ianachim Postat Octombrie 29, 2008 Share Postat Octombrie 29, 2008 daca vremea e ok ADICA nu ploua ca de temp nu mai poate fi vorba as fi tentat sa faca unul din cele 2 trasee bucuresti alexandria caracal dragasani targul carbunesti targu jiu petrosani hateg simeria deva brad abrud albac retur albac abrud alba iulia sebes sibiu transfagarasan daca e ok daca nu brasov bucuresti SAUUUUUUUUUUUUUUUUU bucuresti bulgaria grecia - alexandropoli total pe ambele drumuri 1200 - 1400 km Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ekkemu Postat Octombrie 29, 2008 Share Postat Octombrie 29, 2008 Am vazut ca tot ture din astea super lungi faci. Nu e foarte rapid ritmul? Apuci sa vezi/vizitezi ceva, sa savurezi? Intrebarea un e ironica sau cu rea vointa, sunt chiar curios. N-am fost in ture pe asfalt asa lungi, deci nu stiu cum e. Pe off/macadam nu se pune problema de asa distante in asa scurt timp. O zi buna, Adi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 29, 2008 Autor Share Postat Octombrie 29, 2008 Am vazut ca tot ture din astea super lungi faci. Nu e foarte rapid ritmul? Apuci sa vezi/vizitezi ceva, sa savurezi? Intrebarea un e ironica sau cu rea vointa, sunt chiar curios. N-am fost in ture pe asfalt asa lungi, deci nu stiu cum e. Pe off/macadam nu se pune problema de asa distante in asa scurt timp. O zi buna, Adi uite aici cam ce vad /index.php?showtopic=277998 intradevar nu intru in muzee in timpul asta asa "scurt" dar merg de placerea curbelor, peisajului, si a vitezei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
axol Postat Octombrie 29, 2008 Share Postat Octombrie 29, 2008 daca vremea e ok ADICA nu ploua ca de temp nu mai poate fi vorbaas fi tentat sa faca unul din cele 2 trasee bucuresti alexandria caracal dragasani targul carbunesti targu jiu petrosani hateg simeria deva brad abrud albac retur albac abrud alba iulia sebes sibiu transfagarasan daca e ok daca nu brasov bucuresti SAUUUUUUUUUUUUUUUUU bucuresti bulgaria grecia - alexandropoli total pe ambele drumuri 1200 - 1400 km tot traseul intr-o zi ? m-ar tenta dar cu pauza de bere peste noapte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrian cristea Postat Octombrie 29, 2008 Share Postat Octombrie 29, 2008 a doua varianta ma intereseaza si pe mine. stie careva vreo trecere de granita bulgaria-grecia in afara de cea de linga edirne? sint convins ca e mai misto prin munti. adrian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 29, 2008 Autor Share Postat Octombrie 29, 2008 a doua varianta ma intereseaza si pe mine. stie careva vreo trecere de granita bulgaria-grecia in afara de cea de linga edirne? sint convins ca e mai misto prin munti. adrian doar pe aia o stiu ca pe acolo am intrat si in vara tot traseul intr-o zi ? m-ar tenta dar cu pauza de bere peste noapte. plecare samb intors dum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ekkemu Postat Octombrie 29, 2008 Share Postat Octombrie 29, 2008 (editat) dar merg de placerea curbelor, peisajului, si a vitezei Ai fost cumva prin vara pe langa lacul Oasa si aveai helmet cam? Eram prin zona si era un 1200GS ca al tau, si tipul avea camera pe casca si parea high tech motoru cu tot felu de gadget-uri. Din pacate n-am retinut numarul... Ah, referitor la prima mea intrebare. Da, am inteles, e super ok tipul asta de ture, sa le zicem raid-uri Iti vazusem postul respectiv, dar am uitat acum de el ... Oricum, eu n-am cu ce veni, ca XT-ul nu se preteaza la asa ceva, asa ca drum bun va doresc! Papa adi Editat Octombrie 29, 2008 de ekkemu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrian cristea Postat Octombrie 29, 2008 Share Postat Octombrie 29, 2008 a doua varianta ma intereseaza si pe mine. stie careva vreo trecere de granita bulgaria-grecia in afara de cea de linga edirne? sint convins ca e mai misto prin munti. adrian din pacate nu gasesc pe net decit 2 treceri de frontiera bulgaria-grecia. oricum, m-am uitat mai atent si pe traseul din tara si pare foarte misto partea din apuseni. ok, io vin 80% indiferent de alegere. confirm joi seara. adrian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CosX Postat Octombrie 29, 2008 Share Postat Octombrie 29, 2008 Cazare la ce bani ? Pe unde ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 29, 2008 Autor Share Postat Octombrie 29, 2008 am o rugamninte cine nu am mai mers 600 km /zi sa nu se arunce la asa ceva plec undeva la max 7.oo din bucuresti si se ajunge la lasarea serii indiferent de traseu echip mai gros ca nu stiu cat de rece va fi dar si slipi la indemana in cazul de alexandropoli cazare intre 30 si 50 euro gaz undeva la 150 eruo fiecare cat consuma acum............ si mancare pe 2 zile 100 euro deci la 300 euro max grecia si la 200 romanica 01 -02 nov 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mitzone Postat Octombrie 29, 2008 Share Postat Octombrie 29, 2008 nenea, nenea, dar daca am doar 599.9999999 km pe zi ma luati? Eu rezolv vineri cu revizia, asa ca sambata sunt gata de calareala. Dar poate mergi si tu mai incet de data asta, ca data trecuta mi-ampierdut sucul din rucsac. si incearca sa folosesti saua, e facuta sa stai pe ea CU FUNDUL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad Codreanu Postat Octombrie 30, 2008 Share Postat Octombrie 30, 2008 Nene Mitzone, acum a schimbat saua... pe aia veche nu o mai soporta si s'a hotarat sa o faca de rusine si sa nu mai stea pe ea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrian cristea Postat Octombrie 30, 2008 Share Postat Octombrie 30, 2008 deci la 300 euro max grecia si la 200 romanica 01 -02 nov 2008 trebuie sa stiu de azi unde mergem ca sa stiu cum fac cu banii, schimb sau nu, bag pe card ,etc. te-ai hotarit? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 30, 2008 Autor Share Postat Octombrie 30, 2008 trebuie sa stiu de azi unde mergem ca sa stiu cum fac cu banii, schimb sau nu, bag pe card ,etc. te-ai hotarit? man totul este in functie de vreme daca e urat in sud mergem in nord daca e urat in nord mergem in sud sincer as vrea ALEX................. ca prin romanica o mai pot alerga si pe vreme mai naspa vezi si tu ce zice vremea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Saracie Postat Octombrie 30, 2008 Share Postat Octombrie 30, 2008 @ianachim..ti-am dat PM...raspunzi ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mitzone Postat Octombrie 30, 2008 Share Postat Octombrie 30, 2008 Vremea se arata buna atat in tara cat si in grecia pentru weekend, cu posibilitati de ploaie maine in Romania si Bulgaria. Eu as opta pentru tara totusi, e toamna, vremea se poate schimba, nu e chiar amuzant sa te intorci din Grecia murat pana la piele. Dar merg pe oricare variante, oricum luasem 300 de euroi pentru chirie, deci sunt pregatit . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrian cristea Postat Octombrie 30, 2008 Share Postat Octombrie 30, 2008 vezi si tu ce zice vremea vremea zice de bine in bulgaria/grecia in weekend. http://www.yr.no/place/Bulgaria/Ruse/Rousse/weekend.html http://www.yr.no/place/Bulgaria/Stara_Zago...ra/weekend.html http://www.yr.no/place/Greece/Evros/Alexan...li/weekend.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 30, 2008 Autor Share Postat Octombrie 30, 2008 @ianachim..ti-am dat PM...raspunzi ? ERA DEJA RASPUNS MAN UITE AICI ............................... am o rugamninte cine nu am mai mers 600 km /zi sa nu se arunce la asa ceva plec undeva la max 7.oo din bucuresti si se ajunge la lasarea serii indiferent de traseu echip mai gros ca nu stiu cat de rece va fi dar si slipi la indemana in cazul de alexandropoli cazare intre 30 si 50 euro gaz undeva la 150 eruo fiecare cat consuma acum............ si mancare pe 2 zile 100 euro deci la 300 euro max grecia si la 200 romanica 01 -02 nov 2008 Vremea se arata buna atat in tara cat si in grecia pentru weekend, cu posibilitati de ploaie maine in Romania si Bulgaria. Eu as opta pentru tara totusi, e toamna, vremea se poate schimba, nu e chiar amuzant sa te intorci din Grecia murat pana la piele. Dar merg pe oricare variante, oricum luasem 300 de euroi pentru chirie, deci sunt pregatit . alexandropoli ramane Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zaradi99 Postat Octombrie 30, 2008 Share Postat Octombrie 30, 2008 e foarte misto drumul dupa intrarea in Grecia, de la Svilengrad (parca) pana la Alexandropoli. peisajul e ... cam desertic, nu ai ce vedea prea mult, dar drumul consta intr-o "Semiautostrada", toata numai curbe de viteza. e super pt motor. sunt vreo 440 km din Bucuresti pana la Svilengrad la frontiera cu Grecia. la frontiera cu bulgarii sau cu grecii nu va agitati sa va pregatiti bani de vignete sau taxe, ca pt motoare se trece moca. drum bun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pompiliu Postat Octombrie 30, 2008 Share Postat Octombrie 30, 2008 mantotul este in functie de vreme daca e urat in sud mergem in nord daca e urat in nord mergem in sud sincer as vrea ALEX................. ca prin romanica o mai pot alerga si pe vreme mai naspa vezi si tu ce zice vremea alo alo salutare drum bun 600-dus 600 intors e oq mergeam dar merg la milano saptamana vitoare distractie frumoasa tot binele din lume fiie cu voi Pompi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 30, 2008 Autor Share Postat Octombrie 30, 2008 e foarte misto drumul dupa intrarea in Grecia, de la Svilengrad (parca) pana la Alexandropoli. peisajul e ... cam desertic, nu ai ce vedea prea mult, dar drumul consta intr-o "Semiautostrada", toata numai curbe de viteza. e super pt motor. sunt vreo 440 km din Bucuresti pana la Svilengrad la frontiera cu Grecia. la frontiera cu bulgarii sau cu grecii nu va agitati sa va pregatiti bani de vignete sau taxe, ca pt motoare se trece moca.drum bun multam daca vremea e ok o sa si filmez alo alo salutare drum bun 600-dus 600 intors e oq mergeam dar merg la milano saptamana vitoare distractie frumoasa tot binele din lume fiie cu voi Pompi ma gandeam ca asa o sa te SCUZI DA MAN STIU DE ITALIA SI TIE DRUM BUN SI DISTRACTIE PLACUTA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mitzone Postat Octombrie 30, 2008 Share Postat Octombrie 30, 2008 Deci ramane grecia, plecarea sambata la ora 7 dimineata. Unde ne adunam? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrian cristea Postat Octombrie 31, 2008 Share Postat Octombrie 31, 2008 vin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remu1 Postat Octombrie 31, 2008 Share Postat Octombrie 31, 2008 E frumos drumul in sensul ca e de goneta . L-am facut si eu asta vara cu plecare din Constanta . Sa auzim de bine si sa ne povestiti cum a fost ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 31, 2008 Autor Share Postat Octombrie 31, 2008 E frumos drumul in sensul ca e de goneta . L-am facut si eu asta vara cu plecare din Constanta . Sa auzim de bine si sa ne povestiti cum a fost ! multam goneta....................? decat sa tot dau motorul pe cheia si apoi pe DN1 mai bine pe afara TRASEU BUCURESTI E 85 GIURGIU E 85 RUSE DR E 85 BJALA DR E 85 VELIKO TARNOVO STG E 85 GABROVO DR E 85 KAZANLAK E 85 STARA ZAGORA STG E 85 DIMITROVGRAD STG E 85 HARMANLI E 85 SVILENGRAD E 85 KASTANIES E 85 ORESTIADA E 85 SOUFLI E 85/90 ALEXANDROUPOLI ALEXANDROUPOLI E 90 SOUFLI E 85/90 ORESTIADA E 85 KASTANIES E 85 SVILENGRAD E 85 TOPOLOVGRAD 55/76 ELHOVO 79 BOLIAROVO 79 SREDETS 79 BURGAS POMORIE E87/9 NESEBAR E87/9 OBZOR E87/9 BYALA E87/9 VARNA E87/9 BALCHIK E87/9 KAVAMA E87/9 SHABLA E87/9 VAMA VECHE E87/9 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate