AK_Raptor Postat Octombrie 25, 2008 Share Postat Octombrie 25, 2008 V-ati upgradat si voi cutitele?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Qaz Postat Octombrie 25, 2008 Share Postat Octombrie 25, 2008 V-ati upgradat si voi cutitele?! Da, eu mi-am luat unul care e level 68, e epic, are shadow si fire resistance si 3 socketuri. Lasand offtopicul, ai fi interesat sa vii dar ti-e cam "jena"? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Hairy Poker Postat Octombrie 25, 2008 Share Postat Octombrie 25, 2008 V-ati upgradat si voi cutitele?! uite poza cu al meu... cu telefonu facuta ce-i drept da se vede bine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DAC MOTORS Postat Octombrie 25, 2008 Autor Share Postat Octombrie 25, 2008 Gata cu offtopicele! Se anunta si fratii lupi de mare din Seawolves! ROCK'N'ROOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLL! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apasu77 Postat Octombrie 26, 2008 Share Postat Octombrie 26, 2008 Dupa super petrecerea de vineri care a fost o mega reusita pregatesc petrecerea de HALLOWEEN in cele mai mici amanunte .........Revenim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Octombrie 26, 2008 Share Postat Octombrie 26, 2008 Gata ! Facut rost si de costum ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Qaz Postat Octombrie 27, 2008 Share Postat Octombrie 27, 2008 Gata ! Facut rost si de costum ! Bravo. Eu nu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spectra Postat Octombrie 27, 2008 Share Postat Octombrie 27, 2008 Gata ! Facut rost si de costum ! bravas, da' vineri pe unde umblasi? ha? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LordSith Postat Octombrie 27, 2008 Share Postat Octombrie 27, 2008 Bravo. Eu nu pe tine te trimitem la masuri speciale Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Qaz Postat Octombrie 27, 2008 Share Postat Octombrie 27, 2008 Da dom'le, astia cu costume au ei masuri mari dar nu exagerate... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Octombrie 27, 2008 Share Postat Octombrie 27, 2008 (editat) bravas, da' vineri pe unde umblasi? ha? Scuuuzeeeee! Am fost la muma acasa La multi aaaaaaaaani! Dai o bere la Halloween Editat Octombrie 27, 2008 de pantera Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LordSith Postat Octombrie 28, 2008 Share Postat Octombrie 28, 2008 doar 3 zile mai raman pana la party... atzi ales costumele? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BrokenWind Postat Octombrie 28, 2008 Share Postat Octombrie 28, 2008 doar 3 zile mai raman pana la party... atzi ales costumele? Eu m-am gandit la un costum de roacker beat , in viata reala fiind un antialcolic convins si ascultator de house Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legionaru Postat Octombrie 28, 2008 Share Postat Octombrie 28, 2008 Eu m-am gandit la un costum de roacker beat , in viata reala fiind un antialcolic convins si ascultator de house la naiba... acu tre sa imi gasesc eu alta costumatie... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoRocker Postat Octombrie 28, 2008 Share Postat Octombrie 28, 2008 nu stiu daca zorro sau pirat, nu m-am decis. femeia cica e printesa/julieta/cenusareasa/adormita din padurea frumoasa - akk inclusive. io zic sa nu-l lasati pe apasu sa se deghizeze in indian!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DAC MOTORS Postat Octombrie 28, 2008 Autor Share Postat Octombrie 28, 2008 Frati bulgari din Spirit of Freedom se anunta de asemenea! ROCK'N'ROOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLL!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wolf4mwolf Postat Octombrie 28, 2008 Share Postat Octombrie 28, 2008 Pt a avea acess la costuamtie "profi" propun un concurs de baut tequilla - viteza serios. Transa sa fie de 10 shooturi de aprticipant. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DAC MOTORS Postat Octombrie 28, 2008 Autor Share Postat Octombrie 28, 2008 Pt a avea acess la costuamtie "profi" propun un concurs de baut tequilla - viteza serios. Transa sa fie de 10 shooturi de aprticipant. Fratele meu, daca la concursul de tequilla oamenii scandeaza "Fara profesionisti!" mi-e teama ca nu vei putea participa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Wolfman Postat Octombrie 28, 2008 Share Postat Octombrie 28, 2008 Pt a avea acess la costuamtie "profi" propun un concurs de baut tequilla - viteza serios. Transa sa fie de 10 shooturi de aprticipant. I'm in ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lope Postat Octombrie 28, 2008 Share Postat Octombrie 28, 2008 (editat) Wolf are premii la activ, cupe.....diplome.....cruci Si la fel cum ti-am urat si in aceea seara "Numai MORT DE BEAT" Editat Octombrie 28, 2008 de Lope Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mendozaccc Postat Octombrie 28, 2008 Share Postat Octombrie 28, 2008 de la Constantza....vor descinde cu sigurantza cateva capete pline de boasca....aaaa (sorry) ROM MARINARESC! exact!..toti , membri Seawolves Bikers. venim cca 10 lupi de mare cu sau fara fete....in masini,evident! sa fie rock!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninja_skija Postat Octombrie 29, 2008 Share Postat Octombrie 29, 2008 (editat) Asteptam cu drag musafirii. Intre timp ne pregatim costumatiile. Aaa, am uitat sa scriu, cei care nu stiu inca lume din gasca asta imensa moto pot veni cu incredere la Apasu. Aici toti suntem prieteni. Am concluzionat de curand ca e un fel de Cheers. Where everybody knows your name (or nickname ) Editat Octombrie 29, 2008 de ninja_skija Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Qaz Postat Octombrie 29, 2008 Share Postat Octombrie 29, 2008 Aaa, am uitat sa scriu, cei care nu stiu inca lume din gasca asta imensa moto pot veni cu incredere la Apasu. Aici toti suntem prieteni. Am concluzionat de curand ca e un fel de Cheers. Where everybody knows your name (or nickname ) Corect. Wait, who are you? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Octombrie 29, 2008 Share Postat Octombrie 29, 2008 Stiu eu ! Stiu eu ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legionaru Postat Octombrie 29, 2008 Share Postat Octombrie 29, 2008 Nici eu nu o stiu pe Irina... Damn, m-am dat singur de gol... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate