dead_man_walking Postat Septembrie 22, 2005 Share Postat Septembrie 22, 2005 ne-a sunat viorel, patronul din etrusco, shi e inchiriat pentru vinerea asta tot barul!!! so??? corint??? alte propuneri!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Septembrie 22, 2005 Share Postat Septembrie 22, 2005 Cu barcutele ? Pe Snagov...pe Herastrau... Corin e o solutie buna pt vineri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Josephine Postat Septembrie 22, 2005 Share Postat Septembrie 22, 2005 (editat) Trebuie neaparat sa stam la masa? Daca nu, ar fi 2 variante: 1. Putem sa mergem in Viking, e concert 9,7 Richter, baietii sunt foarte buni, vocalul e un prieten de-al meu, Aurelian Barbieru 2. Fire sau Club A... Editat Septembrie 22, 2005 de Josephine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
joee_cretz Postat Septembrie 22, 2005 Share Postat Septembrie 22, 2005 (editat) Se numeste si se scrie CORIN si da e o solutzie buna Trebuie neaparat sa stam la masa? Daca nu, ar fi 2 variante: 1. Putem sa mergem in Viking, e concert 9,7 Richter, baietii sunt foarte buni, vocalul e un prieten de-al meu, Aurelian Barbieru 2. Fire sau Club A... sau asa ... mai ales ca-i vineri seara.... dar atentzie mare...in Club A si in Fire este super aglomerat! Editat Septembrie 22, 2005 de joee_cretz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crashmx Postat Septembrie 22, 2005 Share Postat Septembrie 22, 2005 ar mai di o idee in keoke sau karaoke nu stiu exact cum se numeste..... ...zona 1Mai fff aproape de arcul de triumf.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
strumfuadi Postat Septembrie 22, 2005 Share Postat Septembrie 22, 2005 bai, io nu shtiu ce va place voua la corint (sau corin, ma rog..) corint sucks. o bomba ordinara, cu o buda infecta, cu preturi enorme (un prigat e 45k), cu groapa in beton la intrare de poti sa'ti rupi piciorul (poate au reparat'o totushi), cu terasa aia de rht.. un jeg. ce naiba, chiar nu se gaseshte ceva mai rezon? nu ne trebuie catifea roshie pe peretzi, dar totushi.. iar pretzurile sunt de'a dreptul nesimtzite pentru conditziile oferite.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Josephine Postat Septembrie 22, 2005 Share Postat Septembrie 22, 2005 ar mai di o idee in keoke sau karaoke nu stiu exact cum se numeste..... ...zona 1Mai fff aproape de arcul de triumf.... Super ideea cu karaoke. M-as baga si eu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Septembrie 22, 2005 Autor Share Postat Septembrie 22, 2005 Super ideea cu karaoke. M-as baga si eu... vretzi karaoke: JUKEBOX in lipscani!!!!! pentru poze din jukebox, doar un click aici : /index.php?...topic=21243&hl= Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
strumfuadi Postat Septembrie 22, 2005 Share Postat Septembrie 22, 2005 Dragilor, pai asha e karaoke in fiecare martzi in Coyote Ugly Cafe, in pasajul de vis-a-vis de palatul telefoanelor.. shi e un spatziu acolo in bar... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
joee_cretz Postat Septembrie 22, 2005 Share Postat Septembrie 22, 2005 da da da...la JUKEBOX Hai sa o facem lata..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
strumfuadi Postat Septembrie 22, 2005 Share Postat Septembrie 22, 2005 e mai mishto in coyo.. jukebox e fostul local al americanului care acuma are coyo.. so... in plus, juke e MIC... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
joee_cretz Postat Septembrie 22, 2005 Share Postat Septembrie 22, 2005 noi vrem sa ne intalnim Vineri.....nu cum zici tu Marti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
strumfuadi Postat Septembrie 22, 2005 Share Postat Septembrie 22, 2005 (editat) da, iar vinerea canta in coyote ghici cine: Jukebox Band.. (intrarea 5k, in care intra o BR sau un sook.) oricum, avand in vedere ca vine vremea aia nashpa, cred ca multzi vor fi fericiti sa se faca o intalnire shi martea.. pai nu? Editat Septembrie 22, 2005 de strumfuadi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zaradi99 Postat Septembrie 22, 2005 Share Postat Septembrie 22, 2005 Trebuie neaparat sa stam la masa? Daca nu, ar fi 2 variante: 1. Putem sa mergem in Viking, e concert 9,7 Richter, baietii sunt foarte buni, vocalul e un prieten de-al meu, Aurelian Barbieru 2. Fire sau Club A... varinta 1 e cea mai tare de departe! ma bucur ca iti place Richter multumeste ala care da cu basu' joe_cretzz: hai sa incerci si tu daca esti in the mood Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Septembrie 22, 2005 Share Postat Septembrie 22, 2005 Bah fiecare se intalneste unde vrea! Eu prefer Corin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theBD Postat Septembrie 22, 2005 Share Postat Septembrie 22, 2005 eu bag un viking ca sa ii vad pe baietii astia de la richter.. cica basistu e motociclist gen cioperist Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat Septembrie 22, 2005 Share Postat Septembrie 22, 2005 Zaradi, hai ca vin in Viking cred... da' afla si tu te rog cat e intrarea, si cam ce preturi au, pliz!! Ca-s low on $$$. si ne vedem acolo, daca e.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZORRO Postat Septembrie 22, 2005 Share Postat Septembrie 22, 2005 eu bag un viking ca sa ii vad pe baietii astia de la richter.. cica basistu e motociclist gen cioperist Ai gresit domn BD E motociclist dar pe motor gen Harley Daca domnul da cu basu' parca as merge si eu colo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zaradi99 Postat Septembrie 22, 2005 Share Postat Septembrie 22, 2005 eu bag un viking ca sa ii vad pe baietii astia de la richter.. cica basistu e motociclist gen cioperist ...gen harleist, please!! Navarro, o sa fie 100000 intrarea (trooperu' e de vina ) iar la bere si astea nu stiu sigur, dar e ieftinache din cate am auzit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Septembrie 22, 2005 Share Postat Septembrie 22, 2005 Ovi dă cu basu la Richter?? Bă, mergem la concert!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zaradi99 Postat Septembrie 22, 2005 Share Postat Septembrie 22, 2005 Ai gresit domn BD E motociclist dar pe motor gen Harley Daca domnul da cu basu' parca as merge si eu colo asa e dom'zorrica, cine stie cunoaste! dau o bere daca te prind pe acolo, ai grija! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat Septembrie 22, 2005 Share Postat Septembrie 22, 2005 Dau io doo beri domnului zaradi, daca asigura intrarea, bypass-and cerberii (cred ca oricum ies mai eftinake ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zaradi99 Postat Septembrie 22, 2005 Share Postat Septembrie 22, 2005 Dau io doo beri domnului zaradi, daca asigura intrarea, bypass-and cerberii (cred ca oricum ies mai eftinake ) nu-i nevoie mah! hai acolo pe la 8 - 8.30 si vedem noi cum ii facem! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat Septembrie 22, 2005 Share Postat Septembrie 22, 2005 Roger! (nu, nu ma reref la colegu' forumist ). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
harciogu Postat Septembrie 22, 2005 Share Postat Septembrie 22, 2005 ok... dar cred ca mai apare careva si prin corin, nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate