Sari la conținut

Intrunirea De La Naipu

Alveola
 Share

Postări Recomandate

• Răspunsuri 230
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Merge FTP, dar setati si voi PASSIVE

Ce vrei mah Baiazide, unii nu se pot seta decat pe ei insisi pe modul PASSIVE :cheers:

LATER EDIT

sa mi le scrie shi mie cineva pe un cedeu ca nu ma lasa serverul de la munca sa intru pe ftp-ul escului

Aviz amatorilor!!!! FTP-ul ala e numai pentru upload!!!! Daca vreti pozele o sa va pun la dispozitie CDul. Nu am banda asa de larga sa permita upload si download pentru toata lumea.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Bai cum va scap din ochi cum va destrabalati maxim... :baldy:

Azi am vazut abia pozele, felicitarile mele sarbatoritilor, pupicii vi i-am dat deja. Inteleg ca a fost haos total.

Las ca in octombrie imi iau revansa si eu. :cheers:

Link spre comentariu

Bai harciogule,

mi s-a parut mie sau tineai un Sol major pe chitara?... :baldy:

sol major, re major... G sau D... mda... cam acelashi lucru, nu? hmm... m-atzi prins :baldy:

recunosc ca ma pierdusem printre acorduri... mai ales ca nu erau acordurile de pe foile din fatza mea... shi Slabutzul [aka Ionutz] canta cu o tertza, cvarta mai sus/mai jos... ce pot sa zic acum ca am fost prins... blame Canada !

asta e ... promit ca data viitoare sa nu mai greshesc :cheers:

poza incriminatoare

Editat de harciogu
Link spre comentariu

BAI AIA DIN POZA E LANTERNA MEA !!!

..LA CINE DRAQU A RAMAS ????????

P.S. Harciogule stai linistit a fost o "cantaceala" super :baldy: .....iar micile scapari inerente "actiunii" cred ca le-au observat decat cei cu ureche deosebit de artistica si cei ce nu au consumat spirtoase.. :cheers: Kali

Editat de wolf4mwolf
Link spre comentariu

Auzi, bey, nashparliule! La ora aia bagam protzap de zor, mititei si gin tonic, da? :baldy: Oricum, mi-ati lipsit... A fost, intr-adevar, o petrecere pe cinste. Mai tare ca Snagovul. N-am baut nimic (oricum,nu ma omor dupa bautura), dar v-am avut pe voi alaturi si a fost super! Ailav iu, gaiz! :baldy: :cheers: :)

Editat de Kali
Link spre comentariu

Auzi, bey, nashparliule! La ora aia bagam protzap de zor, mititei si gin tonic, da? :baldy: Oricum, mi-ati lipsit... A fost, intr-adevar, o petrecere pe cinste. Mai tare ca Snagovul. N-am baut nimic (oricum,numa omor dupa bautura), dar v-am avut pe voi alaturi si a fost super! Ailav iu, gaiz! :baldy: :cheers: :crack:

And ui lav iu tu, ghiorl :)

Link spre comentariu

Recitind tot ce s-a scris pe topicul asta, am zambit ... :) Se vede cat de crunta a fost betia dupa felul in care va cautati castile, motoarele, lanternele... Parca a fost o betie d-aia cu "ultimu' stinge lumina" :baldy: Doamne, pupa-v-as! :baldy: :cheers:

Editat de Kali
Link spre comentariu

:cheers: Adormit pe malul baltii, trezit de frig, mers in cort si luat geaca de piele, apoi mers din nou pe malul baltii si dormit mai departe :baldy:

apoi aia mai treji : venit langa ponton-recuperat escu-bagat in cort ca sa nu moara de frig :baldy:

Editat de harciogu
Link spre comentariu

Vizitator joee_cretz

Astazi ne vedem dupa ora 19:15 in bar la Corin!

PS: cine nu vine ...are absentza nemotivata si ramane corigent! :cheers:

Editat de joee_cretz
Link spre comentariu