Annone Postat Februarie 14, 2009 Autor Share Postat Februarie 14, 2009 Ce liniste, de 6zile nu zice nimeni nimic. De ziua indragostitilor nu scoateti iubitele la plimbare? E cam frig cei drept, si se anunta ca ploua mai tarziu. Dar cand dragostea e mare.......nici sexul nu mai conteaza. pe frigul asta ar trebui sarbatorit Ballantines Day vremea nu prea tine cu noi, cica o mai tine asa vreo doua saptamani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazydriver Postat Februarie 14, 2009 Share Postat Februarie 14, 2009 ai dreptate ana, e frig tare afara. dar am scos putin nasu la aer, ma duc sa mai dau o tura de oras si ma retrag la garaj. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
airman Postat Februarie 15, 2009 Share Postat Februarie 15, 2009 eu zic sa iesim azi pe la ora 1-2 asa sa se mai incalzeasca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazydriver Postat Februarie 15, 2009 Share Postat Februarie 15, 2009 E soare si frumos afara, ma duc sa scot motoru din garaj, daca se pune de o plimbare dati-mi si mie un tel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ch-g Postat Februarie 15, 2009 Share Postat Februarie 15, 2009 Care te bagi? ....la niste poze....pe mal de mare.... ...in vama. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazydriver Postat Februarie 15, 2009 Share Postat Februarie 15, 2009 Care te bagi? ....la niste poze....pe mal de mare.... ...in vama. Bagă locul de intâlnire Âşi ora, eu sunt ieÂşit. Bate vântul cam tare, dar în rest e frumos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Annone Postat Februarie 15, 2009 Autor Share Postat Februarie 15, 2009 (editat) hai la 13:00 la apa magica, stam vreo 20 de min sa ne strangem si mergem in Vama e ok? Editat Februarie 15, 2009 de anna_125 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ch-g Postat Februarie 15, 2009 Share Postat Februarie 15, 2009 hai la 13:00 la apa magica, stam vreo 20 de min sa ne strangem si mergem in Vama e ok? OK Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazydriver Postat Februarie 15, 2009 Share Postat Februarie 15, 2009 (editat) Sper ca toata lumea a ajuns cu bine acasa. Editat Februarie 15, 2009 de crazydriver Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinm Postat Februarie 15, 2009 Share Postat Februarie 15, 2009 foarte bine a ajuns lumea acasa, si cu ...ele inghetate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eliza Postat Februarie 19, 2009 Share Postat Februarie 19, 2009 Respect pentru fetele motocicliste, chiar daca mai devreme Eliza si X Pilot va dedica un martisor atipic: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Annone Postat Februarie 20, 2009 Autor Share Postat Februarie 20, 2009 Respect pentru fetele motocicliste, chiar daca mai devreme Eliza si X Pilot va dedica un martisor atipic: M`am vazut si pe mine pe acolo Placuta surpriza !! Multumim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ar_constantinescu Postat Februarie 22, 2009 Share Postat Februarie 22, 2009 M`am vazut si pe mine pe acolo Placuta surpriza !! Multumim da, da si eu mi-am vazut mufarina pe acolo .Foarte dragut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ch-g Postat Februarie 22, 2009 Share Postat Februarie 22, 2009 Cu berea pe motor ! Ce spuneti fetelor? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazydriver Postat Februarie 22, 2009 Share Postat Februarie 22, 2009 foare tare suportu de bere, este standard la vreo motocicleta???????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan_s Postat Februarie 23, 2009 Share Postat Februarie 23, 2009 Nu e standard dar il gasesti la accesorii moto pe e-bay = "suport pahare si altele" cod 223346789. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Misfit 1-5 Postat Februarie 23, 2009 Share Postat Februarie 23, 2009 Nu e standard dar il gasesti la accesorii moto pe e-bay = "suport pahare si altele" cod 223346789. am iesit si eu ieri, dar m-am rezumat doar la oras, cred ca dupa cateva ture pe Tomis si Ferdinand incepuse lumea sa se uite urat la mine. da' unde sa ma plimb daca doar acolo era mai cald! . M-am saturat de frig, nu mai vine caldura odata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fizzer Postat Februarie 23, 2009 Share Postat Februarie 23, 2009 De abia astept sa vina caldura si sa vad cati curajosi dintre voi or sa mearga la drum prin tara, pe la munte etc. Asa, 2-3 zile. Ca anul trecut nu reuseam sa strang mai mult de 2-3 motociclisti. De abia "va astept". Ca vad ca indurati cu stoicism frigul, ceea ce inseamna ca, chiar va place sa va "dati" cu motoarele.. . Enjoy the riding. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pava98 Postat Februarie 24, 2009 Share Postat Februarie 24, 2009 De abia astept sa vina caldura si sa vad cati curajosi dintre voi or sa mearga la drum prin tara, pe la munte etc. Asa, 2-3 zile. Ca anul trecut nu reuseam sa strang mai mult de 2-3 motociclisti. De abia "va astept". Ca vad ca indurati cu stoicism frigul, ceea ce inseamna ca, chiar va place sa va "dati" cu motoarele.. . Enjoy the riding. Dacă ai de gând ceva fă o ofertă de drumeție cine Âştie poate iese ceva, nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fizzer Postat Februarie 24, 2009 Share Postat Februarie 24, 2009 Dacă ai de gând ceva fă o ofertă de drumeție cine Âştie poate iese ceva, nu? Pe frigul asta, nu prea scot iapa la pasunat. Insa la primele raza de soare mai serioase, o sa va anunt de intentiile noastre. Noi am facut anul trecut vreo 3-4 iesiri la munte, in bulgaria "fara numar", si vreo 2 iesiri mai internationale. Si in ad=fara de cateva iesiri in Bulgaria, in rest nu prea am vazut pe nimeni sa se inghesuie. Dar .......... Om trai si om vedea, zise orbu' . Enjoy the riding. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Misfit 1-5 Postat Februarie 25, 2009 Share Postat Februarie 25, 2009 trece-ma si pe mine pe lista. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
airman Postat Februarie 26, 2009 Share Postat Februarie 26, 2009 Unde pot sa-mi fac asigurare la moto mai ieftina si casco ? care stie... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Annone Postat Februarie 26, 2009 Autor Share Postat Februarie 26, 2009 Unde pot sa-mi fac asigurare la moto mai ieftina si casco ? care stie... Dane, atata timp cat nu te dai p`o roata te sfatuiesc sa nu`ti faci casco, eu o simt pe pielea mea Daca totusi vrei sa`ti faci fi atent la fransiza, e o mare ameteala, eu din contractul meu nu inteleg nimic. Cred ca te va ajunge la vreo 40 euro/luna... Cauta un broker si el iti va alege cea mai buna varianta. De RCA stiu ca Adi de la Honda facea. Da o tura pe acolo ca si asa e soare afara si cred ca te poate lamuri tot el si cu casco. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adi.p Postat Februarie 26, 2009 Share Postat Februarie 26, 2009 eu sunt BROKER !! da-mi pe pm un id de mess si vorbim. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ar_constantinescu Postat Februarie 28, 2009 Share Postat Februarie 28, 2009 HEYYY...,wake up guys!!! Am sa va dau o stire senzationala...WEEKENDUL VIITOR PLOUA ! Asa ca nu mai vegetati si hai la cules musetel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate