jakalu Postat Octombrie 8, 2011 Share Postat Octombrie 8, 2011 (editat) Pozasu de servici. Editat Octombrie 8, 2011 de jakalu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robbflynn Postat Octombrie 8, 2011 Share Postat Octombrie 8, 2011 pt cine merge azi incolo, cica ar fi ceva radar: http://www.ftr.ro/radare-in-cluj-8-octombrie-atentie-la-drumul-spre-negreni-50902.php Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabitzu Postat Octombrie 8, 2011 Share Postat Octombrie 8, 2011 Am fost si azi vreo 5 motoare. Eu unul cum am plecat, asa m-am intors, adica infrigurat Fuse si-un radar la dus prin Capusu parca dar ne-a scapat. La intors, nu mai era nimic, oricum mersi de info. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marutza06 Postat Octombrie 8, 2011 Share Postat Octombrie 8, 2011 Foarte bine ca a fost...au fost cam teribilisti si nervosi azi unii. La intoarcere ..un camion a evitat pe unu si a ajuns in sant, sifonat rau de tot. In Gilau a fost filtru, 2 masini inca...era de inteles Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lake_of_tears Postat Septembrie 30, 2012 Share Postat Septembrie 30, 2012 anu asta se tine in perioada 12-14 octombrie negreni numa bine & doamne-agiuta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jackie chan Postat Septembrie 30, 2012 Share Postat Septembrie 30, 2012 anu asta se tine in perioada 12-14 octombrie negreni numa bine & doamne-agiuta Multzumim pt informare ... sper sa mai tzina vremea cu noi pina atunci sa venim calare pe ...motoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat Octombrie 13, 2012 Share Postat Octombrie 13, 2012 (editat) este cineva amator de targ azi? Editat Octombrie 13, 2012 de vlady_80 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bucurmarius Postat Octombrie 13, 2012 Share Postat Octombrie 13, 2012 Ar fi.dar nu-i loc de mers pe mobre! dar de ce nu-i loc de mers pe mobre? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat Octombrie 13, 2012 Share Postat Octombrie 13, 2012 Ar fi.dar nu-i loc de mers pe mobre! chiar a fost vreme buna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Paul_Gabriel Postat Octombrie 14, 2012 Share Postat Octombrie 14, 2012 Am fost eu ieri, nu am gasit mare lucru. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florynn Postat Octombrie 14, 2012 Share Postat Octombrie 14, 2012 nu te-ai uitat unde trebuia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat Octombrie 14, 2012 Share Postat Octombrie 14, 2012 nu te-ai uitat unde trebuia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vallach Postat Octombrie 15, 2012 Share Postat Octombrie 15, 2012 (editat) Macar Politia a gasit cate ceva http://stirileprotv....enii-legii.html '230 de monede antice si medievale' Editat Octombrie 15, 2012 de Vallach Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyocluj Postat Octombrie 15, 2012 Share Postat Octombrie 15, 2012 negreni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mezutu Postat Octombrie 15, 2012 Share Postat Octombrie 15, 2012 Cat cerea pe Jawa? 450 euro , daca nu ma insel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fishy86 Postat Iunie 6, 2013 Share Postat Iunie 6, 2013 Vedeti ca este targul de la Negreni in weekendu asta... Inafara de noroi , cam putini vanzatori , dar merita ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
T I M B E R L A N D Postat Iunie 7, 2013 Share Postat Iunie 7, 2013 No !!! Ala-i toamna tarziu (de regula). S-o schimbat modificarea? https://www.facebook.com/pages/Targul-de-la-Negreni-Feketet%C3%B3i-v%C3%A1s%C3%A1r/356590244420013 este targul coaselor ...editia de vara .,..ala din toamna e altul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Iunie 7, 2013 Share Postat Iunie 7, 2013 este in al 2-lea weekend din iunie si octombrie Silviule! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
autosos Postat Iunie 8, 2013 Share Postat Iunie 8, 2013 merge careva azi sa aruncam o geana si sa halim niste mici la negreni ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stcimponeriu Postat Iunie 8, 2013 Share Postat Iunie 8, 2013 Buna idee! Asadar, intalnirea la 11-11,10 sub podul "N" din Manastur, si la 11,15, plecarea! Hai norock! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Remus20 Postat Iunie 8, 2013 Share Postat Iunie 8, 2013 ce e pe la targ? cum se prezinta este marfa, cva detali? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Remus20 Postat Iunie 8, 2013 Share Postat Iunie 8, 2013 mc mult, pai maine daca e vreme faina dau si eu o tura sa vedem cu ce prezinta piata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
T I M B E R L A N D Postat Iunie 8, 2013 Share Postat Iunie 8, 2013 Te-ar interesa ceva anume? am ajuns si eu azi pe la ora 18 si nu prea mai are lume(vanzatori) ...merg maine din nou ...ceva antichitati caut ....si ai dreptate cam mari preturile... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Septembrie 17, 2013 Share Postat Septembrie 17, 2013 cel din toamna cind e?? octombrie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lake_of_tears Postat Septembrie 17, 2013 Share Postat Septembrie 17, 2013 ca in fiecare an, al doilea week-end al lunii octombrie, adica 11-13 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate