Sari la conținut

M-au Rapus Si Pe Mine


CrisLuca
 Share

Postări Recomandate

Azi, fericit pornesc sa-mi ridic placuta de inmatriculare pe la ora 10. La un moment dat ajung pe Bulevardu Unirii, coloana de masini la un stop. Ma bag pe prima banda pe langa bordura si o iau incet incet mai cu picioarele pe jos mai pe motor cand era mai mare distanta fata de masini. Merg asa si ajung in spatele unui Logan, in dreapta lui era o intrare pt masini ca sa urci pe trotuar, eu il vad pe asta ca sta acolo si accelerez sa ma mag prin "gaura" aia si sa-l devansez. Chiar cand ajung la portiera din spate trage omu brusc dreapta si pune si semnalu imediat ce face manevra, normal peste mine. M-a trantit peste bordura aia si am lovit si un gardulet mic verde, ca am urmele pe motocicleta, iar mie mi-a prins piciorul stang intre motor si masina.

Avarii la motor:

- maneta de frana rupta

- pedala de frana indoita de nici nu mai pot pune frana

- manerul de acceleratie (rupt cauciucu de la sfarsit si plasticul de sub cauciuc, dar se poate accelera)

- mi-a sarit si butonasu de dat kilometraju inapoi

- oglinda dreapta indoita rau, aproape rupt, atarna pe acolo :)

- si mi-a curs si ceva ulei :)

Avarii eu:

- glezna stanga zgariata bine pe interior si ma cam doare cand misc piciorul.

- o galma pe tibie + piele luata

- mana dreapta ma doare putin ca am picat in ea

- am fost la doctor mi-au facut radiografii nu am nimik

 

Daca aveam manusile la mine si cizmele pe care tot spun ca o sa le cumpar, nu aveam absolut nimik. Acum plec sa vad ce rezolv cu asta ca nu prea vrea sa-mi dea asigurarea iar gaboru ne-a gasit pe amandoi vinovati ca eu nu aveam voie sa merg pe acolo iar pe el sa nu s-a asigurat, oricum pe baiat aproape l-am convins sa-mi dea asigurarea sa-mi fac "hondica" cu pretextul ca nu il dau in judecata pt vatamare corporala, oricum nu vreau atata bataie de cap dar macar sa-mi fac motorul nu?

 

P.S. Toti se uitau la mine cum imi ridicam singur motoru si nimeni nu facea nimik :cheers: , mai ales ca am topait pe acolo de durere cateva secunde pana mi-am adus aminte ca motorul inca mergea si am dat fuga si l-am inchis, oricum l-am ridicat imediat, deh 170 Kg dar totusi sa te uiti ca bou e cam urat.

P.S.2 MERSI BAIATULUI CU ZX-6R PORTOCALIU care a venit mai tarziu si mi-a tinut companie, chiar eram singur intre conservari :D inca o data MERSI DE AJUTOR :banana:

Editat de crisluca1985
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nasol omule,doar daca circulam prin aer suntem in siguranta (si totusi poate bate vantul).Putea dobitocul asta sa se uite naibii in oglinzii,eu tot nu inteleg de ce sunt 3,din moment ce sunt decorative?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Mi-a dat asigurarea, si luni trebuie sa ma duc la Omniasig ca acolo si-a facut asigurarea si sa vada oamenii ce si cum. Si apoi incep sa cumpar piese, gratis :cheers:

Oricum bine ca nu a fost mai rau, putem sa dau cu gatu in gardu ala si acolo ramaneam. Politia ne-a tinut cam mult pe la sectie pe acolo, dar pana la urma au decis in favoarea mea, cu toate ca am fost si eu vinovat, dar mai ales ca eram victima, persoana vatamata corporal (cu 2-3 zgarieturi) :banana:

 

P.S. Stie cineva unde e Omniasig?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Daca nu ma lasa memorie, undeva pe aviatorilor, mergand spre baneasa. Bafta multa si insanatosire grabnica. Daca aflu eu mai repede (adica recapata sor-mea semnalul la tel, ca e in Delta), iti spun. Ai grija de tine, bine? :cheers:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Bai super bafta ce ai avut! Gardul ala e criminal. De ani de zile ma gandesc ce s-ar intampla daca vreodata as cadea pe dreapta pe portiunea aia. Asta de cand acum cativa ani am cazut exact pe acolo dar cu bicicleta pe la 5 dimineata la o super viteza si m-am facut varza, norocul meu a fost ca nu era gard pe atunci. Pe bune e f periculos locul, mori ca prostul decapitat sau cu toracele spart si daca nu ar fi gardul ai scapa mai ieftin. Multa bafta sa iti rezolvi motorul pe banii Omniasig si inca odata ai grija acolo pe bucatile alea cand te mai bagi sa ai vit f mica si ochii in 14 ca e nasol de tot!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Asta cu gardurile e alta imbecilitate crasa a primarilor. Ba mai "interesant" unele garduri au si tepi in varf. La fel si gardurile de pe multe alte artere importante din orashu asta de cakt. Tzara minunata.... :cheers:

 

Insanatosire grabnica, man!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

naspa moment, omule. Ai si tu mai multa grija si sa stii ca exact atunci cand tasnesti asa ca sa prinzi un loc liber cazi. In felul asta, parcurgi prea repede distanta dintre tine si masina si soferul, chiar daca s-a asigurat, nu isi poate inchipui ca ai ajuns pana la el. Aici a fost si vina ta :)

 

 

 

 

Cat despre gard, tepusele alea sunt puse acolo tocmai ca sa opreasca motociclisti in zbor... :banana: :D nu de alta, dar sa nu tavaleasca iarba cand cad :cheers:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Asta cu gardurile e alta imbecilitate crasa a primarilor. Ba mai "interesant" unele garduri au si tepi in varf. La fel si gardurile de pe multe alte artere importante din orashu asta de cakt. Tzara minunata.... :banana:

 

Insanatosire grabnica, man!

 

Pai au tzepi k cica sa nu se aseze lumea pe ele! :D ce cretini !!!

Si despre soferul Loganului - un dobitoc care nu stie ce e aia oglinda. In ultimul timp au iesit pe banda soferi care invata sa conduca DUPA ce iau carnetul, exersand cu NOI prin trafic!

Numai bine! :cheers:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

In cazul moto e la fel, faza cu invatatul condusului DUPA permisu luat. O sa pun curand niste poza cu un gard "minune", sa vedeti si voi ce (cuvant urat) e romashu'... Intr-adevar asta e ideea: sa nu se aseze cetateanu cu curu' pa ele! :cheers: cretinilor cu asa gandire.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nu stiu ce mai spune legislatia actuala ref. la depasire, dar io am invatat ca nu se fac depasiri "pe dreapata". Pt. asta iti lua permisu', iar in cazul asta tu erai vinovatul.

Ai avut mare bafta din toate punctele de vedere: si ca ai scapat doar cu zgarieturile alea si ca nu ti-a luat permisul (pt. nerespectarea prev. ref. la depasire) si ca n-ai mari daune la motor si ca l-a scos vinovat pe conservar.

Mai mare atentie in viitor si bafta multa.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Pai au tzepi k cica sa nu se aseze lumea pe ele! :cheers: ce cretini !!!

 

Si cand s-o aseza un copil cu gatul? Cretinii draq, o sa raspunda ei?

 

Cred ca au ceva in comun cu Tzepesh, Vlad Tzepesh>

Editat de Metalghost
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nu stiu ce mai spune legislatia actuala ref. la depasire, dar io am invatat ca nu se fac depasiri "pe dreapata". Pt. asta iti lua permisu', iar in cazul asta tu erai vinovatul.

Ai avut mare bafta din toate punctele de vedere: si ca ai scapat doar cu zgarieturile alea si ca nu ti-a luat permisul (pt. nerespectarea prev. ref. la depasire) si ca n-ai mari daune la motor si ca l-a scos vinovat pe conservar.

Mai mare atentie in viitor si bafta multa.

 

Da, la inceput asta a spus si soferul Loganului in apararea sa, dar la locul accidentului politistii i-au spus ca nu se considera depasire daca avem amandoi loc pe aceiasi banda, iar apoi la sectie dupa ce au decis in favoarea mea si mi-au si spus ca i-am prins intr-o pasa buna mi-au zis ca nu aveam ce cauta pe acolo, si ca se considera depasire pe dreapta. Pai daca e asa inseamna ca noi ar trebui sa stam la toate coloanele de la semafor, singurul loc pe unde nu s-ar considerea ca depasesti pe dreapta ar fi pe stanga benzii de langa axul drumului.

Deci eu eram vinovat de depasire pe dreapta iar el de neasigurare soldata cu vatamare corporala a mea, iar politistii au spus ca daca aplica legea ne ard pe amandoi, mie nu stiu ce mi-ar fi facut dar lui ii luau carnetu, asa i-au zis. Apoi ne-au zis ca putem sa cadem la o intelegere intre noi dar sa tinem cont si de politie adica de lege. El auzind ca i se poate lua carnetu a spus ca imi da asigurarea ca oricum el avea CASCO, si sa declar ca nu am nimik grav si ca nu vreau sa intentez nu stiu ce legat de vatamarea mea corporala. Cred ca aveau chef de glume cand vorbeau cu mine in birou, ca unu o tinea pe a lui cu depasirea pe dreapta si ca am gresit, iar altu imi spunea ca nu are cumsa ma ajute chiar daca vrea baiatu sa-mi dea asigurarea, el trebuie sa aplice legea, iar apoi dintr-o data mi-au dat sa completez nu stiu ce sa semnez si mi-au spus la revedere. Am declarat ca nu vreau sa continui cu treaba cu vatamarea corporala, si mi-au dat asigurarea lui cu semnatura lui pe care o daduse mai devreme, si mi-au dat de inteles ca mi-au facut un favor cu toate ca eu nu prea stiam ce se intampla, m-au pierdut din cate au zis pe acolo. Oricum asta arata ca au grija mai multa de noi decat de soferi ceea ce mi se pare normal, numai ca nu stiu daca toti fac asa.

 

Aseara am ajuns acasa pe la 20.00 de la politie si m-am dus la un party asa mototolit, ca deh totul uiti de tot cand ai sticla in mana gratarul in fata. Dar pe la 2-3 noaptea mi s-a umflat picioru si m-a luat o durere de nu mai putea sa calc. Si nu inteleg de ce, am mers toata ziua fara nici o problema, am radiografiile langa mine si nu am nici ruptura, nici fisura si nici scrantit nu e. Nu mi s-a mai intamplat sa se umfle asa doar de la zgarietura cu toate ca e de vreo 5 cm lungime si vreo 2 latime pornind chiar de la osul gleznei. Acum mi-a mai trecut dar aseara chiar ma gandeam suparat fiind ca aia nu cer asa aiurea daune morale cand sunt accidentati, pai cateva ore bune am "suferit" de durere, pana m-am ametit si apoi am cam uitat de durere :banana:

 

P.S. Cu asigurarea asta pot sa ma duc oricand? ca daca ploua nu am cum sa ma duc cu motorul sa-l vada aia de la Omniasig, si oricum mai intai trebuie sa ma duc sa-mi iau placuta de inmatriculare ca sambata nu am mai ajuns din cauza lui ala si tocmai mi-au expirat numarele provizorii, deci nu mai pot circula, ca la norocul meu daca plec cu numerele expirate sigur ma opreste vreun politist sa ma intrebe de sanatate.

 

>>>> Mersi tuturor de gandurile bune :cheers:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

m-a luat o durere de nu mai putea sa calc. Si nu inteleg de ce, am mers toata ziua

 

tocmai de aia :cheers: ar fi trebuit sa sezi un pic bland, sa lasi inflamatia sa se reduca. In felul asta, tu nu ai facut decat sa accentuezi leziunile provocate de accident

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Crisluca, eu ti-as recomanda sa rezolvi repede cu asigurarea!!

Am avut si eu un accident si m-am dus la asigurare dupa vreo 3 luni, si m-au plimbat de nu m-am vazut! dupa semnatura posesorului masinii care m-a lovit (era fiu la volan), pe la politie si tot asa!

Pentru a nu avea probleme MERGI cat mai repede la asigurare!!!

 

Refacere usoara si Ochii in 14!!!

 

Asfalt Uscat (sa dea Domnul),

Bogdan

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...