Mutulica Postat Octombrie 13, 2005 Share Postat Octombrie 13, 2005 1. Doritorii sunt rugati sa se inscrie pana vineri la pranz. 2. Intrucat vremea se anunta nefavorabila reeditarii "Naipu la ora 4" cautam alternative. Cabane la munte, locatii pe langa sau chiar in Bucuresti, sau orice altceva va trece prin cap. Sariti cu sugestii! P.S. Toate cabanele/vilele accesibile cu moto sau auto din zona valea Prahovei sunt scumpe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
joee_cretz Postat Octombrie 13, 2005 Share Postat Octombrie 13, 2005 asadar...cabane zona valea prahovei nu sunt chiar scumpe... Se poate sta contra unor sume cuprinse intre 100.000 - 150.000 lei / noapte/persoana la cabane cum ar fi Zanoaga, Bolboci, Padina. Traseul pentru toate 3 este acelasi. Din Sinaia stanga pe la piatza si traseu catre Saua Dichiu. Se trece mai intai pe langa Cuibul Dorului apoi pe la zanoaga, bolboci, padina. Sinaia - Padina aprox 30 Km. Primul inscris sunt eu Al 2 - lea este Rontz (pilotul) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DORUMASTER Postat Octombrie 13, 2005 Share Postat Octombrie 13, 2005 LA MULTI ANI ! Sugestie: Slanic Prahova la CONSTANTIN-Casa Rotativa -2 camere -livada,iarba,masa mare in aer liber ,gratar,W.C. in curte,lacul Baia Verde cu casute la 30 m , salina la 100 m. Cei mai indrazneti pot dormi in cort,dar si pentru ceilalti este nevoie de saci de dormit si saltele. Am uitat sa precizez-ESTE MOCA Ma inscriu si EU. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Octombrie 13, 2005 Share Postat Octombrie 13, 2005 Aproape de Bucale. Parerea mea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat Octombrie 13, 2005 Share Postat Octombrie 13, 2005 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Octombrie 13, 2005 Share Postat Octombrie 13, 2005 Hmmm suna bine. Din motive "absolut" financiare eu nu prestez. Va urez La Multi Ani la toti sarbatoritii (ca sunteti multi) si sa va distrati bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fram-Ursul Kevlar Postat Octombrie 13, 2005 Share Postat Octombrie 13, 2005 mai exista o varianta la care am lucrat eu pana acum: Cabana/Vila in Busteni, incalzire centrala, loc pentru toata lumea, loc de gratare, masini, moto, apa calda tot timpul(aproximativ) 170.000 lei pe cap de vita furajera...vila este libera pentru acest uichend si abia asteapta sa ne primeasca...daca ne purtam frumos cu patronul s-ar putea s-o lase si la 150.000 lei de om....asta nu pot promite, dar se poate incerca... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mutulica Postat Octombrie 13, 2005 Autor Share Postat Octombrie 13, 2005 Eu spun sa ramanem la cele 2 optiuni : vila la 170 pe noapte si SlanicP Va rog sa spuneti care va suna mai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
joee_cretz Postat Octombrie 13, 2005 Share Postat Octombrie 13, 2005 varianta cu slanicul este cea mai buna pentru mine.....din motive financiare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fram-Ursul Kevlar Postat Octombrie 13, 2005 Share Postat Octombrie 13, 2005 va rog sa va dati cu votul in populatie sa stiu ce rahat ii spun eu patronului vilei...trebe sa-i raspund cam intr-o ora maxim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
myando Postat Octombrie 13, 2005 Share Postat Octombrie 13, 2005 Si mie mi-ar place mai mult la Slanic ....mai ales ca nu am fost deloc acolo si am auzit numai vorbe frumoase despre acest loc....deci votez pentru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tro5 Postat Octombrie 13, 2005 Share Postat Octombrie 13, 2005 Varianta Slanic, cunosc zona si este superba. Merita. Doar sa tina vremea cu noi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mutulica Postat Octombrie 13, 2005 Autor Share Postat Octombrie 13, 2005 Deoarece raspunsul la vila trebuia dat rapid ramane varianta propusa de Doru . Deci ne vedem la Slanic. Acum va rog treceti-va numele pe lista Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fram-Ursul Kevlar Postat Octombrie 13, 2005 Share Postat Octombrie 13, 2005 unde-i lista? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
myando Postat Octombrie 13, 2005 Share Postat Octombrie 13, 2005 Uraaaaaaaaaa Deci sa beeeeeeeeeemmmmm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Drog' Postat Octombrie 13, 2005 Share Postat Octombrie 13, 2005 La multi ani sarbatoritilor,sanatate(mai ales) si tot ce va doriti.Mi-ar place si mie sa merg dar nu stiu ce sa va spun poate.Mai vb. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tro5 Postat Octombrie 13, 2005 Share Postat Octombrie 13, 2005 Primul pe lista: TRO5+MYANDO Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
joee_cretz Postat Octombrie 13, 2005 Share Postat Octombrie 13, 2005 lista AICI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat Octombrie 13, 2005 Share Postat Octombrie 13, 2005 La multi ani si distractie maxima Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Octombrie 13, 2005 Share Postat Octombrie 13, 2005 Primul pe lista: TRO5+MYANDO care-i primu pe lista shi de ce va pupatzi :lol: la multzi ani, la multzi ani :eek: un loc intr-o mashina pentru pasager, daca se rezolva, i'm in too daca nu , distantza e prea mare pentru 2 persoane pe ludix Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joe Black Postat Octombrie 13, 2005 Share Postat Octombrie 13, 2005 invarteala???UUUUUUUUUUUUUUUU!!!!! preventiv ma arunc...revin cu o confirmare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Octombrie 13, 2005 Share Postat Octombrie 13, 2005 @Mutulica si Norway_gl mii de scuze, ieri la arc nu stiam si de voi, stiam numai de myando si deci numai ei am apucat sa ii urez la multi ani. asa ca si fac si eu o vizita pe la lista de inscrieri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaicbr Postat Octombrie 13, 2005 Share Postat Octombrie 13, 2005 La multi ani! ma inscriu si eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
myando Postat Octombrie 13, 2005 Share Postat Octombrie 13, 2005 La multi ani! ma inscriu si eu. va asteptam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rontz Postat Octombrie 13, 2005 Share Postat Octombrie 13, 2005 Damn! m-a dat de gol fufa pe care-o s-o car in spate... acu ca stiti toti ca vin si io pe motor (nu mai is pasager!!! ) ziceti-mi si mie care veniti pe moto si cand e plecare, ca nu vreau sa merg singur... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate