Chivu Postat August 8, 2020 Share Postat August 8, 2020 Acum 6 ore, Lucian_M a spus: My bad, mă uit puternic la știri. Poate iau și ăia exemplu. si degeaba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat August 8, 2020 Share Postat August 8, 2020 Ai simțit nevoia să subliniezi ceva, deși sarcasmul era evident. O zi faină! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CapnJackSparrow Postat August 8, 2020 Share Postat August 8, 2020 Acum 16 ore, Cinefilul a spus: Liban... Salut! Am venit pentru comentariul asta! Nu am fost dezamagit! Multumesc! Sanatate tuturor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristian C. Postat August 8, 2020 Share Postat August 8, 2020 Macar daca ar lungi viata kitului de lant kerosenul. Fie ca l intretii periodic 500-1000km fie ca il tii din scurt 4-500km tot la 30.000 il schimbi complet. Ca l cureti cu motorina, kerosen, Karcher, produse scumpe sau la 10-30lei, tot același este rezultatul. Uzura se face si din stilul de mers, tipul motorului,nu numai din intretinere si produsele folosite. E o vorba cum ca in gusturile omului... Asa ca asta e. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat August 8, 2020 Share Postat August 8, 2020 Vorbește în numele tău. Nu kerosenul prelungește viața lanțului, ci uleiul sau spray-ul de ungere. 44000 km m-a ținut ultimul kit de lanț, deci aia cu "indiferent cu ce îl ungi" nu-i universal valabilă. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat August 9, 2020 Share Postat August 9, 2020 Uleiul unge și curată în același timp. Și e foarte ușor :de dat jos", chiar și cu banala motorină + Kettenmax (că sunt leneș). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pegaso 650/95 Postat Mai 4, 2021 Share Postat Mai 4, 2021 Se găsesc în magazinele de bricolaj sticle de 1L cu kerosen vândute ca lichid pentru aprins focul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate