Sari la conținut

Eu Fac Pauza Minim Un An


Postări Recomandate

  • Răspunsuri 86
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

nu va lasati pacaliti de Ionut ca omu' e de la Marketing. Stie ce, cand si cat sa faca !

Acum a facut-o intentionat si ce-a vrut sa obtina de la Mihaela Radulescu a obtinut. Nu stiu la cati barbati le-a mai spus ea:

 

- Ionut spune-mi ce vrei sa mai fac pentru tine si fac !

 

Ca sa vedeti ce rau o ducea Ionut la 10 minute dupa ce s-a lovit, uitati-va la asta:

post-40824-1222690982_thumb.jpg

 

Toata fetele Mihaelei erau gramada pe el la masaje, frecusuri, inghesuieli...

 

Lasand gluma la o parte, nu pot sa zic c-are o chestie usoara la picior dar nici ceva extraordinar de complicat. E de strans din dinti dar totul rezolvabil cu o operatie corecta si cu recuperare corespunzatoare. Cat despre viitorul lui Ionut de endurist sau de posesor de motor, asta e ultima mea grija.. :)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

merci de ganduri baietzi. opertia nu e foarte complicata - pana la inceputul sezonului urmator o sa recuperez fizic 100%. Insa psihic nu ma mai tine - e prea mare sacrificiul. Nu e nimic dramatic - sunt rele mai mari.

 

Daca reusesc sa ma mut din bucuresti mai spre deal/munte si sa ma dau mai des ma intorc la enduro. Daca nu, imi gasesc eu alte moduri de a-mi umple timpul. Am un copil simpatic, o sa stau mai mult cu el, mai fac unu ... sunt si alte bucurii.

Si cum ziceam - organizatorii de concursuri/intalniri de gen pot sa conteze pe un voluntar - asa o sa tin in continuare legatura cu sportul asta si cu oamenii foarte misto pe care i-am cunoscut.

sanatate. am trecut si eu prin astea dar..............sunt tot pe motor.

sa te faci bine :)

cip

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Bai Ionut, ce dracu ti-a trebuit Ciolpani ? Nenorocitul ala de circuit m-a rapus si pe mine :) ...daca mai tii minte exact acum trei ani. De atunci m-am last de curse, ajunsesem sa-mi iau chopper numai ca sa nu ma tenteze sa ma duc iara pe hard enduro sau motocros de nebun. Microbul e vechi si tare.. Intre timp l-am vandut si tot endurouri am. La rece am realizat ca n-are sens sa-mi rup oasele la curse daca n-am antrenament, de fapt asta e, stresul, programul incarcat, dorinta sa le impaci pe toate. Pentru curse trebuie sa fii apt 100%fizic si psihic. Stiu ca nu ti s-a intamplat la hard enduro, nici mie, ci tocmai la Ciolpani, acolo e ceva in neregulă pentru noi...Am vazut emisiunea duminica si nu ma gandeam ca te tii de prostii cu Lorenzo, Max si ailalti, ca despre tine e vorba, ce retragere in plina glorie si mediatizata, cu umbrella girls...cool.. ... dar cum naiba s-a intamplat ? era cam noroi si nisip ca de obicei, e foarte tricky acolo. In sfirsit, o sa treaca, stii bine, apoi te astept la cel mai frumos lucru din lume pe care il fac de vreo doi ani: soft enduro-exploring. Just for fun. Te-ai mai dat si stii cum e .Multi stiu ce e asta . Aduce satisfactii multe. Mai ales după o anumita varsta si pentru oameni cu multiple obligatii, ca noi. Lasa-i pe copii sa se dea la curse, noi suntem deja old-boys...ti-ai facut damblaua, te poti da oricand hard-enduro , dar lejer. Iar circuitele si cursele forget them. M-am mirat ca ti-ai luat doi timpi, e mai rea , nu ni se mai potriveste. de obicei se incepe cu 2 timpi si apoi se trece la 4 timpi mai batrineste. Ai vrut sa fii in pas cu ceilalti, lasa-i , gandeste-te la ce e important pt.tine. Insanatosire grabnica si la primavara te astept la iesiri lungi pe creste si vazut locuri cat mai frumoase. Fara reguli si dorinta de a demonstra ceva. Doar pentru placerea de a te da liber unde altii isi doresc sa ajunga dar nu au cum..

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salut Bogdane

 

Si tu ca si altii aveti o idee preconceputa despre concursuri. In ceea ce ma priveste lucrurile au stat fix pe dos - la concursuri am mers tare (la rally raid uneori foarte tare) atent, alert cu multa energie si nu am avut NICIODATA nimic. Toate accidentele mele au fost la joaca de 2 lei si la viteze de max 10km/h. As zice ca din contra, tocmai pentru ca nu m-am concentrat am furat-o.

Motocicleta de 2t abia urma sa fie descoperita. La cum am simtit-o, mi-ar fi fost mai usor cu ea. La ciolpani nu ajungeam daca nu eram in rodaj cu motorul - in mod sigur eram in padure. Insa am zis sa nu merg din prima in padure ca acolo stii cum e - o mai intepenesti, o mai fierbi si am vrut sa o protejez la inceput.

O sa vad ce o sa fac - poate ma intorc la enduro - touring. M-am distrat f misto cu LC4. Acum nu vreau sa ma mai gandesc. Stiu doar ca nu mai vreau 2 roti pentru o perioada.

 

Mai vorbim si poate ne vedem pe munte in 2010.

Ionut

 

un lucru : otelul e facut in foc...sau asa ceva :)

 

daca era otel nu se mai rupea :)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Curat ghinion!...Ma gandesc ca nu cazut niciodata la concursul de la Buzau de o saptamana dupa aproximativ 500 km parcursi in regim de cursa!! Sper sa-ti treaca de vandut mobra si poate ne vedem in viitorul apropiat la o bere la Buzau!

Multa sanatate si recuperare cat mai rapida!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

vezi ca ai bagat gresit linkul la "vand 300 exc six days noua si diverse maruntisuri" :D

 

 

si pe deasupra nu mere nici linkul....hmmm....e subconstientul de vina. Nu te lasa sa faci prostioare pe care o sa ajungi sa le regreti :) . Mai asteapta si tu, vindeca-te si mai vorbim in primavara. Poate ca o sa gandesti altfel. :)

Insanatosire grabnica

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Acum doi ani dupa o glezna rupta si un contact cu un pom (din fericire fara urmari) am renuntat la motor. Intre timp m-am dat cu bicicleta (downhill, dirtjump, cross-country). Cu bicicleta este mult mai safe iar la vale senzatiile sunt mai misto decat cu motorul. Anul acesta am revinit la moto dupa ce dpdv fizic eram beton (6 luni de sala zilnic). Dupa rodaj m-am dus la Ciolpani sa ma antrenez (urma intalnirea MOTOMANIA de la Breaza) si cand eram mai sigur pe mine am picat la 10km/h si mi-am rupt ligamentul incrucisat anteiror. M-am operat acum in toamna si momentan sunt la recuperare. Am decis sa nu mai renunt si sa ma dau si in continuare dar cu mult mai multa atentie deoarece de cate ori nu m-am concentrat am avut de suferit.

Pauza de 1 an te va ajuta sa mai uiti si sa vrei sa o iei de la capat.

Multa sanatate!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

/index.php?...&hl=amckart

asta am patit eu...

intre timp m-am apucat de enduro... unde am o serie de cazaturide efect... de fiecare data primu lucru care-l misc e umaru ca sa fiu sigur ca e ok...

nimic nu e safe .... dar pe de alta parte io nu am copi(l)i...

bafta

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

/index.php?...&hl=amckart

asta am patit eu...

 

eu, după ce am văzut pățania ta mi-am luat leatt brace :) - acum arăt cam pretențios cu el pe mine, dar nu mă deranjează :)

 

cît despre căzătură - aÂşa a fost să fie - Âşi eu mi-am rupt piciorul tot cînd mă dădeam încet Âşi pe fondul lipsei de concentrare ...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Azi m-am rupt ca la fiecare sfarsit de sezon - de data asta am ales maleola exterioara. Iar operatie, iar fiare

imi pare rau sa aud asta :) dupa insanatosire vei revenii pe 2 roti :D :) nu exista leac anti moto :duel: alte sporturi(hobyuri) sunt cam plictisitoare

Editat de solo
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...