Narko Postat Noiembrie 3, 2008 Share Postat Noiembrie 3, 2008 (editat) Salut, ma cheama Gigel, am 18 ani, i-am implinit acum o luna, carnetul il am de-o saptamana, si parintii mi-au cumparat de ziua mea o Yamaha R1, problema mea e ca nu stiu cum sa gasesc joja la ulei, am inteles ca trebuie sa verific uleiul din cand in cand, pentru ca n-o sa-mi mai mearga motocicleta bine daca n-o sa mai am ulei. Am zis sa intreb aici despre joja asta, pentru ca prietenii mei motociclisti, gen " Giovanni cu R6 si Italianu' cu Hayabusa " s-au dus in Mall sa-si cumpere echipament nou moto, la standul Versace si n-am vrut sa-i deranjez din shopping. Acum ma scuzati, trebuie sa ma duc la baie sa-mi fac parul cu gel sa ies prin oras cu Yamaha mea. Va multumesc anticipat. Ahhh ! inca o chestie (tot o nedumerire de-a mea) : tot la " Service " cred ca trebuie postata, pentru ca e o problema tehnica, Cum pot sa-mi fac parul cu gel si cand imi pun casca pe cap sa nu mi se strice freaza ? Editat Noiembrie 3, 2008 de Narko Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KATANA Postat Noiembrie 3, 2008 Share Postat Noiembrie 3, 2008 Cineva se plictiseste rau de tot. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzuki_pill Postat Noiembrie 3, 2008 Share Postat Noiembrie 3, 2008 nu ai joja de ulei la r1 ai o bula de sticla in partea dreapta jos a motorului cu doua gradatii una sus de nivel maxim alta jos de nivel minim ,motocicleta trebuie sa fie dreapta nu pe cric Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KATANA Postat Noiembrie 3, 2008 Share Postat Noiembrie 3, 2008 nu ai joja de ulei la r1 ai o bula de sticla in partea dreapta jos a motorului cu doua gradatii una sus de nivel maxim alta jos de nivel minim ,motocicleta trebuie sa fie dreapta nu pe cric Tu chiar l-ai crezut ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Narko Postat Noiembrie 3, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 3, 2008 L-am sunat pe Giovanni sa ma lamureasca dar plecase de la standul Armani si se ducea la Dolce&Capcana in cealalta parte a orasului, se dadea pe-o roata si n-a putut sa-mi zica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tiptil1 Postat Noiembrie 3, 2008 Share Postat Noiembrie 3, 2008 eu il stiu pe narko asta e un cocalar din buzau ia luat tasu r1 si toata ziua face pe smecherul pe bulevard Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Narko Postat Noiembrie 3, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 3, 2008 eu il stiu pe narko asta e un cocalar din buzau ia luat tasu r1 si toata ziua face pe smecherul pe bulevard Eu sunt mai $mecher ca tine, sunt barbat adevarat de dusmani apreciat si respectat de prieteni caracterizat ca fiind BO$$ Adevarat. TRU ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi cbr Postat Noiembrie 3, 2008 Share Postat Noiembrie 3, 2008 Salut, ma cheama Gigel, am 18 ani, i-am implinit acum o luna, carnetul il am de-o saptamana, si parintii mi-au cumparat de ziua mea o Yamaha R1, problema mea e ca nu stiu cum sa gasesc joja la ulei, am inteles ca trebuie sa verific uleiul din cand in cand, pentru ca n-o sa-mi mai mearga motocicleta bine daca n-o sa mai am ulei. Am zis sa intreb aici despre joja asta, pentru ca prietenii mei motociclisti, gen " Giovanni cu R6 si Italianu' cu Hayabusa " s-au dus in Mall sa-si cumpere echipament nou moto, la standul Versace si n-am vrut sa-i deranjez din shopping. Acum ma scuzati, trebuie sa ma duc la baie sa-mi fac parul cu gel sa ies prin oras cu Yamaha mea. Va multumesc anticipat. Ahhh ! inca o chestie (tot o nedumerire de-a mea) : tot la " Service " cred ca trebuie postata, pentru ca e o problema tehnica, Cum pot sa-mi fac parul cu gel si cand imi pun casca pe cap sa nu mi se strice freaza ? ma dute-n mata de buna voie sa nu te bagam noi fortat cu tot cu r1 matii' ! s!ctir d'aci ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Narko Postat Noiembrie 3, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 3, 2008 (editat) ma dute-n mata de buna voie sa nu te bagam noi fortat cu tot cu r1 matii' ! s!ctir d'aci ! Ai 4, stai jos. Nici tu nu stii cum sa-ti protejezi parul dupa ce te-ai gelat si ti-ai pus casca pe cap ? Editat Noiembrie 3, 2008 de Narko Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tiptil1 Postat Noiembrie 3, 2008 Share Postat Noiembrie 3, 2008 Eu sunt mai $mecher ca tine, sunt barbat adevarat de dusmani apreciat si respectat de prieteni caracterizat ca fiind BO$$ Adevarat. TRU ! las cami vand eu v-maxul simi iau zzr de 1400, mai vorbim atunci ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzuki_pill Postat Noiembrie 3, 2008 Share Postat Noiembrie 3, 2008 PAI CHIAR AM CREZUT CA AVEA BAIATU NEVOIE DE AJUTOR DAR SE PARE CA M-AM INSELAT,E PUS PE GLUME (PROASTE DIN PACATE) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Noiembrie 3, 2008 Share Postat Noiembrie 3, 2008 Stiu cine e. Da' nu spun. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Narko Postat Noiembrie 3, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 3, 2008 Stiu cine e. Da' nu spun. Cine e ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Noiembrie 3, 2008 Share Postat Noiembrie 3, 2008 Cine e ? asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Noiembrie 3, 2008 Share Postat Noiembrie 3, 2008 asta Exact. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CoSSmiN Postat Noiembrie 3, 2008 Share Postat Noiembrie 3, 2008 Salut, ma cheama Gigel, am 18 ani, i-am implinit acum o luna, carnetul il am de-o saptamana, si parintii mi-au cumparat de ziua mea o Yamaha R1, problema mea e ca nu stiu cum sa gasesc joja la ulei, am inteles ca trebuie sa verific uleiul din cand in cand, pentru ca n-o sa-mi mai mearga motocicleta bine daca n-o sa mai am ulei. Am zis sa intreb aici despre joja asta, pentru ca prietenii mei motociclisti, gen " Giovanni cu R6 si Italianu' cu Hayabusa " s-au dus in Mall sa-si cumpere echipament nou moto, la standul Versace si n-am vrut sa-i deranjez din shopping. Acum ma scuzati, trebuie sa ma duc la baie sa-mi fac parul cu gel sa ies prin oras cu Yamaha mea. Va multumesc anticipat. Ahhh ! inca o chestie (tot o nedumerire de-a mea) : tot la " Service " cred ca trebuie postata, pentru ca e o problema tehnica, Cum pot sa-mi fac parul cu gel si cand imi pun casca pe cap sa nu mi se strice freaza ? Trist dar adevarat. Apar pe strazi din ce in ce mai multi Gigi din astia...Nu ai ce le face. Ps:Frumoasa povestea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Noiembrie 3, 2008 Share Postat Noiembrie 3, 2008 E LA MISTO! Incetati comentariile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Noiembrie 3, 2008 Share Postat Noiembrie 3, 2008 de ce? am avut aceeasi problema la joja la nivelul de ulei din cardan, dar am rezolvat-o. acuma caut sa ma documentez cum pot schimba placutele de la frana de motor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Narko Postat Noiembrie 3, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 3, 2008 (editat) de ce? am avut aceeasi problema la joja la nivelul de ulei din cardan, dar am rezolvat-o. acuma caut sa ma documentez cum pot schimba placutele de la frana de motor. L-am intrebat pe Giovanni si a zis ca nu prea stie, la CBR-ul lui le schimba fratele lui, dar momentan e plecat la pescuit in Spania. Dar a zis ca e naspa la frana de motor cand ajung placutele fier pe fier. Editat Noiembrie 3, 2008 de Narko Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mirci Postat Noiembrie 3, 2008 Share Postat Noiembrie 3, 2008 Yamaha R1? cat baga asta maxim? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Noiembrie 3, 2008 Share Postat Noiembrie 3, 2008 Yamaha R1? cat baga asta maxim? doar nu-i fii tu ala cu mobra sport prin desert si mlastini. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mirci Postat Noiembrie 3, 2008 Share Postat Noiembrie 3, 2008 what? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Narko Postat Noiembrie 3, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 3, 2008 R1 asta, baga bine de tot, i-am dat tot bordu pe-o strada din spatele blocului, dar parca nu prea imi place, ca-mi intra muste in ochi la peste 300 de km/h Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
T Rex Postat Noiembrie 3, 2008 Share Postat Noiembrie 3, 2008 what? Asa ca vin si eu si scriu aici, fiindca simt ca au ceva in comun cu userii acestei comunitati. Peste ceva timp vor realiza si ei ca a fost ceva mai mult sau mai putin deplasat ceea ce au scris, fiindca vor "creste", vor intelege mai bine in ce s-au bagat, vor avea mai multi prieteni cu care sa discute, etc. Poate omul asta nu a avut cu cine sa discute. Nu a venit sa planga pe umarul nimanui. Poate ca nu e asa de bine scolit in ale vietii si pe el intamplarea prin care a trecut l-a lasat fara replica. Voua nu vi s-a intamplat sa ramenti atat de fara replica la anumite lucruri care va dau peste cap sistemul de valori incat simtiti nevoia sa relatati cuiva si sa cereti o parere, numai pentru a va reconfirma ca nu sunteti voi cei "pe invers". Numai ca deh, cine mai e ca voi astia, batrani si degeaba? Voi sunteti generatia "de demult", cea care a pus coada la pruna. Voi nu sunteti delicati din astia din generatia noua ! Prieteni, sunteti absolut OFFTOPIC, rog un admin sa inchida sau sa mute acest topic, este deplasat.. AMIN! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KATANA Postat Noiembrie 4, 2008 Share Postat Noiembrie 4, 2008 (editat) ... uite si un frustrat. ... sau si postul asta era la misto ?! Editat Noiembrie 4, 2008 de KATANA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate