Blackrider Postat Octombrie 2, 2007 Share Postat Octombrie 2, 2007 iata ca am gatat si shaua...e de ij si e pe arcuri....v-a fi montata pe un VN800 classic... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mas oyama Postat Octombrie 2, 2007 Share Postat Octombrie 2, 2007 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxdesert Postat Octombrie 2, 2007 Share Postat Octombrie 2, 2007 (editat) ii faina rau Nea Black, rogu-te, fa si o poza cu ea instalata pe VN ca in iarna asta iti voi da bataie de cap cu a mea iata ca am gatat si shaua...e de ij si e pe arcuri....v-a fi montata pe un VN800 classic... Editat Octombrie 2, 2007 de foxdesert Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Octombrie 3, 2007 Share Postat Octombrie 3, 2007 Da' prin plasticul ala,mai potzi sa accesezi touch-screen-ul? Eu am lipit pur-si-simplu suportul GPS-ului,de prinderea ghidonului. Sfat: baga-i inauntru niste burete,sau izopren,sa mai absorba din vibratii.Nu exista decit un singur model de GPS,pt. moto,facut sa tzina garantat. * Garmin...? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ancalagon Postat Octombrie 3, 2007 Share Postat Octombrie 3, 2007 Black, esti un artist.... Am si eu o sa clasica pe un AWO Touren, crezi ca o poti restaura? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Octombrie 3, 2007 Share Postat Octombrie 3, 2007 Black, esti un artist.... Am si eu o sa clasica pe un AWO Touren, crezi ca o poti restaura? 10x.... putem incerca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Octombrie 10, 2007 Share Postat Octombrie 10, 2007 asa arata shau montata pe VN....restul pozelor sunt la topicul despre vulcan. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Avent Postat Noiembrie 24, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 24, 2007 O rugaminte: are cineva o schema cu dimensiuni, cote sau si-a facut cineva acasa asa ceva? danke Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Philip_HD Postat Noiembrie 26, 2007 Share Postat Noiembrie 26, 2007 O rugaminte: are cineva o schema cu dimensiuni, cote sau si-a facut cineva acasa asa ceva? danke Am vazut ca ai intrebat si la Yamaha Ploiesti daca au... Ai vazut preturile? De ce nu-ti iei de la Louis? E 99,95 Euro Cod 10059175 HYDRAULIK MOTORRAD-HEBER Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
koffa Postat Noiembrie 28, 2007 Share Postat Noiembrie 28, 2007 (editat) M-am jucat si eu putin ... . Editat Noiembrie 28, 2007 de koffa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Avent Postat Noiembrie 29, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 29, 2007 M-am jucat si eu putin ... . Putiiiiiin? Si ce se intampla cand te joci mult? Da-ne niste detalii despre procesul de productie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Noiembrie 29, 2007 Share Postat Noiembrie 29, 2007 M-am jucat si eu putin ... . bravo nene....super cusatura....respect. cum ai lucrat relieful cu HD?sau e luat de pe altceva? Black. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jethro tull Postat Noiembrie 29, 2007 Share Postat Noiembrie 29, 2007 M-am jucat si eu putin ... . salut!frumoasa joaca!!!!nu te opri!!!esti bun!parerea mea.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
koffa Postat Noiembrie 29, 2007 Share Postat Noiembrie 29, 2007 Merci pt aprecieri. HD-ul in relief lam "cioplit" cu cutterul intro coala de cauciuc de 3 mm si l-am finisat cu smirghel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Avent Postat Noiembrie 30, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 30, 2007 De unde ai luat pielea pt. impletitura? Vreau si eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Noiembrie 30, 2007 Share Postat Noiembrie 30, 2007 a,da,impletitura e grozava,bravo iar..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
koffa Postat Noiembrie 30, 2007 Share Postat Noiembrie 30, 2007 De unde ai luat pielea pt. impletitura? Vreau si eu. Pielea pt impletit am cumparato dintr-un magazin unde sunt toate materialele si accesoriile pt lucat in piele pe care poti sa ti le imaginezi sau nu si costa 5 EU\50 metri .Singura problema este ca acest magazin se afla in ALGER. Sorry Avent. Poti sa cumperi de pe net dar e mult mai scump si pe urma mai este si problema cu increderea in romani la comertul on-line...Aici in algeria am gasit cateva magazine unde au tot ce tzine de piele si pielarie inclusiv piele exotica [sarpe ,crocodil ,strutz si orice alte rumegatoare ,taratoare sau zburatoare or mai fi] si la niste preturi jenant de mici. Singura problema este ca nu prea am timp sa ma "joc" .Salamalecum... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Avent Postat Noiembrie 30, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 30, 2007 ... costa 5 EU\50 metri ... NUMA? N-au aia un site, un link, ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
koffa Postat Noiembrie 30, 2007 Share Postat Noiembrie 30, 2007 NUMA? N-au aia un site, un link, ceva? Avent ,cand spun magazin in Algeria imagineazati o dugheana intr-un cartier marginas infect printre alte cocioabe insalubre cu araboi suspecti stand pe scaunele pe trotuar si uitanduse chioras la tine. Acuma iti imaginezi ca un loc ca asta are Web-page ?.Sorry man .Tot ce pot sa fac este sa iti aduc cateva calupuri de snur de piele cand vin acasa ,asta pe undeva prin vara, si in limita locului din bagaje. Despre expediere DHL ,FED-EX etc. nici o sansa de aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Avent Postat Noiembrie 30, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 30, 2007 Din prima am crezut ca e vorba de un magazin bengos si superdotat. Dar stiu despre ce fel de magazine vorbesti, odata m-am ratacit prin periferia Cairo-ului de am crezut ca-nnebunesc. Te astept daca poti sa-mi aduci, c-o galeata de bere. ps. am primit de la un taximetrist amarit din Cairo, si culmea - avea Dacie, o carte de vizita si avea si site. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kata Postat Noiembrie 30, 2007 Share Postat Noiembrie 30, 2007 koffa, esti tare de tot, felicitari! avent incearca tandyleatherfactory.com gasesti cam ce vrei acolo si au magazin in phoenix linga mine. black vrea cite ceva poate te combini cu el si trimit si pt tine ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mas oyama Postat Noiembrie 30, 2007 Share Postat Noiembrie 30, 2007 koffa, esti tare de tot, felicitari! avent incearca tandyleatherfactory.com gasesti cam ce vrei acolo si au magazin in phoenix linga mine. black vrea cite ceva poate te combini cu el si trimit si pt tine ceva. si io vreau! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
koffa Postat Decembrie 11, 2007 Share Postat Decembrie 11, 2007 Daca sunt off-topic spuneti si m-am tirat ...daca nu ...enjoy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Avent Postat Decembrie 11, 2007 Autor Share Postat Decembrie 11, 2007 Daca sunt off-topic spuneti si m-am tirat ...daca nu ...enjoy Nu esti offtopic, dar invata-ne si pe noi cum se fac. Cateva trikuri/tips-uri, ceva, ..., sa nu murim prosti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CiobanuJr Postat Decembrie 11, 2007 Share Postat Decembrie 11, 2007 bun bun..mai oameni buni...aci am vazut niste lucraturi in piele adevarate rau de tot...mai ales a lu kata si Black..super tari...su eu amu vreau sa schimb pielea de pe saua mea de la motor, si vreau sa`i fac un desen...dar nush cum se face exact... am inbibat o bucatica de piele si am facut desenu cu un pix fara pasta...si de amu innainte? nu se poate si fara scule profi? cum se face restu gravurii....mersi mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate