Adventix Postat Septembrie 29, 2008 Share Postat Septembrie 29, 2008 Am lasat motocicleta mai mult timp la un service cam langa vopsitorie si acum cand am luat-o am vazut ca rezervorul e plin de picaturi mici de vopsea alba si ii da un aspect de prafuit permanent. Cum pot scoate aceste mici picaturi fara sa deteriorez vopseaua de sub? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tiptil Postat Septembrie 29, 2008 Share Postat Septembrie 29, 2008 nu cred ca ai cum ai putea sa incerci cu diluant, dar nu vad cum sa nu afectezi si vopseaua originala a mobrei... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Septembrie 29, 2008 Admin Share Postat Septembrie 29, 2008 Stai linistit,merg scoase cu polish..rezervorul a fost gazat.. Mergi la un magazin de vopseluri auto si explica-i ce vrei vanzatoarei,va sti ce sa-ti dea. Sanatate. Luigi Vicol Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Terente Postat Septembrie 29, 2008 Share Postat Septembrie 29, 2008 Am lasat motocicleta mai mult timp la un service cam langa vopsitorie si acum cand am luat-o am vazut ca rezervorul e plin de picaturi mici de vopsea alba si ii da un aspect de prafuit permanent. Cum pot scoate aceste mici picaturi fara sa deteriorez vopseaua de sub? Sau mai simplu, le ceri celor cu service-ul sa-ti rezolve problema. Ai cerut pictura pe mobra?Nu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adventix Postat Septembrie 29, 2008 Autor Share Postat Septembrie 29, 2008 Sau mai simplu, le ceri celor cu service-ul sa-ti rezolve problema. Ai cerut pictura pe mobra?Nu. nu e vina lor ca eu mi-am parcat la 5 m de usa incaperii motocicleta. Chiar nu mi-am imaginat ca ar putea sa ajunga stopi asa micuti pana acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Septembrie 29, 2008 Share Postat Septembrie 29, 2008 spala si da cu carpa calumea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Septembrie 29, 2008 Share Postat Septembrie 29, 2008 La magazinele ce prepara la comanda vopsele auto se gaseste de cuparat un diluant special cu care se sterg gazele de vopsea atunci cand se retusaza local. Vopseaua noua se sterge imediat fara sa efecteze cu nimic vopseaua veche. Se vinde varsata, la cantar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
masterus Postat Septembrie 29, 2008 Share Postat Septembrie 29, 2008 spala si da cu carpa calumea sau un mop ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Terente Postat Octombrie 1, 2008 Share Postat Octombrie 1, 2008 spala si da cu carpa calumea Carpa sa fie din bumbac, nu textila! Freaca tare ca iese!nu-i asa aleko? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
_andrei_ Postat Octombrie 1, 2008 Share Postat Octombrie 1, 2008 acetona pt curatat lac/vopsea de unghii muyeresti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Octombrie 2, 2008 Share Postat Octombrie 2, 2008 (editat) daca freci tare iese Editat Octombrie 2, 2008 de Aleko Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KoKolau Postat Octombrie 2, 2008 Share Postat Octombrie 2, 2008 Problema asta o am si eu cu stropii, ies cu diluant, polish tot felu de chesti, te chinui mult, freci o gramada, dar la plasticul de bord ce se poate face, ca nu se ia asa usor, tot mai ramane, unde e vopsea luciu iesa ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate