Bologa Victorino Postat Mai 8, 2018 Share Postat Mai 8, 2018 Salut. Am si eu un drz 650 din 93.ma poate ajuta cineva cu o recomandare de roti street care se potrivesc fara adaptari?am auzit ca merg de gsxr sau de yamaha xf dar nimic concret. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
angus_young Postat Octombrie 19, 2018 Share Postat Octombrie 19, 2018 am tot citit topicul asta si altele aici pe forum si m-am cam hotarat la DRZ 400 va fi a doua mobra cu care sa ma dau pe coclauri ca de strada mi s-a cam luat ( nu de tot o sa pastrez si banditul ) si as vrea sa o inmatriculez la ce sa ma uit la un DRZ 400 la momentul achizitiei , ce versiune recomandati ca fiind cea mai fiabila E sau S , si ce ar trebui sa stiu ca si mentenanta obligatorie ulterior achizitiei am tot vazut mobre cu diferite kilometraje de la 3000 km la 30000 sau mai multi , stiu ca nu asta spune tot ...veteranii care au calarit DRZ -uri poate stiu mult mai multe decat am reusit sa citesc pe aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zigzag Postat Iunie 11, 2023 Share Postat Iunie 11, 2023 (editat) In caz ca intereseaza pe cineva. https://www.olx.ro/d/oferta/sa-suzuki-drz-400-IDhijQf.html?bs=olx_pro_listing Va rog nu-mi raspundeti aici ca nu intru. Dati-mi tel, sms, whatsapp sau olx. Editat Iunie 11, 2023 de zigzag Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Iunie 11, 2023 Share Postat Iunie 11, 2023 Nicinoi nu intram acolo. Pune si tu aici ce vinzi, ca vad ca intri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zigzag Postat Iunie 12, 2023 Share Postat Iunie 12, 2023 (editat) . Modificata pentru confort. Detalii la 0724330352 Editat Iunie 12, 2023 de zigzag Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ridersowg Postat Noiembrie 30, 2023 Share Postat Noiembrie 30, 2023 Va salut, o intrebare pentru cei ce detin varianta SM, dar folosesc si rotile de enduro ( 21/18 ) : a reusit cineva sa treaca in carte si rotile de enduro ? Conform celor de la RAR, pentru a putea trece alte dimensiun in carte, ele trebuie sa fie " menţionate în documentele de omologare de tip a vehiculului ", asta dupa ce se prezinta cu vehiculul la RAR. Chestiunea este daca se ia ca baza de date modelul general "Drz 400 ", unde ar trebui sa apara ca valabile ambele dimensiuni de roti, sau se iau separat " Drz 400 S " vs." DRZ 400 SM " Mersi ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate