tro5 Postat Septembrie 15, 2005 Share Postat Septembrie 15, 2005 trecema si pe mine pe lista...vreau cort in care sa nu ploua.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Septembrie 15, 2005 Autor Share Postat Septembrie 15, 2005 trecema si pe mine pe lista...vreau cort in care sa nu ploua.. 243877[/snapback] Nu ca nu ai comunista! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninja_skija Postat Septembrie 15, 2005 Share Postat Septembrie 15, 2005 (editat) Tro 5 nu se califica!!!!decat daca imprumuta f-ul o tura sa dea si el dovada de compasiune pt cei ce nu au- Si noi am donat cortul lui Calu lui ''mr minsk nu stiu ce buba mai are'' dar acum regret ca la prima intrunire o sa dureze si mai mult pana starange catrafusele Eu votez pt Nae ca la cate a patit sezonul asta merita un cort - Editat Septembrie 15, 2005 de ninja_skija Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tro5 Postat Septembrie 15, 2005 Share Postat Septembrie 15, 2005 eu votez cu myando......prietenii stiu de ce. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat Septembrie 15, 2005 Share Postat Septembrie 15, 2005 aaaaaaaa...Baiazide...nici eu n-am cort! De fiecare data cand tre' sa plec undeva cu cortul tre' sa ma milogesc de gagica-mea sa mi-l dea! Asa ca...baga-ma si pe mine in aceasta "competitie"! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Septembrie 15, 2005 Share Postat Septembrie 15, 2005 20.45 sa fie ora dau o bere indiferent daca cashtig sau nu aaaaaaaa...Baiazide...nici eu n-am cort! De fiecare data cand tre' sa plec undeva cu cortul tre' sa ma milogesc de gagica-mea sa mi-l dea! Asa ca...baga-ma si pe mine in aceasta "competitie"! 243891[/snapback] asta inseamna ca deja avetzi un cort in familie Da ma....dar daca nu o sa mai fiu in "familie" cu ea...raman pe langa... 243898[/snapback] DEOCAMDATA AI CORT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat Septembrie 15, 2005 Share Postat Septembrie 15, 2005 Da ma....dar daca nu o sa mai fiu in "familie" cu ea...raman pe langa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat Septembrie 15, 2005 Share Postat Septembrie 15, 2005 Va rog frumos sa nu se mai raspunda in acest topic! Lasati-l sa "cada" cat mai departe! Si asa sunt destul de multi competitori Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Morphine Child Postat Septembrie 15, 2005 Share Postat Septembrie 15, 2005 ahh...pegasu se pune? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alveola Postat Septembrie 15, 2005 Share Postat Septembrie 15, 2005 Cortul are semiluna pe acoperis? Ma bag si io, ca n-am cort si-mi trebe pt sambata. Invitatii "stie" de ce Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
harciogu Postat Septembrie 15, 2005 Share Postat Septembrie 15, 2005 (editat) oricum nu-mi placea cortu ala baiazide ... struguri is prea acrii .... Editat Septembrie 15, 2005 de harciogu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Puriul Postat Septembrie 15, 2005 Share Postat Septembrie 15, 2005 eu am doua japane dar stiu cel mai bine sa ma cert " ca la usa CORTULUI",asa ca mi se cuvine pt MERITE...NU!? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat Septembrie 15, 2005 Share Postat Septembrie 15, 2005 Si noi am donat cortul lui Calu lui ''mr minsk nu stiu ce buba mai are'' dar acum regret ca la prima intrunire o sa dureze si mai mult pana starange catrafusele 243882[/snapback] Noah... stai linitjtita! Daca se merge pana in n-aiPu... se prea poate sa fiu "out" , si daca nu-s, nu stau peste noapte acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
harciogu Postat Septembrie 15, 2005 Share Postat Septembrie 15, 2005 (editat) deci... baiazide... cine e fericitul cashtigator? Editat Septembrie 15, 2005 de harciogu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
koffa Postat Septembrie 15, 2005 Share Postat Septembrie 15, 2005 Cine vrea un cort pe care nu il mai folosesc? Date tehnice: - 2 persoane - tip igloo - e cam de vara (primavara si toamna cam racoare in el) - nu ia apa!!! - usor de pus - e MOKA Conditii de participare licitatie: - sa aibe comunista (astia cu japonezele aveti bani asa ca: JET) - sa fie din Buc (ca sa nu ma deplasez eu) - sa il cunosc - sa nu aibe ALT CORT Nu dati telefon. Dati reply pe forum si maine trag la sorti. Extragerea se face maine in Corint la ora 20:30 vin cu cortul aparat foto... Asa ca: NU LIPSITI de la o berica Unul dintre voi va pleca cu un cort 243799[/snapback] Mai ce vrajeala .Zii pe bune cinei din Buc. ,are comunista ,il cunosti ,nu are cort si dai cortul omului .Mai lipsea sa spui Nr.moto si cum il cheama dar sa tii totusi licitatia.....ciudat mod sa iti scoti prietenii la .Eu nu ma inscriu pt ca nu indeplinesc o conditie ,am parul mai blond decat lung...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
joee_cretz Postat Septembrie 15, 2005 Share Postat Septembrie 15, 2005 Cine este fericitul nou posesor al cortului OTOMANULUI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Septembrie 15, 2005 Share Postat Septembrie 15, 2005 in cort si am fost la un pas sa impart cortu cu myando la mizil 243842[/snapback] UUuuuuuuuuu, beibeeeeeee!!!.... Este traducere din japoneza? Cu adaptare pt zilele noastreeee?.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu_ro Postat Septembrie 15, 2005 Share Postat Septembrie 15, 2005 De care cort e .. e din ala de nunta de 24 persoane ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
harciogu Postat Septembrie 15, 2005 Share Postat Septembrie 15, 2005 deci?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ray Postat Septembrie 15, 2005 Share Postat Septembrie 15, 2005 N-ati inteles mai...? Va fi o extragere, o tombola, astazi (vineri) in Corint. Pe la 8 si ceva. Care vreti, veniti de luati Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Septembrie 16, 2005 Autor Share Postat Septembrie 16, 2005 Mai ce vrajeala .Zii pe bune cinei din Buc. ,are comunista ,il cunosti ,nu are cort si dai cortul omului .Mai lipsea sa spui Nr.moto si cum il cheama dar sa tii totusi licitatia.....ciudat mod sa iti scoti prietenii la .Eu nu ma inscriu pt ca nu indeplinesc o conditie ,am parul mai blond decat lung...... 244128[/snapback] Nu e vrajeala. 1. Dau cortul unui cunoscut, ca daca e cunoscut imi este si prieten. 2. Are comunista: e un criteriu de selectie Poi uite pe pagina 1, postul 4 sa vezi cati s-au inscris. Deci nu puteam sa zic si numarul moto! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Septembrie 16, 2005 Autor Share Postat Septembrie 16, 2005 oricum nu-mi placea cortu ala baiazide ... struguri is prea acrii .... 244005[/snapback] Daca indeplinesti conditiile spune-mi ca te trec in lista Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Septembrie 16, 2005 Autor Share Postat Septembrie 16, 2005 DISEARA ORELE 20:30 - 21:00 VA FI TOMBOLA. ASTEPT PANA LA 9 SA SE VINA IN CORINT. PARTICIPA NUMAI CEI PREZENTI! @Alveola: ce idee mi-ai dat cu semiluna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Septembrie 16, 2005 Autor Share Postat Septembrie 16, 2005 Asta numai pentru alveola: Observi asemanarea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tro5 Postat Septembrie 16, 2005 Share Postat Septembrie 16, 2005 Baiazide parca cortul era impermeabil.....acuma ai schimbat cortu??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate