ianachim Postat Octombrie 23, 2008 Share Postat Octombrie 23, 2008 PE UNDE IESIM DE O ZI? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lenoyy Postat Octombrie 23, 2008 Share Postat Octombrie 23, 2008 Arbanassi, BG? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Constantin Postat Octombrie 23, 2008 Share Postat Octombrie 23, 2008 Curtea de Arges? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catalinpensiunecanina Postat Octombrie 23, 2008 Share Postat Octombrie 23, 2008 PE UNDE IESIM DE O ZI? m-as baga si eu la o iesire.stabiliti ruta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
plescoi rulz Postat Octombrie 24, 2008 Share Postat Octombrie 24, 2008 eu ma gandeam la ceva delta, Grindul Lupilor, Lacul Sinoe...dar nu prea merge intr-o singura zi. Ce ziceti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 24, 2008 Autor Share Postat Octombrie 24, 2008 daca vremea e ok pe nord as face bucuresti ploiesti buzau siriu brasov cheia ploiesti bucuresti daca e ok pe sud bucuresti oltenita calarasi vama veche constanta bucuresti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
plescoi rulz Postat Octombrie 24, 2008 Share Postat Octombrie 24, 2008 (editat) asta inseamna ass-falt...bleah! mai bine poti sa faci Bucuresti-Piesti, Bucuresti-Pitesti, Bucuresti-Pitesti......etc Editat Octombrie 24, 2008 de plescoi rulz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
axol Postat Octombrie 24, 2008 Share Postat Octombrie 24, 2008 PE UNDE IESIM DE O ZI? salut. ce ziceti de un tg. jiu - valea jiului si imprejurimi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vajumic Postat Octombrie 24, 2008 Share Postat Octombrie 24, 2008 (editat) salut.ce ziceti de un tg. jiu - valea jiului si imprejurimi Eu ma gandeam la Cheile Bicazului, lacul rosu... Ce ziceti? Eu ma gandeam la Cheile Bicazului, lacul rosu...Ce ziceti? Fara Offroud-uri si forestiere foarte accidentate.. E ff faina si ruta propusa de Ianachim Si ar fi interesant daca se fac multe opriri pentru imortalizat peisaje, caci mai mult pentru fotografii plec week-endu asta la drum, avand in vedere ca e toamna si peisajele sunt superbe pentru imortalizat. Editat Octombrie 24, 2008 de vajumic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Teone Postat Octombrie 24, 2008 Share Postat Octombrie 24, 2008 vreme buna sambata si duminca in nord...20 de procente sanse de precipitatii zona mangalia, vama veche... m-as baga si eu la ceva de o zi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KIDROCK Postat Octombrie 24, 2008 Share Postat Octombrie 24, 2008 sunt pentru vama sau valea jiului (mai mult valea jiului ca acum in defileu sunt niste peisaje pfff ) anuntati cand stabiliti ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 24, 2008 Autor Share Postat Octombrie 24, 2008 (editat) eu ma gandeam la ceva delta, Grindul Lupilor, Lacul Sinoe...dar nu prea merge intr-o singura zi. Ce ziceti? grasutule 1 scoate motocicleta de la avatar...........macar cateva luni 2 vrei pamant si pietris..............run forets run 3 vedem ce gandim ca majoritate 4 nu ne opreste nimeni sa facem grupuri separate nu este exclusa nici varianta de valea jiului cine propune o locatie sa bage si traseul nu doar asa................ sibiu ca sunt 7 variante sa ajung acolo vremea arata naspa spre munte Editat Octombrie 24, 2008 de ianachim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CloudStrife Postat Octombrie 24, 2008 Share Postat Octombrie 24, 2008 Salutare, Frumoase propuneri de plimbari pentru acest sfarsit de saptamana de toamna. Recunosc ca m-ar fi interesat si pe mine, dar din pacate nu am cu ce veni, pentru ca nu am motor, am doar echipament moto. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
krokodilu Postat Octombrie 24, 2008 Share Postat Octombrie 24, 2008 Eu ma gandeam la Cheile Bicazului, lacul rosu...Ce ziceti? Daca se concretizeaza ceva dati un semn si aici: /index.php?showtopic=281208 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KIDROCK Postat Octombrie 24, 2008 Share Postat Octombrie 24, 2008 Salutare, Frumoase propuneri de plimbari pentru acest sfarsit de saptamana de toamna. Recunosc ca m-ar fi interesat si pe mine, dar din pacate nu am cu ce veni, pentru ca nu am motor, am doar echipament moto. te luam pasager si pe tine unul din noi nu e panica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
axol Postat Octombrie 24, 2008 Share Postat Octombrie 24, 2008 sunt pentru vama sau valea jiului (mai mult valea jiului ca acum in defileu sunt niste peisaje pfff ) anuntati cand stabiliti ceva uita-te pe forum la intilniri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
guy_ana Postat Octombrie 24, 2008 Share Postat Octombrie 24, 2008 2 vrei pamant si pietris..............run forests run 4 nu ne opreste nimeni sa facem grupuri separate Pentru cine doreste... /index.php?...p;#entry1537425 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vulturul argintiu Postat Octombrie 24, 2008 Share Postat Octombrie 24, 2008 Salutare, Frumoase propuneri de plimbari pentru acest sfarsit de saptamana de toamna. Recunosc ca m-ar fi interesat si pe mine, dar din pacate nu am cu ce veni, pentru ca nu am motor, am doar echipament moto. eu cred ca te va lua cineva ........, nu cred ca te risti sa mergem trei ! Hai colegilor, nu va eschivati - pune si doamna ceva la gaz ca doar nu trage mai usor in 2 bucati. Eu merg spre nord - ceva cu Babele ... , poate ne strangem mai multi spre aceasta ruta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CloudStrife Postat Octombrie 24, 2008 Share Postat Octombrie 24, 2008 eu cred ca te va lua cineva ........, nu cred ca te risti sa mergem trei !Hai colegilor, nu va eschivati - pune si doamna ceva la gaz ca doar nu trage mai usor in 2 bucati. Eu merg spre nord - ceva cu Babele ... , poate ne strangem mai multi spre aceasta ruta. Pun jumatate la benzina, mi se pare normal. Daca este sa va decideti, dati-mi si mie un PM. Mersi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KIDROCK Postat Octombrie 24, 2008 Share Postat Octombrie 24, 2008 te iau eu , numai sa vedem ce se stabileste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
axol Postat Octombrie 24, 2008 Share Postat Octombrie 24, 2008 pina la urma iese cineva undeva????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 24, 2008 Autor Share Postat Octombrie 24, 2008 pina la urma iese cineva undeva????? hi hi hi da tu aici se poate pe deva,sibiu,rm vilcea mergem saptamina viitoare la tg. jiu. haideti sa mergem miine in bulgaria la sf. constantin ,eu asa voi face. miine merg in bulgaria la sf constantin si lasam pe saptamina viitoare valea jiului eu plec la 9.00 spre vama asa cum am spus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KIDROCK Postat Octombrie 24, 2008 Share Postat Octombrie 24, 2008 cand asta maine sau duminica ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 24, 2008 Autor Share Postat Octombrie 24, 2008 cand asta maine sau duminica ??? kidu mama trezeste.te MAINE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad Codreanu Postat Octombrie 24, 2008 Share Postat Octombrie 24, 2008 I'm in. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate