mas oyama Postat Iulie 26, 2012 Share Postat Iulie 26, 2012 Inca 2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
prflorin2000 Postat Iulie 26, 2012 Share Postat Iulie 26, 2012 (editat) Inca 2 Editat Iulie 26, 2012 de prflorin2000 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zacopilu Postat August 7, 2012 Share Postat August 7, 2012 Ajutati-ma cu un sfat.Vreau sa-mi fac un Z-bar pe 25.4 .Fiind vorba de multe suduri,pt o rezistenta cat mai buna,ce material sa folosesc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mas oyama Postat August 7, 2012 Share Postat August 7, 2012 Ajutati-ma cu un sfat.Vreau sa-mi fac un Z-bar pe 25.4 .Fiind vorba de multe suduri,pt o rezistenta cat mai buna,ce material sa folosesc? teava neagra de instalatii de 25,4mm ia neaparat cu tine sublerul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix78 Postat August 23, 2012 Share Postat August 23, 2012 Esapament inox Cat ajunge un asemenea esapament pentruo Yamaha Dragstar XVS de 650 ? din 1999? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
T I M B E R L A N D Postat Septembrie 28, 2012 Share Postat Septembrie 28, 2012 un mic ajutor va rog...doresc sa imi confectionez un sissybar pt al meu dragstar 1100 si am o nelamurire legata de unghiul de inclinatie dintre suportii de prindere pe aripa si spatarul propriu zis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Septembrie 28, 2012 Share Postat Septembrie 28, 2012 un mic ajutor va rog...doresc sa imi confectionez un sissybar pt al meu dragstar 1100 si am o nelamurire legata de unghiul de inclinatie dintre suportii de prindere pe aripa si spatarul propriu zis Daca te-ajuta cu ceva,un sissy-bar pt. Dragstar de 250...be my guest ! E si demontat de pe mobra. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
T I M B E R L A N D Postat Septembrie 29, 2012 Share Postat Septembrie 29, 2012 poti sa masori unghiul dintre suportul de prindere si spatar? ca banuiesc ca nu e la 90 de grade....multumesc mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Septembrie 29, 2012 Share Postat Septembrie 29, 2012 poti sa masori unghiul dintre suportul de prindere si spatar? ca banuiesc ca nu e la 90 de grade....multumesc mult E-te-na...! Au cam trecut multi ani,de când n-am mai avut treabã cu raportorul...Nu stiu pe-unde l-am pus...Da' mai simplu: vii si ti-l dau împrumut,cu totul.Bineânteles,dacã esti din Bucuresti.Dacã se potriveste la lãtzime,îl prinzi în 2 din 4 gãuri,si vezi dacã-ti place unghiul ãla.Poate vrei sã mai modifici ceva,fatzã de dimensiunile ãstuia... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
T I M B E R L A N D Postat Septembrie 29, 2012 Share Postat Septembrie 29, 2012 din pacate sunt din cluj ... as veni cu placere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Septembrie 29, 2012 Share Postat Septembrie 29, 2012 din pacate sunt din cluj ... as veni cu placere Ok,o sã caut un raportor... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
->Bullet<- Postat Septembrie 30, 2012 Share Postat Septembrie 30, 2012 tu'i raportoru ma'sii dariane Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raduprint01 Postat Octombrie 3, 2012 Share Postat Octombrie 3, 2012 aveti careva idee unde in Bucuresti pot gasi o teava din aluminiu, diametru 40 mm, lungime cca 15 cm? vreau sa-mi fac velocity stack pentru carburator multam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CustoMania Postat Octombrie 3, 2012 Share Postat Octombrie 3, 2012 Salut Radu. Incearca la targ Obor...sunt cativa care vand resturi de dural .Vezi ca i-au mutat in parcarea pietei in niste corturi albe , in vecinatatea vechiului amplasament ce este in modernizare. La Baduc mai au tevi de dural, insa nu vand sub 3 metri lungime Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raduprint01 Postat Octombrie 3, 2012 Share Postat Octombrie 3, 2012 multam, o sa merg sa vad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
prflorin2000 Postat Octombrie 3, 2012 Share Postat Octombrie 3, 2012 un mic ajutor va rog...doresc sa imi confectionez un sissybar pt al meu dragstar 1100 si am o nelamurire legata de unghiul de inclinatie dintre suportii de prindere pe aripa si spatarul propriu zis sal, daca nu ai rezolvat problema cu unghiul...am masurat azi la mine 12 grade fata de planul orizontal, am masurat cu un boloboc care are o bula reglabila si gradata pt unghiuri ...sau 78 de grade, depinde cum masori. (90-78=12) n-am poze recente cu motorul dar pun una mai veche Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
T I M B E R L A N D Postat Octombrie 3, 2012 Share Postat Octombrie 3, 2012 sal, daca nu ai rezolvat problema cu unghiul...am masurat azi la mine 12 grade fata de planul orizontal, am masurat cu un boloboc care are o bula reglabila si gradata pt unghiuri ...sau 78 de grade, depinde cum masori. (90-78=12) n-am poze recente cu motorul dar pun una mai veche multumesc mult man ....inca nu am rezolvat...maine ii si transmit persoanei care se ocupa de sissybarul meu...thank's sal, daca nu ai rezolvat problema cu unghiul...am masurat azi la mine 12 grade fata de planul orizontal, am masurat cu un boloboc care are o bula reglabila si gradata pt unghiuri ...sau 78 de grade, depinde cum masori. (90-78=12) n-am poze recente cu motorul dar pun una mai veche multumesc mult man ....inca nu am rezolvat...maine ii si transmit persoanei care se ocupa de sissybarul meu...thank's Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
morpheus Postat Octombrie 4, 2012 Share Postat Octombrie 4, 2012 @raduprint. ce e ala velocity stack ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raduprint01 Postat Octombrie 4, 2012 Share Postat Octombrie 4, 2012 @raduprint. ce e ala velocity stack ? chestia aia in forma de trompeta/con care se pune la carburatoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
morpheus Postat Octombrie 4, 2012 Share Postat Octombrie 4, 2012 Tare rau! Merci! Habar n-aveam. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Octombrie 4, 2012 Share Postat Octombrie 4, 2012 http://en.wikipedia.org/wiki/Velocity_stack unul cu filtru,recomandabil pe termen lung... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
morpheus Postat Octombrie 4, 2012 Share Postat Octombrie 4, 2012 http://en.wikipedia..../Velocity_stack unul cu filtru,recomandabil pe termen lung... :ok::ok: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raduprint01 Postat Octombrie 4, 2012 Share Postat Octombrie 4, 2012 evident ca va fi cu filtru, doar ca nu la vedere va fi la imbinarea dintre el si corpul carburatorului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
T I M B E R L A N D Postat Octombrie 4, 2012 Share Postat Octombrie 4, 2012 puteti detalia va rog? la ce ajuta velocity stack? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raduprint01 Postat Octombrie 5, 2012 Share Postat Octombrie 5, 2012 puteti detalia va rog? la ce ajuta velocity stack? la noi in principiu la aspect dar in mod normal, la motoarele de performanta, ajuta la cresterea performantei motorului, prin imbunatatirea admisiei. este o intreaga teorie, pe care eu nu o inteleg complet, cu privire la lungime, grosime, raza curburii etc, in functie de care poti obtine performante in plaja joasa de turatie, medie sau mare, cuplu sau cai, etc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate