free fly Postat Februarie 7, 2013 Share Postat Februarie 7, 2013 cand ies cu nevasta...ies doar cu nevasta "ne intalnim la sighisoara de ex, ne cazam acolo. si din sighisoara sa plecam spre destinatia x ? ne cazam acolo, pe urma mergem spre Y...si se temina la z. de la z fiecare pleaca pe drumul lui spre casa? asa da...e mai misto tampenia ta ca a mea da tot o sa se stranga 2.000km pt unii :)" incepem cu o zi de racing sa vedem fiecare ce si cum poate si ce vrea. seara facem un traseu de 2 zile si plecam pe el, cum am zis mai sus ...asta daca sunt doritori. p.s.........forum, de 3 zile stau doar pe forum. am plecat la munca... daca se stabilesc 3 intalniri eu vin la toate...oricum ar fi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Februarie 7, 2013 Share Postat Februarie 7, 2013 nu stiu daca sunt racer (probabil ca nu)...da sunt sigur ca 6 e varza, il vad dupa pozitie, la vale sta un pic pe dreapta la curba de stanga in amonte langa deal-ul din video 2 la min 2.03, eu zic ca l fac. nu stiu cum stau exact...in raport cu zmeii de aici dar ...pe 6 pun pariu ca l fac, simt asta. Pai vezi ca te-ai uitat degeaba la clipul ala? Eu eram cel care filma, iar pozitia mea pe motor e asta: Te astept la vara, sa-mi areti "cum se face". Iar cel care era in fata mea, e un prieten care merge 2.07 la Hungaro cu un ZX10-R stock. aia care se simt jigniti, scuze..eu fac doar caterinca, nu jignesc. Caterinca o sa fie la vara, cand te filmam si te punem pe youtube. Eu nu cred ca o motocicleta de viteza poate face fata pe serpentine: 1 pozitia...........+ parghia semighidoanelor 2 caracterul motorului ( daca e 4L + cutia lunga ) In opinia mea SM sau naked/alrounder/enduro-touring sunt bune pt serpentine E perfect adevarat ce spui tu. Un SM e perfect pt viraje adunate. In schimb, pe un drum virajat cum e Tihuta (curbe largi, unde stai bine la viteze de 200+), nu cred ca un SM sta in spatele unu SS. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Februarie 7, 2013 Share Postat Februarie 7, 2013 mortala prima poza si a 3-a unde se vad si urmele de la gume. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Februarie 7, 2013 Share Postat Februarie 7, 2013 Pai vezi ca te-ai uitat degeaba la clipul ala? Eu eram cel care filma, iar pozitia mea pe motor e asta: 1.jpg 3.jpg 2.jpg 4.jpg Te astept la vara, sa-mi areti "cum se face". bai, eu credeam ca numai vedetele folosesc photoshop pt a decupa si alea alea. dar tu ma, tu.. offffffff. sincer nici nu pot sa ma uit la poze, sunt intro parte si ma doare gatul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bigfoot Postat Februarie 7, 2013 Share Postat Februarie 7, 2013 Mi-ar face placere sa ne vedem vara asta prin Tihuta, mai o poza mai un o dara mai un wheelie. Banuiesc ca numai dimineata poti sa iti faci de cap................sau intr-o zi caniculara, cand devii popcorn in combinezon . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Februarie 7, 2013 Share Postat Februarie 7, 2013 bai, eu credeam ca numai vedetele folosesc photoshop pt a decupa si alea alea. dar tu ma, tu.. offffffff. sincer nici nu pot sa ma uit la poze, sunt intro parte si ma doare gatul. Rotitul pozelor a fost "pantaloni scurti" pe langa munca ce-am depus-o pentru a edita pozele incat sa ies cu genunchiu' pe jos. Mi-ar face placere sa ne vedem vara asta prin Tihuta, mai o poza mai un o dara mai un wheelie. Banuiesc ca numai dimineata poti sa iti faci de cap................sau intr-o zi caniculara, cand devii popcorn in combinezon . Noi ne dam, de obicei, duminica. Nu e foarte circulat. Fiind o zona de munte, parca e mai usor de suportat caldura. Da-mi un PM cand ajungi pe aici. mortala prima poza si a 3-a unde se vad si urmele de la gume. Merci! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Februarie 8, 2013 Share Postat Februarie 8, 2013 Rotitul pozelor a fost "pantaloni scurti" pe langa munca ce-am depus-o pentru a edita pozele incat sa ies cu genunchiu' pe jos. Merci! Laser frate. Esti cavalerul Jedy. Imi cuNpar si eu programul asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
art Postat Februarie 8, 2013 Share Postat Februarie 8, 2013 nu stiu daca sunt racer (probabil ca nu)...da sunt sigur ca 6 evarza, il vad dupa pozitie, la vale sta un pic pe dreapta la curba destanga in amonte langa deal-ul din video 2 la min 2.03, eu zic ca l fac.De otto nu stiu ce sa zic..cred ca pe cheia il mucific.(da acu' 3 ani,ca acum s-a stricat asfaltul) nu stiu cum stau exact...in raport cu zmeii de aici dar ...pe 6 pun pariu ca l fac, simt asta. :funny: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Februarie 8, 2013 Share Postat Februarie 8, 2013 nu stiu daca sunt racer (probabil ca nu)...da sunt sigur ca 6 e varza, il vad dupa pozitie, la vale sta un pic pe dreapta la curba de stanga in amonte langa deal-ul din video 2 la min 2.03, eu zic ca l fac. De otto nu stiu ce sa zic..cred ca pe cheia il mucific.(da acu' 3 ani, ca acum s-a stricat asfaltul) nu stiu cum stau exact...in raport cu zmeii de aici dar ...pe 6 pun pariu ca l fac, simt asta. :funny: 95% din userii de pe forum il fac pe 6 il tradeaza pozitia. Mi-ar face placere sa ne vedem vara asta prin Tihuta, mai o poza mai un o dara mai un wheelie. Banuiesc ca numai dimineata poti sa iti faci de cap................sau intr-o zi caniculara, cand devii popcorn in combinezon . e la altitudine, poate e cald 95% din userii de pe forum il fac pe 6 il tradeaza pozitia. e la altitudine, poate e cald *racoare am vrut sa zic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rook Postat Februarie 8, 2013 Share Postat Februarie 8, 2013 eu zic ca mori de cald doar daca opresti motocicleta asa ca poti evita usor acest lucru... mai mult gas. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fatal Fury Postat Februarie 8, 2013 Share Postat Februarie 8, 2013 Pana la urma ce locatie ati alege ca prim punct de intalnire ?Eu zic ca undeva prin Mai ar fi OK o prima intalnire Cine ar veni si cu ce motor ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Februarie 8, 2013 Share Postat Februarie 8, 2013 Eu spun ca e un pas inainte daca reusim sa ne adunam si o data. Tocmai de aia propun sa ne vedem in iulie/august, sa fie temperatura buna la asfalt. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Februarie 8, 2013 Share Postat Februarie 8, 2013 Pana la urma ce locatie ati alege ca prim punct de intalnire ?Eu zic ca undeva prin Mai ar fi OK o prima intalnire Cine ar veni si cu ce motor ? in Mai daca e al doilea weekend, imediat dupa Paste. atunci sunt si eu acasa si cred ca pot veni sigur. cat de locatie de intalnire , cred ca ar trebui aleasa in functie de care/cum si de unde vine. parerea mea e ca cei din sud cred ca pot urca pe E85 direct spre Suceava (Constanta-Bucuresti-Buzau-Bacau-Falticeni- Gura Humorului) unde sa ma intalnesc eu cu ei la Falticeni de ex. sa campam peste noapte undeva la Gura Humoului sau Vatra Dornei, iar apoi plecare a doua zi pe tihuta si urmatoarea locatie. asta ar insemna de vineri plecarea, seara camparea si sambata si duminica nebuneala. asta daca nu numai sambata. desi nu cred ca faci tot traseul intro zi. apoi luni imprastierea la casele noastre. Eu spun ca e un pas inainte daca reusim sa ne adunam si o data. Tocmai de aia propun sa ne vedem in iulie/august, sa fie temperatura buna la asfalt. si iulie august e iarasi o periada buna (pt mine) sfarsitul lui iulie sau inceputul lui august spre jumatate. daca va decideti, eu pot sa-mi iau concediu incat sa incadrez si asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fatal Fury Postat Februarie 8, 2013 Share Postat Februarie 8, 2013 Pentru cei din sud si sud est mai exista varianta 7(buzau-intorsura buzaului-teliu-brasov). Deci 7. Intorsura Buzaului-Teliu ~40 de km de: -asfalt bun -drum virajat -trafic redus -peisaj frumos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Februarie 8, 2013 Share Postat Februarie 8, 2013 ce bootcamp o sa iasa ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Irinel Stiulete Postat Februarie 8, 2013 Share Postat Februarie 8, 2013 ba crazy pot sa vin si eu sa-ti fac poze? ca plm, de dat nu ma risc cu atatea vedete (in frunte cu tine),dar ma gandesc la faptu ca nu are cine sa te imortalizeze pe acolo. si eu n-o sa-ti dau pozele ca aia de la misano,cu logo pe ele, ti le dau 'curate' ..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristilvk Postat Februarie 8, 2013 Share Postat Februarie 8, 2013 pana atunci tre sa achizitionam gopro`uri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Februarie 8, 2013 Share Postat Februarie 8, 2013 ba crazy pot sa vin si eu sa-ti fac poze? ca plm, de dat nu ma risc cu atatea vedete (in frunte cu tine),dar ma gandesc la faptu ca nu are cine sa te imortalizeze pe acolo. si eu n-o sa-ti dau pozele ca aia de la misano,cu logo pe ele, ti le dau 'curate' ..... Nu. Daca vrei de duci inainte si ne astepti. Nu vreau sa-ti am grija ca te imprastii si pe acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Irinel Stiulete Postat Februarie 8, 2013 Share Postat Februarie 8, 2013 Nu. Daca vrei de duci inainte si ne astepti. Nu vreau sa-ti am grija ca te imprastii si pe acolo. am observat formularile astea deranjante la tine : sa te-nvat sa mergi / sa te iau cu mine la selena / sa-ti am de grija )) cwaie, da' tu te mai incapi in piele, asa cam cat de zmeu esti printre vacile alea?))) ontopic: sa vina primavara, ca acu ninge Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
free fly Postat Februarie 8, 2013 Share Postat Februarie 8, 2013 (editat) Suna sf ce zic eu aici? Daca da!; ma duc la doctor insemna ca's (cuvant urat)! " sambata am chef de o iesire,si n am cu cine. Care are chef de o tura pana Luni? Cine merge? Unde mergem " De multe ori cand vrei sa dai o tura, nu ai cu cine.Te pui pe telefon, din 4-6 cati ai in agenda, nu poate nimeni ...cand ai tu chef. Asa ca intanirea poate fi in fiecare week-end incepand cu 15 aprilie. sa vad cine raspunde. cand o sa se puna problema asa. Motociclismul este un hobby pana la urma. Motociclismul e ca pescuitul... Si pescarii rad de ala care prinde un peste mic. plm Editat Februarie 8, 2013 de free fly Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Februarie 8, 2013 Share Postat Februarie 8, 2013 O sa se aleaga praful si de provocarea asta ca si de topicul cu "Trotinel vs Stulewa" care cursa nu a avut loc niciodata dupa ce s-au vorbit nenumarate pagini. Eu zic sa asteptati vremea frumoasa ca toti suntem nerabdatori! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Irinel Stiulete Postat Februarie 8, 2013 Share Postat Februarie 8, 2013 Niko, cand ti-ai luat XX? n-aveai ZX9? L-ai dat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Februarie 8, 2013 Share Postat Februarie 8, 2013 am observat formularile astea deranjante la tine : sa te-nvat sa mergi / sa te iau cu mine la selena / sa-ti am de grija )) cwaie, da' tu te mai incapi in piele, asa cam cat de zmeu esti printre vacile alea? ))) ontopic: sa vina primavara, ca acu ninge am o piele de vaca ma, si de aia nu ma incap in ea. (incerc sa te invat ma) Nico, aia a fost doar pe forum. nu cred ca o sa se tina vreodata aia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Februarie 8, 2013 Share Postat Februarie 8, 2013 (editat) Ok, hai ca vin eu cu o propunere concreta: 25-28 iulie 2013, astfel: - 25 iulie, joi - ne adunam toti la Buzau, seara, stam la o bere si socializam. - 26 iulie, vineri - ne dam pe traseul 7 (Intorsura - Teliu) si pe traseul 1 (Brasov - Targu Mures). Ne cazam la Tg-Mures. Aprox. 330 km. - 27 iulie, sambata - plecam pe Targu Mures - Cluj - Zalau (ne dam pe Meses - traseul 5), dupa care fugim la Baia Mare sa ne dam pe Mesteacan (traseul 4). Ne cazam pe undeva pe langa Baia Mare/Dej. Aprox. 300 km. - 28 iulie, duminica - mergem pe Tihuta (traseul 2) si pe Mestecanis (traseul 3). Aprox. 280 km. Ne cazam pe langa Campulung Moldovenesc. - 29 iulie, luni - ne trezim, bem o cafea si o intindem fiecare catre casa. Am incercat sa adun aproape toate drumurile marcate (mai putin Reghin-Toplita). Eu spun ca e decent si putem s-o facem cum trebuie. Editat Februarie 8, 2013 de Stau-De-6 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Februarie 8, 2013 Share Postat Februarie 8, 2013 6, mereu stiam ca a incredere in tine. daca ai sa candidezi la presedentie sa stii ca eu te votez. totusi eu nu m-as impaca cu data. al doilea weekend din august ar fi beton. daca l-ati decide atunci, toata nebuneala de seara va fi pe spatele meu. (pe 10 e ziua mea) totusi noi facem niste planuri pt ce va fi peste fix juma' de an. e cam devreme. dar daca ideea se mentine, cativa oameni ar fi..... rezultatul il vom vedea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate