am bagat in grup ( oamenii sunt de pe motociclism.ro) pana la tine nu am invitat nici un prieten. Data este stabilita, 26-28 mai, undeva langa Bv (inca nu stim unde). Fa apele sa vii si tu » Post actualizat in 21 Apr 2017 21:56 Mediocruleee... Am aceleasi cauciucuri de acum 20000 km... ma primesti???? Mediocrule... Eu ma bag ... Si ma dau si pe curve cu tine;)) Numai ,sa nu uiti pana in week endul dw pomina.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
free fly Postat Aprilie 21, 2017 Share Postat Aprilie 21, 2017 Mi$uleee.esti cel mai tare!!! » Post actualizat in 03 May 2017 19:22 Nu va fie frica nu se publica id-le si poza aferenta cu ciken strips. Toate pozele v-ar fi din fata si lateral » Post actualizat in 03 May 2017 19:27 Nu se fac poze cu ckichen strips. Curaj.... » Post actualizat in 10 May 2017 17:40 Mi$uleee.esti cel mai tare!!! » Post actualizat in 03 May 2017 19:22 Nu va fie frica nu se publica id-le si poza aferenta cu ciken strips. Toate pozele v-ar fi din fata si lateral » Post actualizat in 03 May 2017 19:27 Nu se fac poze cu ckichen strips. Curaj.... pffff !!! chiken strips.... Dupa ceva deliberari am mutat data. Primul weekend din iunie (2-4), tot in zona BV. Daca se mai gandeste careva sa vina este binevenit. Am facut un grup pe whatsapp, care vrea sa-mi dea numarul. Am sa bag in rucsac o scula d'asta si pe urma facem poze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DArtagnan Postat Mai 10, 2017 Share Postat Mai 10, 2017 Sau mai scazi din presiune anvelope să ai contact mai mare, deci șlefuire și pe margine fara sa te apleci chiar așa ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
free fly Postat Iunie 7, 2017 Share Postat Iunie 7, 2017 (editat) Prima intalnire a curbistilor (iubitorii de viraje) a avut loc - intalnire oganizata de mine A fost interesanat ca ne-am adunat 5 din toata tara, Romania e mica rau )) Am fost cate o bucata din TM, B, NT, AG si CT. Sigur mai sunt multi care vor sa adere la o grupare care nu foloste motocicleta sa se plimbe pe bulevard sau ulita si unde nevestele au interzis. In continuare astept numere de telefon, lista e deschisa. Urmatoarea iesire va fi in Iulie. Vineri ne adunam, sambata ne plimbam si duminica o luam spre case. Editat Iunie 7, 2017 de free fly Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Iunie 7, 2017 Share Postat Iunie 7, 2017 Locatia a fost super tare. Grupul...si el pe masura. Care poate, ss urce niste poze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
free fly Postat Iunie 7, 2017 Share Postat Iunie 7, 2017 (editat) eu » Post actualizat in 07 Jun 2017 19:14eu Editat Iunie 7, 2017 de free fly Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Iunie 7, 2017 Share Postat Iunie 7, 2017 Bravo colegilor! Felicitari! .....am sperante ca la urmatoarea intalnire sa reusesc sa ma alatur voua! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Iunie 9, 2017 Share Postat Iunie 9, 2017 eu » Post actualizat in 07 Jun 2017 19:14 Numai o poza? Buuuuuu! Hai sa vada poze multe si ochiul unui serpentinar iesit la pensie. » Post actualizat in 09 Jun 2017 07:09 BTW, nu e prima @free. E a doua, prima a fost aia de la Vatra. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Iunie 9, 2017 Share Postat Iunie 9, 2017 » Post actualizat in 09 Jun 2017 07:09 BTW, nu e prima @free. E a doua, prima a fost aia de la Vatra. mdaa, asa-i! corect! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Iunie 9, 2017 Share Postat Iunie 9, 2017 Bravo colegilor! Felicitari! .....am sperante ca la urmatoarea intalnire sa reusesc sa ma alatur voua! Urmatoarea mai serioasa o planuim prin August. 18-20 Numai o poza? Buuuuuu! Hai sa vada poze multe si ochiul unui serpentinar iesit la pensie. Pun eu cateva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Iunie 11, 2017 Share Postat Iunie 11, 2017 Si pe curbe nimic? Pai asa, in fata crasmei, am si eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Iunie 11, 2017 Share Postat Iunie 11, 2017 Pai, noi ne-am dus sa ne dam, nu pentru poze. Pozele de le vezi, sunt asa, printre timp. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Iunie 11, 2017 Share Postat Iunie 11, 2017 (editat) Si poza cu @free cine a facut-o? Aia era misto,, mai incapeau cateva, ce dracu'. nu pozele de la terasa. PS:sau de rușine nu aveti si alte poze? Editat Iunie 11, 2017 de george05 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Iunie 12, 2017 Share Postat Iunie 12, 2017 Poate nu au avut timp de poze pe curbe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Iunie 12, 2017 Share Postat Iunie 12, 2017 Da da, stiu replica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Iunie 14, 2017 Share Postat Iunie 14, 2017 Nu era deloc o ironie. Dar se intimpla. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Iunie 14, 2017 Share Postat Iunie 14, 2017 Stiu ca n-ai fost ironic. Era o "sageata" doar indreptata in alta direcție. Dar n-are importanță oricum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Iunie 14, 2017 Share Postat Iunie 14, 2017 Poza cu @free nu cred ca e el acolo. JAGI are dreptate. Noi am plecat de la Brasov la Sighisoara fara oprire. Singura oprire a foat la Rupea cand mi-a cedat mie un rulment pe fata. Da, rulment si da, Ducati. in rest, toate bune si frumoase. Vremea a fost super si iesirea la fel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Iunie 14, 2017 Share Postat Iunie 14, 2017 Tare asta cu ducati. Parca la astea sareau suruburi, nu rulmenti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Iunie 14, 2017 Share Postat Iunie 14, 2017 Da, normal sar suruburile, dar la mine e mai speciala. @free a zis ca stia ca se strica, dar nu stia cand. Vineri, in drum spre Brasov, am luat la Gheorgheni o groapa cu forma de crater. Cred ca ala i-a fost picatura de a umplut paharul. Dar am rezolvat-o intr-o ora. Intamplarea a fost ca am oprit la un restaurant al carui patron avea magazin de rulmenti si ne-a pus la dispozitie inclusiv un atelier cu mecanic. Pam pam.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
free fly Postat Iunie 14, 2017 Share Postat Iunie 14, 2017 Eu nu stiu d'astea, si anume, genunchiul pe jos. Poza este pentru audienta pe topic Urmatoarea iesite va fi in Iulie, nu stiu unde, nu stiu cand. Urmatoarea dupa urmatoarea, in August, cand vine danemarchezul Am doi care vor, dar nu sunt la curent ca nu au whatapp. Mesaj pentru ei: - e un fel de sms, mai evoluat. Suntem in sec. XXI in plm Daca mai exista doritori sa-mi dea nr sa-l bag in whatsapp, stabilim acolo. » Post actualizat in 14 Jun 2017 19:01Poti sa mergi tare, poti sa mergi incet...nu conteaza. Ideea e sa-ti placa sa te dai pe curbe. Eu unul nu fortez niciodata, nu conteaza cine e in fata mea si ce motor are. Merg in stilul meu indiferent de situatie. Stiu, e un cliseu: ma doare in p ula. Asa ca daca vrei sa te dai pe curbe esti de-al nostru (punct). Ca te dai tare, ca te dai incet, nu conteaza. Vineri si sambata cazarea este in acelasi loc. Vineri ne strangem si sambata ne dam. Ca unii fac treaseul sambata de 3 ori si unii o data nu conteaza. Ideea e sa gasim o locatie unde sa avem unde sa ne dam sambata, ca de-aia ne strangem. Zicea cineva mai sus ca au mai fost intalniri. Eu am zis dar nu ati citit, am zis: "organizata de mine" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Iunie 15, 2017 Share Postat Iunie 15, 2017 Pentru August propun Tihuta sau Lepşa. Tihuta e mai de viteza, Lepsa mai tehnic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adi_fred2000 Postat Iulie 1, 2017 Share Postat Iulie 1, 2017 Tihuta..... , aha sa fie la tine acasa ) sa-ti pregatesti 1098-ul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Iulie 1, 2017 Share Postat Iulie 1, 2017 Aha aha. Acu sa nu crape si asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate