MTR-Iasi Postat Septembrie 20, 2005 Share Postat Septembrie 20, 2005 I saw it in germany ... for 100.000 Euro the owner will sell it ... or look at the web-side of the producer ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silvan Postat Septembrie 20, 2005 Share Postat Septembrie 20, 2005 Simpatica trotineta... Cat consuma? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MTR-Iasi Postat Septembrie 20, 2005 Autor Share Postat Septembrie 20, 2005 I saw it in germany: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Septembrie 20, 2005 Share Postat Septembrie 20, 2005 shi???? wrong section!!!! a fost mutat de la vanzari aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator AndreiRN Postat Septembrie 20, 2005 Share Postat Septembrie 20, 2005 Simpatica trotineta... Cat consuma? Mai conteaza consumul? La pretul acesta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Septembrie 21, 2005 Share Postat Septembrie 21, 2005 I saw it in germany ... for 100.000 Euro the owner will sell it ... or look at the web-side of the producer ... you make me "rade"!!! where do you belive "ca te afli"??? la Orange County Choppers get serious man!!!! i buy 2 West coast choppers' choppers at this price :baldy: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
$ilver Postat Septembrie 21, 2005 Share Postat Septembrie 21, 2005 Ma gandeam s-o cumpar eu da' daca consuma mult.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
f_zoltan Postat Septembrie 21, 2005 Share Postat Septembrie 21, 2005 Cat sa consume Silvere la rezervorul ala? Desi fiind o motocicleta de show tre'sa ajunga eventual de la intrarea in sala de expozitie pana in stand. Atat cred ca apuca sa faca totusi PS. Faina scula Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
btbw Postat Septembrie 21, 2005 Share Postat Septembrie 21, 2005 Nu se ofera nimeni...offff.....hai ca ma sacrific eu...mai intai sa donez niste organe.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Semaca Postat Septembrie 21, 2005 Share Postat Septembrie 21, 2005 Bine dar insa se mai vede ceva in fata asezat in sa ? Ca la pretul ala ar fi trebuit sa prevada si un periscop in dotare. Sau se scoate capul pe geam, ca la locomotiva ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex123 Postat Septembrie 26, 2005 Share Postat Septembrie 26, 2005 stiti cum e...daca n-ajungi la struguri,sunt acri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fhchth Postat Septembrie 26, 2005 Share Postat Septembrie 26, 2005 de 100.000 iti iei chopper mult mai fain un r1 un cross shi o garsoniera mai la periferie )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kahlua Postat Septembrie 26, 2005 Share Postat Septembrie 26, 2005 Nu cred ca aici e vorba de strugurii la care nu ajungem. Probabil foarte multi nu au suma asta si daca ar dispune de ea nu cred ca ar da 100.000 euro/$ pe un chopper... Daca intradevar vrei unul sunt alti producatori ce vand la preturi mult mai buna si modele care intradevar te lasa afis... Si sa fim seriosi .... la 100.000 euro/$ mi-am lua un yacht :D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Septembrie 28, 2005 Share Postat Septembrie 28, 2005 Si sa fim seriosi .... la 100.000 euro/$ mi-am lua un yacht :D shi eu choppere, da depinde de gustul fiecaruia!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate