dead_man_walking Postat Septembrie 14, 2005 Share Postat Septembrie 14, 2005 Daca tot esti din ograda vino cu un cd sa ti-il copiez 243066[/snapback] ograda=targovishte Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CARMELLA Postat Septembrie 14, 2005 Share Postat Septembrie 14, 2005 (editat) Tot din ciclul celor veniti doar in vizita...sambata dimineata...plecare spre seara.. So, venit 2 motoare (Dorumaster&Me si Placebo&Cristina) sambata pe la 12. Mers intai la Zilele Cetatii... Fain frumos, dar pe sfarsite...intalnit prietenii ...mers la camping.. (numar de echilibristica - in premiera spagat....pe motor) Editat Septembrie 14, 2005 de CARMELLA Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CARMELLA Postat Septembrie 14, 2005 Share Postat Septembrie 14, 2005 (editat) Concurs de tras camionul....prima echipa din Bucuresti (Dorumaster, Placebo, Adrian, Nelu Si Constantin) ...locul 3 si la fete...care au castigat detasat cu un timp de 13.58 fata de 18.32 baietii(apropo s-a dat diploma si l fete....ca noi din Bucuresti am plecat) alte poze maine... Editat Septembrie 14, 2005 de CARMELLA Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Septembrie 14, 2005 Share Postat Septembrie 14, 2005 apropo s-a dat diploma si l fete....ca noi din Bucuresti am plecat) alte poze maine... 243232[/snapback] probabil ca s-a dat, da daca nu atzi lasat vorba sa o luam noi care am mai ramas Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CARMELLA Postat Septembrie 15, 2005 Share Postat Septembrie 15, 2005 (editat) probabil ca s-a dat, da daca nu atzi lasat vorba sa o luam noi care am mai ramas   243237[/snapback] Nu-i nimic si asa erau comentarii rautacioase din partea baietilor ca am fi fost favorizate de sofer.... care a accelerat, important este ca am participat..... Next Poze bulk.. (previous - poze Mielu cu dedicatie ptr. Mutulica...lipsa la apel) Editat Septembrie 15, 2005 de CARMELLA Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CARMELLA Postat Septembrie 15, 2005 Share Postat Septembrie 15, 2005 (editat) Super ultima intalnire a sezonului....felicitari organizatorilor (un plus de amaraciune ptr. Bucuresti - capitala e la Targoviste!?!). Daca septembrie va continua sa fie luna de vara mai facem un Snagov???? Mai pun cateva poze....sunt prea multe...ufff See you all a.s.a.p. - may be in Snagov ?? Editat Septembrie 15, 2005 de CARMELLA Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SOCKY Postat Septembrie 15, 2005 Share Postat Septembrie 15, 2005 La mai mare ! m-am simtit bine cu toate ca nu am fost decat 7 din PITESTI dar oricum au luat baietii si premii si berii. Cel putin noi am ramas acolo nu ca altii ! Apropo salutari baietilor de la SILVER PISTONS super de gasca ! Ne vedem le anul ! (daca nu-mi mai scapa chiea ....... ) Asfalt uscat !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninja_skija Postat Septembrie 15, 2005 Share Postat Septembrie 15, 2005 (editat) Salutari si de la bucuresteni intr-adevar pitesteniii si ploiestiu au fost prezenti vizibil Tumpi e din Pitesti?- transmite-i pupici din partea mea m-am indragostit de motoreta aia... Editat Septembrie 15, 2005 de ninja_skija Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Septembrie 16, 2005 Share Postat Septembrie 16, 2005 Sa mor io de nu m-am distrat mai bine decat la alte intruniri Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZORRO Postat Septembrie 16, 2005 Share Postat Septembrie 16, 2005 Sa mor io de nu m-am distrat mai bine decat la alte intruniri 244321[/snapback] Da ma, a fost super misto. offtopic: bai ce fata ai in avatar, domnul sultan Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SIM Postat Septembrie 16, 2005 Share Postat Septembrie 16, 2005 (editat) am si eu cateva poze Editat Septembrie 16, 2005 de SIM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Achile Postat Septembrie 20, 2005 Share Postat Septembrie 20, 2005 Stii ce zicea fata aia? BAH CE AI BAUT???? si rapunsul a fost...."bere, vin, palinca, tzuica si m-am spalat p dinti cu niste bere". C mai faci baiazide, traiti-ar motoru' ala distrus Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Septembrie 20, 2005 Share Postat Septembrie 20, 2005 si rapunsul a fost...."bere, vin, palinca, tzuica si m-am spalat p dinti cu niste bere". C mai faci baiazide, traiti-ar motoru' ala distrus ce sa faca... sta in ploaie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
el petalla Postat Septembrie 20, 2005 Share Postat Septembrie 20, 2005 frumos frumos frumos Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Achile Postat Septembrie 21, 2005 Share Postat Septembrie 21, 2005 ce sa faca... sta in ploaie ti-a fo dor d mine??cand mai treci p-aici? t cazam la iscariot cred ca t primeste vreo 2 luni , dc nu...esti binevenit p la mine, motorul il bagam in uscator cu al meu...am rampa Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Septembrie 21, 2005 Share Postat Septembrie 21, 2005 ti-a fo dor d mine??cand mai treci p-aici? t cazam la iscariot cred ca t primeste vreo 2 luni , dc nu...esti binevenit p la mine, motorul il bagam in uscator cu al meu...am rampa Hmmmm poi il disperam pe iscariotu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Achile Postat Septembrie 21, 2005 Share Postat Septembrie 21, 2005 Hmmmm poi il disperam pe iscariotu mare paguba! cred ca o sa ajunga ashe cu noi p cap (radule, dc citesti asta...cred ca iti dai seama ca ai belit-o) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Achile Postat Septembrie 21, 2005 Share Postat Septembrie 21, 2005 SI: TZAAAATZEEEEEEE d fapt pt tipa din stanga se striga "tzaaatzeeeeeee!!tzaaatzeeeee!", COPII, FACETI CUNOSTINTA CU INA, ina a facut baitza imbracata pt ca a "ajutat" o echipa sa castige la trasul funiei....ne-am rezbunat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Septembrie 22, 2005 Share Postat Septembrie 22, 2005 Super intalnirea. Poate shi pentru ca a fost ultima din sezon. M-am simtzit excelent dar din pacate eram prea obosit pentru a sta peste noapte. Multzumesc tuturor pentru poze, mi-am completat colectzia proprie. Felicitari organizatorilor. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baldovica Postat Septembrie 30, 2005 Share Postat Septembrie 30, 2005 cu ceva intarziere...alte foto tzatzeeeeeee! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Septembrie 30, 2005 Share Postat Septembrie 30, 2005 unde-s tzatzele??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Septembrie 30, 2005 Share Postat Septembrie 30, 2005 unde-s tzatzele??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Achile Postat Septembrie 30, 2005 Share Postat Septembrie 30, 2005 unde-s tzatzele??? la ina, vrei nr ei?? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CRISTina_puphulete Postat Septembrie 30, 2005 Share Postat Septembrie 30, 2005 tzatze... tzatze...tzatze...tzatze.... dak vretzi tzatze, venitzi si luatzi tzatze... de unde ai numarul meu Achile? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andyatf Postat Octombrie 1, 2005 Share Postat Octombrie 1, 2005 tzatze... tzatze...tzatze...tzatze.... dak vretzi tzatze, venitzi si luatzi tzatze... de unde ai numarul meu Achile? Daca iti spune va trebui sa te ucidem Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate