MOTOBRAND Postat Octombrie 14, 2005 Share Postat Octombrie 14, 2005 Se poate ....oricum eu sigur o sa vizitez Vrei sa te conservi? De aia te depui la sare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IraSciBil Postat Octombrie 14, 2005 Share Postat Octombrie 14, 2005 Ma inscriu si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DDU Postat Octombrie 14, 2005 Share Postat Octombrie 14, 2005 cat putem intarzia ashtia care venim cu viteza de un melc-lumina!!!! De ce zici asa ca tocmai ti-ai schimbat cauciucu pe spate!!! Ai mai multa aderenta amu, no? Pana acum doar trageai in gol..! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tro5 Postat Octombrie 14, 2005 Share Postat Octombrie 14, 2005 poze dulci pt inceput.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aliance-steel Postat Octombrie 14, 2005 Share Postat Octombrie 14, 2005 Numai ptr tortul ala si tot merita sa vin ! Se vede treaba ca myando este in forma mare ..ca de alfel mereu..! Sa il mincati sanatosi ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Octombrie 14, 2005 Share Postat Octombrie 14, 2005 in 10 min de mers pe ploaie s-a imbibat geaca lu' probiker (de vara ) rau de tot cu apa si pantalonii de piele sunt umezi si ei. Daca nu reusesc sa le usuc pana maine am niste mici dubii in legatura cu un drum de 100km cu haine ude. La drum ma bazam pe impermeabil, dar in oras am plecat fara ca doar nu ploua la 8 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaicbr Postat Octombrie 15, 2005 Share Postat Octombrie 15, 2005 e sambata ora 8 dim si ploua destul de bine...se mai pleaca? nu de alta dar vreau sa stiu daca pot sa ma intorc la somn. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
joee_cretz Postat Octombrie 15, 2005 Autor Share Postat Octombrie 15, 2005 si eu am mari dubii ca mai vin... Nu vreau sa ma incumet Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tro5 Postat Octombrie 15, 2005 Share Postat Octombrie 15, 2005 LA 10 fix la Arc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Octombrie 15, 2005 Share Postat Octombrie 15, 2005 Se mai pleaca cu moto sau nu? ca eu inca nu am reusit sa usuc pantalonii de piele, ca nu merge sa ii pun la aeroterma si ploua rau acum. Daca iau impermeabil peste udatura ma opresc direct la spital Ce facem? amanam plecarea cateva ore? Totusi e drum de max 2 ore de mers relaxat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tro5 Postat Octombrie 15, 2005 Share Postat Octombrie 15, 2005 Mutulica zice ca plecarea ramane cum s-a stabilit ..cu motoare la 10 fix de la arc.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mutulica Postat Octombrie 15, 2005 Share Postat Octombrie 15, 2005 De plecat se pleaca exact cum sa stabilit. Toti curajosii si doritorii sunt rugati sa fie la 10 la Arc sa plecam . Ne dregem acolo dupa drumul prin ploaie Va asteptam in numar cat mai mare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Octombrie 15, 2005 Share Postat Octombrie 15, 2005 imi aman plecarea pt 12 - 1 impreuna cu alveola. Sper sa se usuce toalele pana atunci, ca altfel nu ma mai dreg nici macar cu 2 kile de tuica fiarta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Octombrie 16, 2005 Share Postat Octombrie 16, 2005 Cum nu ma stii am stat langa tine la snagov cand i-ai pus tzigara aprinsa sub c..r lui Kaly Are dreptate fata, Irascibilule. Daca vrei sa "set my ass on fire", nu mai arunca tigara acolo unde ar trebui sa ma asez eu... Cum ar fi, de exemplu, in fata cortului la Mutulica... Sclerobozaurule! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IraSciBil Postat Octombrie 17, 2005 Share Postat Octombrie 17, 2005 Are dreptate fata, Irascibilule. Daca vrei sa "set my ass on fire", nu mai arunca tigara acolo unde ar trebui sa ma asez eu... Cum ar fi, de exemplu, in fata cortului la Mutulica... Sclerobozaurule! Sa mor de'mi amintesc cand ti'am pus curu'n flacari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Octombrie 17, 2005 Share Postat Octombrie 17, 2005 Sa mor de'mi amintesc cand ti'am pus curu'n flacari 'r-ar a dreaq de bautura... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IraSciBil Postat Octombrie 17, 2005 Share Postat Octombrie 17, 2005 'r-ar a dreaq de bautura... Eu ti'am zis sa nu mai bei iubita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate