Optimus Postat Octombrie 22, 2008 Share Postat Octombrie 22, 2008 Un motociclist de al nostru a avut un accident sambata si de atunci se lupta sa traiasca, Haide-ti sa il ajutam cu sangele de care are nevoie!!!! avem nevoie de sange B3+ URGENT!!!! Haideti sa salvam o viata!!! Raul Ciurus are nevoie de noi. Si el ne-ar fi ajutat!!!! Doritorii va rog sa sune la 0745.258348 In special cei din Baia Mare si din apropiere. Va multumim!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat Octombrie 22, 2008 Share Postat Octombrie 22, 2008 (editat) Mi se pare ca fix B + am eu! Dar ma stiu ca am avut hepatita... (si chiar daca a fost o forma cica "foarte usoara"....) . ... Pentru a fi clar despre ce e vorba, zi numele si prenumele (le-ai zis de ja) si spitalul (numele spitalului) cu judetz cu tot in care e internat... Editat Octombrie 22, 2008 de Lt. Navarro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin bm Postat Octombrie 22, 2008 Share Postat Octombrie 22, 2008 (editat) Numele lui este Raul Ciurus din Baia Mare care este internat in spitalul judetean de sambata, acum o zi adica marti a fost mutat la reanimare deoarece starea lui de sanatate sa agravat dupa un accident moto, nume pe acest forum Raul R1.Deoarece are nevoie de sange b3+ sunt rugati toti care sunt din Baia Mare sa doneze cat se poate de repede, deoarece starea lui de sanatate depinde de acest sange.Spitalul din Baia Mare nu dispune de grupa sanguina b3+ asa ca va rog care puteti si dispuneti de bunavointa sa faceti acest pas, asa ar fi facut si el pt voi. Va multumesc Daca sunteti curiosi cum sa intamplat accidentul vedeti aici /index.php?showtopic=281642 Editat Octombrie 22, 2008 de cosmin bm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoPlus Postat Octombrie 23, 2008 Share Postat Octombrie 23, 2008 nu pot sa cred !!!! RAUL este un baiat de nota 10...! va rog sa donati sange pentru RAUL!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Haotika Postat Octombrie 23, 2008 Share Postat Octombrie 23, 2008 Pentru Raul nu mai e nevoie de sange...A murit azi-dimineata. RIP! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoPlus Postat Octombrie 23, 2008 Share Postat Octombrie 23, 2008 am aflat ca RAUL a murit! .....nu am cuvinte! ! R I P RAUL///condoleante familiei! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin bm Postat Octombrie 23, 2008 Share Postat Octombrie 23, 2008 Condoleante familiei Dumnezeu sa-l ierte! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
speedygonzales Postat Octombrie 23, 2008 Share Postat Octombrie 23, 2008 R.I.P. Raul condoleante familiei... n-am cuvinte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KristaKe Postat Octombrie 23, 2008 Share Postat Octombrie 23, 2008 m-a sunat maicamea pe la 6 dimineata sa-mi zica cea mai crunta veste ce puteam sa o primesc...RIP RAUL si DUmnezeu sa te Odihneasca in Pace! rose.gif rose.gif rose.gif rose.gif Nu-mi vine sa cred nici acum...nu pot sa accept asta...ne stim cam de 20 de ani, din clasa 1-a...! Condoleante parintilor si sotiei! Sa fi tare Daniela! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ppnipra Postat Octombrie 23, 2008 Share Postat Octombrie 23, 2008 Regret sincer,Dumnezeu sa-l odihneasca. Condoleante sincere familiei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DeeaCBR Postat Octombrie 23, 2008 Share Postat Octombrie 23, 2008 Niciodata nu mi-as fi imaginat ca voi ajunge sa dau cu R.I.P-uri pentru un prieten bun. Inca nu imi vine sa cred..........si nu pot sa realizez ca nu mai e printre noi. Mult prea trista a fost vestea pe care am primit-o dimineata. Odihneasca-se in pace !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mih77 Postat Octombrie 23, 2008 Share Postat Octombrie 23, 2008 odihnestete in pace ,sa-ti fie tarana usoara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lexxdark Postat Octombrie 23, 2008 Share Postat Octombrie 23, 2008 odihneste-te in pace :blink: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Misfit 1-5 Postat Octombrie 23, 2008 Share Postat Octombrie 23, 2008 (editat) despre EL este vorba? ce s-a intamplat, cum a avut accidentul? Hai ca vad ca nimeni nu zice nimic Sambata ne-am adunat o gramada de baieti in fata la Milenium dupa care am facut ceva tururi de oras (Inchiderea sezonului moto) dupa care am hotarat sa facem o tura de gutin si sa venim prin Ocna .Probabil Raul a avut o zi extrem de proasta cu tot ca toti stim ca are ex in condus mobre. La urcare pe gutin a ratat o curba si a cazut intr-un sant, incidentul nu a avut urmari insa. Toate bune si frumoase dupa care am plecat spre Ocna si in sat sugatag,am ajuns in urma lui cam cu un min, nu stiu exact ce s-a intamplat, a alunecat pe ceva baliga?dar a ratat o curba la stanga si a intrat in un gard .In prima faza a avut dubla fractura la tibie si nu stiu sigur, se pare ca trei coaste rupe.Dar se pare ca dupa 4 zile problemele s-au complicat dupa cate am inteles eu de la un altu, are hemoragie interna si ceva pb cu plamanii de la coastele care s-au rupt.poate gresesc sa ma corecteze careva Salut. Incidentul a fost sambata dupamasa, la plimbarea organizata dupa inchiderea de sezon. Initial s-a simtit relativ bine si speram ca in cateva zile sa posteze el pe forum, nu vroiam sa ne reproseze. Dar de marti dimineata starea lui s-a inrautatit. Au aparut complicatii. S-a descoperit sange la plamani. Au aparut si complicatii la picior. Sa speram ca va fi bine si ne va putea relata el intamplarea, cat isi aminteste din ea. Noi suntem alaturi de el si facem tot posibilul sa se puna din nou pe picioare. Sanatate multa Raul!!!! am citit topicul de pe maramures... pacat LINK Editat Octombrie 23, 2008 de Blade Of Soul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Octombrie 23, 2008 Share Postat Octombrie 23, 2008 despre EL este vorba? da,despre el e vorba RIP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Octombrie 23, 2008 Share Postat Octombrie 23, 2008 Dumnezeu sa-l odihneasca alaturi de cei drepti... Nu stiu ce sa mai zic... Fiecare saptamana isi cere tainul de suflete... Un Raul saptamana trecuta, un Raul saptamana asta... Putem ajuta cu ceva familia? Ma refer la cei care sunt de mai departe (cum e cazul bucurestenilor). Se poate ocupa cineva de strangerea unor bani?... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy12000 Postat Octombrie 23, 2008 Share Postat Octombrie 23, 2008 Raul a plecat dintre noi, s-a stins....a plecat acolo sus sa vegheze asupra noastra, va fi ingerul nostru pazitor. Raul ne va fi dor de tine!!!!!! O sa ne lipsesti!!! Vei ramane mereu in sufletele noastre!!!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dorisbforzainter Postat Octombrie 23, 2008 Share Postat Octombrie 23, 2008 vinovat: sistemul romanesc de sanatate... Dumnezeu sa-l ierte... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fully Postat Octombrie 23, 2008 Share Postat Octombrie 23, 2008 Dumnezeu sa te aiba in paza..... Condoleante familiei... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Octombrie 23, 2008 Share Postat Octombrie 23, 2008 s-a dus....nu trebuia.......chiar nu....condoleante!....odihneste-te in pace raul...acolo sus intre ingeri! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LaurBalaur Postat Octombrie 23, 2008 Share Postat Octombrie 23, 2008 Pacat, un baiat ok... Dumnezeu sa-l ierte ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reaper Postat Octombrie 24, 2008 Share Postat Octombrie 24, 2008 Condoleante familiei si prietenilor Era cat pe ce sa ne intalnim la liniute pe aeroport azi vara...Drum bun Raul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bostoaica2005 Postat Octombrie 24, 2008 Share Postat Octombrie 24, 2008 dumnezeu sa-l ierte...condoleante familiei... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate