atti-82 Postat Octombrie 30, 2008 Share Postat Octombrie 30, 2008 Azi la ora 14,intr-o intersectie din oras la mine (Sovata),o politista neacordand prioritate mie,m-a ajutat sa ma sui pe capota masinii ei, sa vezi prima reactie "ci ca ai semnalizat in cealalta parte...." In fine a ramas fara permis,si eu cu un radiator spart carena sparta ......................... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CaptainBusa Postat Octombrie 30, 2008 Share Postat Octombrie 30, 2008 trebuia sa-i iei si nr de telefon... acu ca ea tot a ramas fara permis si tu fara Motor(da sanatos)... poate o puneti de un "hot date"... ca sa va descarcati unul pe altul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat Octombrie 30, 2008 Share Postat Octombrie 30, 2008 naspa , bine ca nu ai iesit tot u vinovat. ps: arata bine macar ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atti-82 Postat Octombrie 30, 2008 Autor Share Postat Octombrie 30, 2008 trebuia sa-i iei si nr de telefon... acu ca ea tot a ramas fara permis si tu fara Motor(da sanatos)... poate o puneti de un "hot date"... ca sa va descarcati unul pe altul... meri pentru sfat,sa stii ca am rezolvat deja ..............nr.tel:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CaptainBusa Postat Octombrie 30, 2008 Share Postat Octombrie 30, 2008 Bate fieru pana-i cald Atty... nu te lasa ca dupa ce se raceste... cu greu mai ajungi sa-i trezesti interesul... Direct la punctul ala...G Nu te lasa... pariez 10lei pe politista... te-a atins usor fata... cu bun simt...dhe nu te-a ranit... Fi bland cu ea Da-te si tu lovit... fi un pic victima... ca asa se trezeste spiritul ei...matern... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
morarugeorge Postat Octombrie 30, 2008 Share Postat Octombrie 30, 2008 Azi la ora 14,intr-o intersectie din oras la mine (Sovata),o politista neacordand prioritate mie,m-a ajutat sa ma sui pe capota masinii ei,sa vezi prima reactie "ci ca ai semnalizat in cealalta parte...." In fine a ramas fara permis,si eu cu un radiator spart carena sparta ......................... nu cumva vroiai sa-i ridici "capota"? hai recunoaste, noi oricum te sustinem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Petru Moldovan Postat Octombrie 30, 2008 Share Postat Octombrie 30, 2008 nu cumva vroiai sa-i ridici "capota"? hai recunoaste, noi oricum te sustinem Eram obisnuit ca pe topicurile de "Accidente" si "Motociclisti in Romania" sa apara off-topic-uri de pe la pagina 4 in sus, dar dat find ca infaptuitorul are pe forum un alias compromitator care inceper cu Atti evident ca e un ungur imputit pe care il cheama Attila si off-topicul a aparut inca din prima pagina. Care venititi sa il calcam pe mutra cu motorul pentru ca e ungur? Adica trebuie neaparat ca omul sa posteze pe un forum care se termina cu .hu ca sa fie bagat in seama de cineva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul_biker Postat Octombrie 30, 2008 Share Postat Octombrie 30, 2008 nu cumva vroiai sa-i ridici "capota"? hai recunoaste, noi oricum te sustinem funny Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Octombrie 30, 2008 Share Postat Octombrie 30, 2008 (editat) Eram obisnuit ca pe topicurile de "Accidente" si "Motociclisti in Romania" sa apara off-topic-uri de pe la pagina 4 in sus, dar dat find ca infaptuitorul are pe forum un alias compromitator care inceper cu Atti evident ca e un ungur imputit pe care il cheama Attila si off-topicul a aparut inca din prima pagina. Care venititi sa il calcam pe mutra cu motorul pentru ca e ungur? Adica trebuie neaparat ca omul sa posteze pe un forum care se termina cu .hu ca sa fie bagat in seama de cineva? Cred ca ai gresit topicul. Editat Octombrie 30, 2008 de Popescu_ MihailRaul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ciupinadan1 Postat Octombrie 31, 2008 Share Postat Octombrie 31, 2008 Eram obisnuit ca pe topicurile de "Accidente" si "Motociclisti in Romania" sa apara off-topic-uri de pe la pagina 4 in sus, dar dat find ca infaptuitorul are pe forum un alias compromitator care inceper cu Atti evident ca e un ungur imputit pe care il cheama Attila si off-topicul a aparut inca din prima pagina. Care venititi sa il calcam pe mutra cu motorul pentru ca e ungur? Adica trebuie neaparat ca omul sa posteze pe un forum care se termina cu .hu ca sa fie bagat in seama de cineva? esti penibil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reaper Postat Octombrie 31, 2008 Share Postat Octombrie 31, 2008 Eram obisnuit ca pe topicurile de "Accidente" si "Motociclisti in Romania" sa apara off-topic-uri de pe la pagina 4 in sus, dar dat find ca infaptuitorul are pe forum un alias compromitator care inceper cu Atti evident ca e un ungur imputit pe care il cheama Attila si off-topicul a aparut inca din prima pagina. Care venititi sa il calcam pe mutra cu motorul pentru ca e ungur? Adica trebuie neaparat ca omul sa posteze pe un forum care se termina cu .hu ca sa fie bagat in seama de cineva? la faza asta ai fost praf..Atty,bine ca nu ai patit nimic iar avariile sunt mici.Bafta la ''ancheta'' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellicks Hellmet Postat Octombrie 31, 2008 Share Postat Octombrie 31, 2008 Ba, da' tu strici toate motoarele pe care pui mana??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danutt Postat Octombrie 31, 2008 Share Postat Octombrie 31, 2008 Eram obisnuit ca pe topicurile de "Accidente" si "Motociclisti in Romania" sa apara off-topic-uri de pe la pagina 4 in sus, dar dat find ca infaptuitorul are pe forum un alias compromitator care inceper cu Atti evident ca e un ungur imputit pe care il cheama Attila si off-topicul a aparut inca din prima pagina. Care venititi sa il calcam pe mutra cu motorul pentru ca e ungur? Adica trebuie neaparat ca omul sa posteze pe un forum care se termina cu .hu ca sa fie bagat in seama de cineva? La 47 de ani ai tai... (cel putin asa scrie in profil)...da-mi voie sa-ti spun ca esti ca pooola. MARE IDIOT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Saracie Postat Octombrie 31, 2008 Share Postat Octombrie 31, 2008 Eram obisnuit ca pe topicurile de "Accidente" si "Motociclisti in Romania" sa apara off-topic-uri de pe la pagina 4 in sus, dar dat find ca infaptuitorul are pe forum un alias compromitator care inceper cu Atti evident ca e un ungur imputit pe care il cheama Attila si off-topicul a aparut inca din prima pagina. Care venititi sa il calcam pe mutra cu motorul pentru ca e ungur? Adica trebuie neaparat ca omul sa posteze pe un forum care se termina cu .hu ca sa fie bagat in seama de cineva? esti somnanbul ? @initiatorul...bine ca nu a fost musamalizat acidentul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moshulik Postat Octombrie 31, 2008 Share Postat Octombrie 31, 2008 da-mi voie sa-ti spun ca esti ca pooola. MARE IDIOT Te rog frumos. Jignesti multe organe cu aceasta afirmatie )) . On-topic - insanatosire grabnica (zi-i ca te-a traumatizat emotional si ca vrei sa o vezi in uniforma ). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danutt Postat Octombrie 31, 2008 Share Postat Octombrie 31, 2008 Te rog frumos. Jignesti multe organe cu aceasta afirmatie )) . On-topic - insanatosire grabnica (zi-i ca te-a traumatizat emotional si ca vrei sa o vezi in uniforma ). Ai dreptate...nu e buna comparatia. Imi cer scuze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
art Postat Octombrie 31, 2008 Share Postat Octombrie 31, 2008 Eram obisnuit ca pe topicurile de "Accidente" si "Motociclisti in Romania" sa apara off-topic-uri de pe la pagina 4 in sus, dar dat find ca infaptuitorul are pe forum un alias compromitator care inceper cu Atti evident ca e un ungur imputit pe care il cheama Attila si off-topicul a aparut inca din prima pagina. Care venititi sa il calcam pe mutra cu motorul pentru ca e ungur? Adica trebuie neaparat ca omul sa posteze pe un forum care se termina cu .hu ca sa fie bagat in seama de cineva? Mai (cuvant urat),ce daca-i ungur esti cumva complexat ca unguri o au mai mare ca tine si merg in vizita pe la prietena ta(asta daca ai).....faina sti posta.Tare as vrea sa te vad fatza in fatza cu mine sa vedem cine pe cine calca in mutra....frustratul dracului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_2b3 Postat Octombrie 31, 2008 Share Postat Octombrie 31, 2008 meri pentru sfat,sa stii ca am rezolvat deja ..............nr.tel:) Spor la "reparatiile" pe care o sa i le efectuezi "politistei" asteptam poze cu ea cand o s-o scoti din "service"...chiar daca o sa fie doar intr-un prosop Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceCube Postat Octombrie 31, 2008 Share Postat Octombrie 31, 2008 Spor la reparat si bine ca n-ai patit nimic ! Offtopic : Bai baieti, dar niciunul nu stie sa citeasca ironia lui pmoldovan ? Tocmai la asta se referea, CE AU ALTII CU UNGURII, si a scris ironic ce a scris, adica.. un fel de pamflet.. ma rog. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
violetbiker Postat Octombrie 31, 2008 Share Postat Octombrie 31, 2008 Bai baieti, dar niciunul nu stie sa citeasca ironia lui pmoldovan ? Tocmai la asta se referea, CE AU ALTII CU UNGURII, si a scris ironic ce a scris, adica.. un fel de pamflet.. ma rog. Am recitit cu atentie postul lui pmoldovan si nu are nici o legatura cu ironia sau pamfletul.Este doar penibil si ar fi bine sa-si ceara scuze. On topic:Grija mare in trafic si asfalt uscat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CaptainBusa Postat Octombrie 31, 2008 Share Postat Octombrie 31, 2008 (editat) Eram obisnuit ca pe topicurile de "Accidente" si "Motociclisti in Romania" sa apara off-topic-uri de pe la pagina 4 in sus, dar dat find ca infaptuitorul are pe forum un alias compromitator care inceper cu Atti evident ca e un ungur imputit pe care il cheama Attila si off-topicul a aparut inca din prima pagina. Care venititi sa il calcam pe mutra cu motorul pentru ca e ungur? Adica trebuie neaparat ca omul sa posteze pe un forum care se termina cu .hu ca sa fie bagat in seama de cineva? ======================= Ptr Atty.... Atty!...Atty!...Atty!...Atty!...Atty!... fi calare pe Situatie... Editat Octombrie 31, 2008 de CaptainBusa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GoMeZ Postat Octombrie 31, 2008 Share Postat Octombrie 31, 2008 io zic sa mai cititi o data postul lui pmoldovan daca nu va prindeti ca e la misto, mai cititi-l o data pana la urma poate va prindeti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
art Postat Octombrie 31, 2008 Share Postat Octombrie 31, 2008 normal....ca se zice la misto..nah io unu n m-am prins si poate multzi altzii nu cred ca au facut-o de asta este atacat..poate sunt eu mai prost asa oricum pare serios..pare:)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CaptainBusa Postat Octombrie 31, 2008 Share Postat Octombrie 31, 2008 io zic sa mai cititi o data postul lui pmoldovan daca nu va prindeti ca e la misto, mai cititi-l o data pana la urma poate va prindeti Se prea poate... dar tre sa mai lucreze la impartirea frazelor lui lungi... in propozitii scurte... daca mai inseteaza si fo' Iconita... cu ceva zambete printre ele ar fi mai bine... nu l-ar judeca lumea... in caz ca nu... a vrut... sorry... daca a vrut... Rusinica... ungur sau nu e pe 2 roti... e al nostru... yo's ardelean si nu am avut niciodata probleme cu asta... in plus cunosc unguri care sunt mai oameni decat multi alti... romani...!? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moshulik Postat Octombrie 31, 2008 Share Postat Octombrie 31, 2008 Se prea poate... dar tre sa mai lucreze la impartirea frazelor lui lungi... in propozitii scurte... daca mai inseteaza si fo' Iconita... cu ceva zambete printre ele ar fi mai bine... nu l-ar judeca lumea... in caz ca nu... a vrut... sorry... daca a vrut... Rusinica... ungur sau nu e pe 2 roti... e al nostru... yo's ardelean si nu am avut niciodata probleme cu asta... in plus cunosc unguri care sunt mai oameni decat multi alti... romani...!? Pai... acum daca tot am stricat topicul omului si vorbim serios, eu m-am cam prins de ce a vrut sa zica pmoldovan, tragedia e ca el nu s-a prins din prima ca aici nu era vorba de o tragedie, ci de o tragere de sireturi, intre cunoscuti . Iar cand a inceput el cu ungurii, a fost cam in treaba cu "cine se scuza, se acuza". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate