darian Postat Februarie 19, 2013 Share Postat Februarie 19, 2013 (editat) Poti cumpara doar jugul, de la sporster, daca se potriveste la dimensiunea jambelor. Din cate stiu, sunt doar de 2 feluri la harley si metrice, adica de fi39 si 41 . O alta varianta ar fi jugurile de la shadow 600, care la fel sunt inguste. alea sunt pe fi39 ... dupa care le poti duce la katran sa ti le graveze , sa-ti faca flacari sau orice alte nebunii . Mersi,ar fi si-asta o variantã de luat în calcul.Jambele,au 39 mm. Da' mã gândesc cã-s destul de grele si cu transport cu tot,m-ar aduce cam la cât m-ar costa fãcute aicea,artizanal.Iar din punct de vedere estetic, flãcãrile alea mi-ar plãcea sã fie si-n afara jugului propriu-zis,nu doar încrustate-n relief.Clar,asta-nsemnând "custom made" 100% Editat Februarie 19, 2013 de darian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RENEGADE Postat Februarie 20, 2013 Share Postat Februarie 20, 2013 Gabi: vezi ca iti pun anutul si e un forum 4x4. E ok? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
katran Postat Februarie 20, 2013 Share Postat Februarie 20, 2013 Gabi: vezi ca iti pun anutul si e un forum 4x4. E ok? Multumesc ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Grasu86 Postat Februarie 23, 2013 Share Postat Februarie 23, 2013 salutare...ma intereseaza si pe mine o bara de inox ca cea din care e facuta sisy barul la virago.ma poate ajuta cineva ?si m ar interesa si un unghi pt sisy bar.mie imi trebuie pt un suzuki intruder Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Grasu86 Postat Februarie 23, 2013 Share Postat Februarie 23, 2013 asta e motorul meu...suzuki intruder 750 cmc din 90 merci mult IceLord de ajutor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Februarie 23, 2013 Share Postat Februarie 23, 2013 (editat) @Grasu86 : Ai 2 variante : ori ti-l iei de-a gata fãcut,cu totul (sissy-bar simplu sau si cu port-bagaj), ori ti-l faci aici,dupã specificatiile tale. Printre altele,am fãcut pernutza si la unul artizanal,pt. o Virago 535,fãcut de @zdriki.La prima variantã ai optiunea de lux,gen Hepco&Becker (cu pretul pe mãsurã),sau "economy class", chinezesc sau european dar no-name,mai ieftin.De exemplu,are un bãiat din gasca mea de chopperisti,unul polonez,superb,din inox,pe-o Virago 535 (dacã vrei,mã uit dacã fac si pt. Intruder). Cel fãcut de @zdriki era ok,strict functional,fãrã briz-briz-uri,si tot din inox. Superb Intruderul tãu...! Editat Februarie 23, 2013 de darian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Februarie 23, 2013 Share Postat Februarie 23, 2013 asta e motorul meu...suzuki intruder 750 cmc din 90579105_481808075185538_2091508829_n.jpg merci mult IceLord de ajutor 706026_498932913473054_1133961867_o.jpg Cu placere. Aici sunte ceva oameni care se ocupa cu asa ceva /index.php?/topic/266056-cromarenichelarecuprare-inox/page-12 Spor la treaba! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Grasu86 Postat Februarie 25, 2013 Share Postat Februarie 25, 2013 multumesc pt ajutor caut in continuare bara de inox de vreo1,5 m lungime pt contructia unui sisy bar pt intruderul meu....dak stie cineva de unde pot cumpara rog sa ma indrume si sa ma ajute stima Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Februarie 25, 2013 Share Postat Februarie 25, 2013 La o simpla cautare pe google, gasesti o gramada de firme... una o stiu eu, in Crangasi, se numeste Grantmetal. http://www.grantmetal.ro/ La fel, la o simpla cautare, am gasit si pe okazii teava de inox. http://www.okazii.ro/cautare/teava+inox.html?fuzzy=0&autoc=write Grosimea tevii si diametrul sunt la alegerea ta... lungimea banuiesc ca e in functie de bara, nu cred sa iti taie din ea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheFatBob Postat Februarie 25, 2013 Share Postat Februarie 25, 2013 Mersi,ar fi si-asta o variantã de luat în calcul.Jambele,au 39 mm. Da' mã gândesc cã-s destul de grele si cu transport cu tot,m-ar aduce cam la cât m-ar costa fãcute aicea,artizanal.Iar din punct de vedere estetic, flãcãrile alea mi-ar plãcea sã fie si-n afara jugului propriu-zis,nu doar încrustate-n relief.Clar,asta-nsemnând "custom made" 100% am eu 1 per. de juguri cu tot cu ax,de sporty....au 18cm intre axe si " fi " de 39mm. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raduprint01 Postat Februarie 26, 2013 Share Postat Februarie 26, 2013 am eu 1 per. de juguri cu tot cu ax,de sporty....au 18cm intre axe si " fi " de 39mm. baga si un pret, macar sa-mi satisfac curiozitatea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheFatBob Postat Februarie 26, 2013 Share Postat Februarie 26, 2013 pret 100 euro,sau faceti o oferta si vedem. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Grasu86 Postat Februarie 27, 2013 Share Postat Februarie 27, 2013 salutare...ma intereseaza dak gasesc pe cineva capabil sa imi faca si mie un fel de cioc din fibra de sticla sau inox...adik o carena ascutita pt intruder k sa o pot pune in partea de jos a radiatorului,ceva gen k la vitezane stima Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Februarie 27, 2013 Share Postat Februarie 27, 2013 Bugspoiler...Am luat de pe ebay.de,asa ceva,pt. un Dragstar.S-ar putea sã existe si pt. Intruder.Era din fibra de sticlã,vopsit doar cu primer. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Grasu86 Postat Februarie 27, 2013 Share Postat Februarie 27, 2013 si la ce bani a fost?eu as vrea sa gasesc pe cineva de prin imprejurimi kre sa l faca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Februarie 27, 2013 Share Postat Februarie 27, 2013 cred ca stiu si eu la ce te referi...e o piesa mica, cred ca se poate face f usor, mai ales de catre cineva care a mai lucrat cu fibra. spuma de geamuri taiata la forma dorita, chituita, finisata...si batuta fibra pestea, incluzand la batere si niste urechi, prinderi de metal. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Grasu86 Postat Februarie 27, 2013 Share Postat Februarie 27, 2013 exact...dar cine so faca.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Februarie 27, 2013 Share Postat Februarie 27, 2013 pai... tu? apropos, mai exista o varianta, poatr mai buna...un schelet din sarma, carpa pusa peste, intinsa, si dat cu rasina pt fibra peste. si dupa aceea ori repetat procesul cu carpa, ori batuta fibra peste, pt rezistenta.la final chituit si finisat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Februarie 28, 2013 Share Postat Februarie 28, 2013 (editat) Nu meritã agitatia....! Iei de-a gata.Fãcut artizanal,aicea,iese mai scump,mai urât,etc..Timp pierdut,bani irositi,nervi,rateuri,mai ales dacã n-ai mai fãcut asa ceva,mãcar sa mai fi lucrat cu fibra de sticlã..Ãla era fãcut de-o firmã micã,si care se ocupã numai cu asa ceva.De-aia a si fost cumpãrat ãla.A costat ceva-n jur de 100 euro,parcã. http://www.ebay.de/itm/Bugspoiler-CLASSIC-Chin-fairing-GFK-TUV-Suzuki-Intruder-VS1400-High-Quality-/130599615748?pt=Motorrad_Kraftradteile&hash=item1e6857fd04#ht_4386wt_802 http://www.ebay.de/itm/VS-1400-Intruder-Bugspoiler-/350710688606?pt=Motorrad_Kraftradteile&hash=item51a7fc6b5e#ht_500wt_949 http://www.ebay.de/itm/VS-1400-Intruder-Bugspoiler-Totenkopf-3-D-/251229435905?pt=Motorrad_Kraftradteile&hash=item3a7e70f801#ht_500wt_949 http://www.ebay.de/itm/VS-1400-Intruder-Bugspoiler-/350716452037?pt=Motorrad_Kraftradteile&hash=item51a8545cc5#ht_500wt_949 Mai bine cumperi unul de-ãsta,cu 66 euro,si-l adaptezi....Eu,asa as face,clar...! Editat Februarie 28, 2013 de darian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
trike Postat Februarie 28, 2013 Share Postat Februarie 28, 2013 se rezolva dar am nevoie de motocicleta pt a putea creea functie de prindere matrita! 0765806945 Bogdan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Februarie 28, 2013 Share Postat Februarie 28, 2013 darian, nu e chiar asa... materialele (la polydis gasesti tot ce-ti trebuie in domeniul fibra, au site, forum si sunt f serviabili. doar ca nu poti lua cantitati extrem de mici, dar si asa, luand sa zic 1 l de rasina + fibra + diverse, iesi mai bine decat daca ai lua jumatate de cantitate de la altii) pt a-l face acasa nu cred ca depasesc 100 lei... fata de minim 300 lei pe ebay. Mi se pare foarte mare pretul de 100+ euro pt asa ceva, mai ales ca firma respectiva are matrite si face "pe banda rulanta" asa ceva. Oricum, daca esti din Bucuresti, gasesti o gramada de oameni care pot face cam orice in fibra... mai bine sau mai putin bine, depinde Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
->Bullet<- Postat Martie 3, 2013 Share Postat Martie 3, 2013 (editat) exact...dar cine so faca....vb cu gagiul de la semnatura mea de la click aici Editat Martie 3, 2013 de ->Bullet<- Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robyb Postat Martie 7, 2013 Share Postat Martie 7, 2013 dintr-o mizerie de tzeava , o mizerie de Z bar pentru mizeria de chopper Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
->Bullet<- Postat Martie 8, 2013 Share Postat Martie 8, 2013 de acord. hahahaha foarte misto mestere ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
augustin31 Postat Martie 9, 2013 Share Postat Martie 9, 2013 da Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate