Ratamahatta Postat Octombrie 29, 2008 Share Postat Octombrie 29, 2008 As mai avea doua locuri in masina. Cei interesati sa ma contacteze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allyen Postat Octombrie 29, 2008 Share Postat Octombrie 29, 2008 lomee vreau si eu un loc in masina pt o gajica...eu vin cu moto...nu conteaza vremea...am hotarat sa ma droghez inaite de plecare ca sa nu simt frigul.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Octombrie 30, 2008 Autor Share Postat Octombrie 30, 2008 (editat) joi la academia militara la ora 19 sa discutam toate amanuntele. Astazi avem un sarbatorit printre noi.......Alex sau goldbug cum este pe forum LA MULTI ANI !!! Editat Octombrie 30, 2008 de Florin -v Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GingiuMingiu Postat Octombrie 30, 2008 Share Postat Octombrie 30, 2008 what what...in the butt ?! hai sa traiesti Alex ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GoMeZ Postat Octombrie 30, 2008 Share Postat Octombrie 30, 2008 eheeeee LA MULTI ANI !!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ratamahatta Postat Octombrie 30, 2008 Share Postat Octombrie 30, 2008 Sa ne traiesti mai baiatule. Locurile de la mine s-au ocupat. Cum era de asteptat, Gingiu s-a abonat la un loc caldut. Ne vedem acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
inascorpio Postat Octombrie 30, 2008 Share Postat Octombrie 30, 2008 joi la academia militara la ora 19 sa discutam toate amanuntele. Astazi avem un sarbatorit printre noi.......Alex sau goldbug cum este pe forum LA MULTI ANI !!! LA MULTI ANI!!!!!!!!!!!!!!!!! multa sanatate, fericire si tot ce-ti doresti!!!!!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vinkator Postat Octombrie 30, 2008 Share Postat Octombrie 30, 2008 " Plimbare " placuta va doresc .... si vreme buna . Nu pot ajunge pentru ca imi dotez Fezerik cu o noua coditza sexy de R1 model 2006 si o noua vopsea. Inca mai am de lucru la ea Asta chiar e ultima plimbare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Octombrie 30, 2008 Autor Share Postat Octombrie 30, 2008 (editat) Asta chiar e ultima plimbare? la cat de dusi suntem nu cred. Si ca sa nu uitati de costumatia de maine seara aflati ca premiul pus la bataie pentru cel mai trasnit, urat, mirositor etc costum este de 200lei Editat Octombrie 30, 2008 de Florin -v Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Goldbug Postat Octombrie 30, 2008 Share Postat Octombrie 30, 2008 Astazi avem un sarbatorit printre noi.......Alex sau goldbug cum este pe forumLA MULTI ANI !!! what what...in the butt ?! hai sa traiesti Alex ! eheeeeeLA MULTI ANI !!!! Sa ne traiesti mai baiatule. LA MULTI ANI!!!!!!!!!!!!!!!!!multa sanatate, fericire si tot ce-ti doresti!!!!!!!!!!!! Va multumesc, va multumesc. Sunteti f tari. Imi pare rau ca nu pot sa vin si eu weekendul asta . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Octombrie 30, 2008 Autor Share Postat Octombrie 30, 2008 (editat) si ca sa nu uitati de costumatia de maine seara aflati ca premiul pus la bataie pentru cel mai trasnit, urat, mirositor etc costum este de 200lei Editat Octombrie 30, 2008 de Florin -v Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allyen Postat Octombrie 30, 2008 Share Postat Octombrie 30, 2008 LA MULTI ANIII...LA MULTI ANIII...oupss..a cui e ziua? sunt cazut cam din cer..dar oricum la multi ani "BRE" ca ai imbatranit..))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Octombrie 30, 2008 Autor Share Postat Octombrie 30, 2008 (editat) joi la academia militara la ora 19 sa discutam toate amanuntele. Astazi avem un sarbatorit printre noi.......Alex sau goldbug cum este pe forum LA MULTI ANI !!! a lui si ca sa nu uitati de costumatia de maine seara aflati ca premiul pus la bataie pentru cel mai trasnit, urat, mirositor etc costum este de 200lei Editat Octombrie 30, 2008 de Florin -v Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allyen Postat Octombrie 30, 2008 Share Postat Octombrie 30, 2008 deci la multi ani alexx...sa ne traiesty 1 mie de ani fara reparatii.....sa fi sasanatos... APP...COSTUMUL MEU VI-L DEZVALUI DE ACUM ...CA SA NU VA MAI CHINUITI SA FACETZI CONCURSUL..CA ORICUM EU CASTYG..VOI FI...."OMUL INVIZIBIL"...SARI RPD CU BANII NASHULE )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Octombrie 30, 2008 Autor Share Postat Octombrie 30, 2008 (editat) Gata, am hotarat urmatoarele Intalnirea la ora 10,30 in PETROM MILITARI intersectia cu METRO (ATENTIE NU PETROM V) cu plecare la ora 11. Restul celor care au vorbit pentru alte ore si alt mijloc de transport stabilesc singuri punctele de intalnire si ora plecari. si ca sa nu uitati de costumatia de maine seara aflati ca premiul pus la bataie pentru cel mai trasnit, urat, mirositor etc costum este de 200lei Editat Octombrie 30, 2008 de Florin -v Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GingiuMingiu Postat Octombrie 31, 2008 Share Postat Octombrie 31, 2008 pe cai razboinicii mei !!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Octombrie 31, 2008 Autor Share Postat Octombrie 31, 2008 pe cai razboinicii mei !!!! FRATE CE SOARE !!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GoMeZ Postat Octombrie 31, 2008 Share Postat Octombrie 31, 2008 multa dixtractie si vreme frumoasa va doresc ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Noiembrie 2, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 2, 2008 Am ajuns toti acasa dupa o super plimbare cu o super vreme si dupa doua nopti se super petreceri . Multumesc tuturor celor care au fost si o sa mai mearga ca la ce vreme se anunta tare imi este ca mai scapam una Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allyen Postat Noiembrie 2, 2008 Share Postat Noiembrie 2, 2008 baaaaaaaaaaa...ce preturi plane au astya ..baaaaaaaaaaaaa...neam de neamu vostru nu a vazut asa ceva.))))))))) billy jean ))) c'mon ) datzi ma din voi sa va vad ...app:M-A SUNAT STEFAN BANICA ....IN SEARA ASTA AM EMISIUNE....MA DUC SA IL DAU GATA PE WILMARK |))))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kinder Postat Noiembrie 2, 2008 Share Postat Noiembrie 2, 2008 What What in the butt hai ca iarashi ne-am distrat...sa ne traiesti nasule, felicitari Michel Jackson, frumoasa reprezentatie...Toti ati fost minunati...frumoasa selectie a mai facut shi natura asta...Sigur vom fi interzishi in multe locuri... Bine am ajuns cu totii acasa...obositi, franti, dar cu speranta unei noi plimbari... Multumim Florine, o alta organizare ireprosabila shi bineinteles reusita...va doresc tuturor o seara de duminica excelenta shi cu siguranta vizionare placuta asupra imaginilor care nu vor intarzia sa apara... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Noiembrie 2, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 2, 2008 (editat) What What in the butt hai ca iarashi ne-am distrat...sa ne traiesti nasule, felicitari Michel Jackson, frumoasa reprezentatie...Toti ati fost minunati...frumoasa selectie a mai facut shi natura asta...Sigur vom fi interzishi in multe locuri... Bine am ajuns cu totii acasa...obositi, franti, dar cu speranta unei noi plimbari... Multumim Florine, o alta organizare ireprosabila shi bineinteles reusita...va doresc tuturor o seara de duminica excelenta shi cu siguranta vizionare placuta asupra imaginilor care nu vor intarzia sa apara... Multumesc mult finii mei, va astept si la urmatoarea unde sigur o sa fie si Monica (ca multa distractie a mai pierdut) Bafta la examen !!! INTERZISI ?????? sigur, de ciuda ca ne distram prea mult, prea bine si in limita bunului simt. Editat Noiembrie 2, 2008 de Florin -v Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gacsenior Postat Noiembrie 2, 2008 Share Postat Noiembrie 2, 2008 SA vina pozele sa vada lumea ce a pierdut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Noiembrie 2, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 2, 2008 SA vina pozele sa vada lumea ce a pierdut. DESCARCAM CAM 500 SUNT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristifrig Postat Noiembrie 2, 2008 Share Postat Noiembrie 2, 2008 ai grije la poze Florine Prieteni stiu ce ce ...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate