adi.p Postat Noiembrie 7, 2008 Share Postat Noiembrie 7, 2008 pai ce dreacu poti face altceva decat sa o lalai prin mamaia...ca de condus motocicleta nu stii...o sa il iau pe sebi sa te invatam sa bagi a doua...nu, nu stau cu cortul. mi-am cumparat un ansamblu de vile in mamaia, dupa ce am vandut o pereche de sosete gaurite. imi place sa conduc caruta. motocicleta o mân asa ca mână mai departe mai flacau ps : a 2-a cum e ? in jos ? da stai ca tu ai rasnita si seby cross Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
seby_mf Postat Noiembrie 7, 2008 Share Postat Noiembrie 7, 2008 imi place sa conduc caruta. motocicleta o mân asa ca mână mai departe mai flacau ps : a 2-a cum e ? in jos ? da stai ca tu ai rasnita si seby cross cand o sa ajungi sa stapanesti capre atunci sa vorbesti. pana una alta vezi ca poate s-a ascuns a2a aia pe sub sha la giubra aia de 2 lei(ROL) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Trotinel Postat Noiembrie 7, 2008 Share Postat Noiembrie 7, 2008 Pe aceasta cale, doresc sa le transmit salutarile mele celor 2 motociclisti care se plimbau aseara inainte-inapoi pe portiunea de la Billa pana la intersectia cu Soseaua Pandurului. Sunteti idolii mei, as vrea sa fiu si eu ca voi si sa pot sa fac acelasi lucru... Din cate am vazut eu, sunteti niste zei, adica altceva nu mai aveti de invatat despre motociclism, ati ajuns la punctul ala maxim. Uofff, ce-as vrea sa stiu si eu sa-i dau blana in linie dreapta :| Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
seby_mf Postat Noiembrie 7, 2008 Share Postat Noiembrie 7, 2008 Pe aceasta cale, doresc sa le transmit salutarile mele celor 2 motociclisti care se plimbau aseara inainte-inapoi pe portiunea de la Billa pana la intersectia cu Soseaua Pandurului. Sunteti idolii mei, as vrea sa fiu si eu ca voi si sa pot sa fac acelasi lucru... Din cate am vazut eu, sunteti niste zei, adica altceva nu mai aveti de invatat despre motociclism, ati ajuns la punctul ala maxim. Uofff, ce-as vrea sa stiu si eu sa-i dau blana in linie dreapta :| da tu ce cautai aseara in zona aia?beai sau f073@i in deplasare si ti-au stricat baietii concentrarea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Yunal Postat Noiembrie 10, 2008 Share Postat Noiembrie 10, 2008 (editat) salut all ...si imi pare bine de cunostiinta Editat Noiembrie 10, 2008 de Yunal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rockeru_73 Postat Decembrie 14, 2008 Share Postat Decembrie 14, 2008 ID - ul meu crystyan_73 Parca faceam cunostinta ! sau si aici ne criticam care mai decare sa fie deasupra ! Asfalt Uscat si poate ne vedem la o berica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AdiRMG Postat Decembrie 19, 2008 Share Postat Decembrie 19, 2008 Sunt si eu pe aici. ID "AdiRMG" (si pe YM). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinm Postat Decembrie 19, 2008 Share Postat Decembrie 19, 2008 salut vecinu ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cassian Postat Ianuarie 2, 2009 Share Postat Ianuarie 2, 2009 la multi ani si multi kilometri in siguranta si placere!Sunt Lucian, lucicassian@yahoo.com In prezent am un Transalp;va astept la ture multe si placute.Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Indian73 Postat Ianuarie 3, 2009 Share Postat Ianuarie 3, 2009 La multi ani tuturor.(vrdvasile)pe yahoo Shory ptr cunoscuti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bau-bau Postat Ianuarie 18, 2009 Autor Share Postat Ianuarie 18, 2009 Pe unii dintre mobristi i'am cunoscut deja.. super baieti ! Hai mai bagati aici ID ,numere de tel , adrese ,ce vreti voi... important e sa dam unu de altul cand e soare afara . Am auzit ca din februarie se mai incalzeste putin ! so... hurry up boys ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Frentzi Postat Ianuarie 26, 2009 Share Postat Ianuarie 26, 2009 salut la toata lumea yo sunt nou p-aici asadeci ma prezint ca si frentzi pe forum (ID frentzi3_77) sunt tot din c-ta,dar plecat de p-acasa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fur_fete_01 Postat Februarie 3, 2009 Share Postat Februarie 3, 2009 fur_fete_01 id`ul !!!.sunt un incepator si as vrea sa cunosc mai multe din arta motociclismului cat si motociclisti din constanta de la care pot invata cate ceva!!! add cu incredere!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
r6soryn Postat Februarie 4, 2009 Share Postat Februarie 4, 2009 fur_fete_01 id`ul !!!.sunt un incepator si as vrea sa cunosc mai multe din arta motociclismului cat si motociclisti din constanta de la care pot invata cate ceva!!! add cu incredere!! bine ai venit ,si ma bucur ca se vede dorinta ta adevarata de a cunoaste arta motociclismului chiar si din avatarul si nick-ul tau...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius_d_2002 Postat Februarie 13, 2009 Share Postat Februarie 13, 2009 (editat) Sunt si eu nou... si pe aici si cu moto... Poate ma integrati printre voi si poate ajutati si pe mine cand voi avea nevoie. marius_d_2002 Editat Februarie 13, 2009 de marius_d_2002 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
popel Postat Februarie 23, 2009 Share Postat Februarie 23, 2009 Sunt curios catzi dintre voi au dat add la toate ID-urile shi catzi dintre voi atzi luat legatura...Cred ca este mai bine sa se voteze o data shi un loc (un bar) ...dar nu unul de fitze...unde sa ne vedem totzi. Putem face acolo schimb de ID-uri shi cunosti shi omul in acelasi timp. Ideea este ca nu trebuie neaparat sa se incalzeasca sa venim cu motoarele...ca atunci fitzi sigur ca se uita...nu mai vine nici draq...ideea este acum cat inca este urat afara!!! Sa fitzi prudenti ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Koko Postat Februarie 24, 2009 Share Postat Februarie 24, 2009 salut eu sunt valy si sunt nou mutat in cta as vrea sa ies si eu la plimbare cu voi binenteles daca va mai intalniti seara spuneti-mi unde sau va rog lasati-mi un Pm pls Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pil Postat Martie 31, 2009 Share Postat Martie 31, 2009 Salut....proaspat proprietar unei honda f4....id: pompiliu_love4trance....sper sa ne auzim..si eu m-am plikt sa ma plimb singur Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BogdanFUG Postat Mai 25, 2009 Share Postat Mai 25, 2009 salut baieti am si eu o intrebare pentru constantenii "vitezisti" cu motoare mai sanatoase ,la voi nu se saluta? sau este in functie de motoreta?!? eu am un R1 dar am ramas surprins sa vad ca unii , nu toti dar mai ales cei mai mari dupa cum am zis , nu au raspuns la salut sau chiar ignorau voit salutul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dynoviorel Postat Mai 25, 2009 Share Postat Mai 25, 2009 salut baieti am si eu o intrebare pentru constantenii "vitezisti" cu motoare mai sanatoase ,la voi nu se saluta? sau este in functie de motoreta?!? eu am un R1 dar am ramas surprins sa vad ca unii , nu toti dar mai ales cei mai mari dupa cum am zis , nu au raspuns la salut sau chiar ignorau voit salutul salutare!!!! sunt multi care "nu vad" salutul ,sau nu cred ca e interesant sa salute ,dar nu e vorba numai de vitezisti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dani_guramba Postat Iunie 3, 2009 Share Postat Iunie 3, 2009 Salut , sunt si eu motociclist si de curand am deschis un magazin de moto si accesorii.Daca vreti sa ne auzim ma gasiti pe mess : dani_guramba. Poate ne vedem prin orash la o plimbare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
plummer Postat Iunie 13, 2009 Share Postat Iunie 13, 2009 Salutare ... Cristi Baraghiu ma numesc , sunt posesor de Kawasaki 750 zxr din `91. Moto merge brici (adevarul e ca nici eu nu`mi bat joc de ea asa cum fac altii cu motoarele lor, dar fiecare are drepturi depline asupra acaretului sau ) . Timp liber nu prea am (doar in week`end ), in schimb am cunoscut un grup deosebit , o familie "SEAWOLVES" , si am reusit sa ies vinerea trecuta la un suc cu ei .Sunt foaarte deschisi , se discuta despre absolut orice si sunt genul de oameni care nu ramane nimic in urma, toate lumea ajunge cu bine acasa. De asemenea am luat parte si la intalnirea de la CT " Seawolves bikers fest" , care BTW a iesit extraordinar de bine dupa parerea mea, si astept sa ne cunoastem mai bine . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bau-bau Postat Iunie 13, 2009 Autor Share Postat Iunie 13, 2009 Uelcome Evribadi ! Pe dani_ guramba am avut ocazia sa il cunosc personal (super de treaba) ! Sper sa repar si eu cat de curand tigaia sa iesim sa ne plimbam. Va salut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
copilash Postat Iulie 15, 2009 Share Postat Iulie 15, 2009 Mai Popele,schimba poza... La voi in club,la Navodari,ma primiti,Vio? Nu vrea nimeni sa plimbe un copilash? ; S'a suparat casca pe mine ca o tin pe post de bibelou de prea mult timp... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
seby_mf Postat Iulie 16, 2009 Share Postat Iulie 16, 2009 Mai Popele,schimba poza...La voi in club,la Navodari,ma primiti,Vio? Nu vrea nimeni sa plimbe un copilash? ; S'a suparat casca pe mine ca o tin pe post de bibelou de prea mult timp... Cine esti tu si cu ce ne poti incurca? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate