Merenptah Postat Octombrie 28, 2008 Share Postat Octombrie 28, 2008 (editat) consulta un calendar nu vrea, frate, sa zica, neam . esti off-topic!!! nu nu, am pus cuvantul halauin acolo, ca sa nu fiu off-topic . Editat Octombrie 28, 2008 de Merenptah Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phaniske Postat Octombrie 28, 2008 Share Postat Octombrie 28, 2008 am si eu o dilema cu halauinul asta: cand incepe postul craciunului? Tot eu sa va scot si din asta ... nu de alta dar am si pe aici relatii. Deci Postul Craciunului incepe in fiecare an pe 15 nov. Pe 14 nov. este lasata secului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat Octombrie 28, 2008 Share Postat Octombrie 28, 2008 tot ce pot sa-ti spun e ca petrecerea de halouin e vineri!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merenptah Postat Octombrie 28, 2008 Share Postat Octombrie 28, 2008 Tot eu sa va scot si din asta ... nu de alta dar am si pe aici relatii. Deci Postul Craciunului incepe in fiecare an pe 15 nov. Pe 14 nov. este lasata secului. tot ce pot sa-ti spun e ca petrecerea de halouin e vineri!! pai d-asta intrebam frate, sa stiu ce beau: de dulce (crema de uischi) sau de post (uischi) . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Octombrie 28, 2008 Share Postat Octombrie 28, 2008 tot ce pot sa spun este 0010000110100101010010000101001001010001.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat Octombrie 28, 2008 Share Postat Octombrie 28, 2008 pai d-asta intrebam frate, sa stiu ce beau: de dulce (crema de uischi) sau de post (uischi) . ca sa fi sigura bea niste apa de vreo 60 de grade cu suc de rosii!!!nai cum sa gresesti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merenptah Postat Octombrie 28, 2008 Share Postat Octombrie 28, 2008 ca sa fi sigura bea niste apa de vreo 60 de grade cu suc de rosii!!!nai cum sa gresesti daca are 60 de grade inseamna ca deja este apa sfintita si nu ne putem sparcai in ea cu suc de rosii . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Octombrie 28, 2008 Share Postat Octombrie 28, 2008 daca are 60 de grade inseamna ca deja este apa sfintita si nu ne putem sparcai in ea cu suc de rosii . total off-topic!!! si in plus, induci lumea in eroare.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aluar Postat Octombrie 28, 2008 Share Postat Octombrie 28, 2008 si ca sa fim tot in ton cu halloweenu ete ce va recomand Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ralucone Postat Octombrie 28, 2008 Autor Share Postat Octombrie 28, 2008 (editat) Pfoai, deci ma apuca rasul imaginandu-mi cum o sa iasa. Abia astept stand up comedy-ul , sincer. Repet, machiaj rezistent la apa, altfel cred ca iesim toti niste machiti dungati... LE Mama ei de carantina. Batistute cumparam nenicule, sunt servetele speciale de la Roxana. Stiti povestea lor, o sa facem cumva si ne facem plinul si de servetele cu ocazia asta, in ideea c-a rezolvat domnu' Fram cu Paw Editat Octombrie 28, 2008 de Ralucone Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat Octombrie 28, 2008 Share Postat Octombrie 28, 2008 Pfoai, deci ma apuca rasul imaginandu-mi cum o sa iasa. Abia astept stand up comedy-ul , sincer. Repet, machiaj rezistent la apa, altfel cred ca iesim toti niste machiti dungati... batistutele pt lacrimi o sa le primim de la organizatori sau venim cu ele de acasa?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aluar Postat Octombrie 28, 2008 Share Postat Octombrie 28, 2008 (editat) machiaj rezistent la apa si nu numai... Editat Octombrie 28, 2008 de aluar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat Octombrie 28, 2008 Share Postat Octombrie 28, 2008 si sper ca machiajul ala al tau o sa iasa fara prea mult efort....sau nu????!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aluar Postat Octombrie 28, 2008 Share Postat Octombrie 28, 2008 si sper ca machiajul ala al tau o sa iasa fara prea mult efort....sau nu????!!! cu cine vorbesti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ralucone Postat Octombrie 28, 2008 Autor Share Postat Octombrie 28, 2008 Cu mine vorbeste. Iese. Cu demachiant. Daca nu, un Âşpaclu. big deal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Octombrie 28, 2008 Share Postat Octombrie 28, 2008 pregatiti-va sa creasca temperatura vineri! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Octombrie 28, 2008 Share Postat Octombrie 28, 2008 (editat) pregatiti-va sa creasca temperatura vineri! asteptam cu interes! Editat Octombrie 28, 2008 de DKWraith Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat Octombrie 28, 2008 Share Postat Octombrie 28, 2008 cu cine vorbesti? cu FURIA BLONDA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Octombrie 28, 2008 Share Postat Octombrie 28, 2008 Idei: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ralucone Postat Octombrie 28, 2008 Autor Share Postat Octombrie 28, 2008 pregatiti-va sa creasca temperatura vineri! De ce, fac Ovy si Nyt striptis? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat Octombrie 28, 2008 Share Postat Octombrie 28, 2008 De ce, fac Ovy si Nyt striptis? mey cred k nu,nu dau reprezentatii in public...poate nyt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Octombrie 28, 2008 Share Postat Octombrie 28, 2008 Eu poate va delectez cu niste opturi....cu toate ca s-ar putea sa le pastrez pentru Biker Dance ! ! Bineinteles acompaniat de Ovy !!! :( Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat Octombrie 28, 2008 Share Postat Octombrie 28, 2008 Eu poate va delectez cu niste opturi....cu toate ca s-ar putea sa le pastrez pentru Biker Dance ! ! Bineinteles acompaniat de Ovy !!! stai linistit!!!eu aduc camera sa filmez sa punem la album !!!!o sa iasa super tare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat Octombrie 28, 2008 Share Postat Octombrie 28, 2008 Eu poate va delectez cu niste opturi....cu toate ca s-ar putea sa le pastrez pentru Biker Dance ! ! Bineinteles acompaniat de Ovy !!! stai linistit!!!eu aduc camera sa filmez sa punem la album !!!!o sa iasa super tare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat Octombrie 28, 2008 Share Postat Octombrie 28, 2008 (editat) Eu poate va delectez cu niste opturi....cu toate ca s-ar putea sa le pastrez pentru Biker Dance ! ! Bineinteles acompaniat de Ovy !!! stai linistit!!!eu aduc camera sa filmez sa punem la album !!!!o sa iasa super tare Editat Octombrie 28, 2008 de ovy_d Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate