Vitezistu Postat Octombrie 18, 2005 Share Postat Octombrie 18, 2005 (editat) Cred ca aceasta era motocicleta lu' Cristi. D-zeu sa-l ierte si sa-l odihneasca! Editat Octombrie 18, 2005 de Vitezistu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlexM Postat Octombrie 18, 2005 Share Postat Octombrie 18, 2005 Odihneasca-n pace! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan.marinescu Postat Octombrie 18, 2005 Share Postat Octombrie 18, 2005 R.I.P. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hell biker Postat Octombrie 18, 2005 Share Postat Octombrie 18, 2005 (editat) Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca. Editat Octombrie 18, 2005 de hell biker Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Octombrie 18, 2005 Share Postat Octombrie 18, 2005 RIP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HDHD Postat Octombrie 18, 2005 Share Postat Octombrie 18, 2005 Dumnezeu sa-l ierte. Sa-i fie tarina usoara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Octombrie 19, 2005 Autor Share Postat Octombrie 19, 2005 Cred ca aceasta era motocicleta lu' Cristi. D-zeu sa-l ierte si sa-l odihneasca! da,asta era motorul lui jivan!mai tirziu oleaca am sa postez si ceva poze de la inmormintare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat Octombrie 20, 2005 Share Postat Octombrie 20, 2005 V-am vazut cand ati trecut prin Podgoria in coloana,dar eram pieton.Si oricum motorul era desfacut.Am vrut sa vin si eu dar nu am avut cu ce Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apasu77 Postat Octombrie 20, 2005 Share Postat Octombrie 20, 2005 Dumnezeu sa il primeasca si sa se alature celorlalti Viata atirna de cele mai multe ori de un fir de par Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bnoyz Postat Octombrie 20, 2005 Share Postat Octombrie 20, 2005 Dumnezeu sa il odihneasca . Din pacate , mi-am facut o obisnuinta nasoala sa tot citesc rubrica asta....mi-as dori sa fie goala...... am observat ca anul asta in Arad au fost deja 4 accidente mortale .......nu stiu exacte cate sutn in tara dar mie 4 mi se pare ........................... Aveti grija oameni buni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
seby_mf Postat Octombrie 20, 2005 Share Postat Octombrie 20, 2005 Dumnezeu sa-l odihneasca condoleante familiei si prietenilor,desi nu ajuta cu nimic probabil............asta este textul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Octombrie 21, 2005 Autor Share Postat Octombrie 21, 2005 aici sunt citeva poze de la inmormintare !! plecarea de acasa la cimitir !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabii Postat Octombrie 21, 2005 Share Postat Octombrie 21, 2005 Trist... Intr-adevar prea multi intr-un sezon... Odihneasca-se in pace. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bvis Postat Octombrie 21, 2005 Share Postat Octombrie 21, 2005 R.I.P. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
depechemod Postat Octombrie 24, 2005 Share Postat Octombrie 24, 2005 Dumnezeu sa-l aiba-n paza. Imi pare rau, iar noua nu ne ramane decat sa ne pazim atat cat putem. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R3Kin Postat Octombrie 25, 2005 Share Postat Octombrie 25, 2005 Cutremurator.Cred ca nu exista obisnuinta pentru asa ceva.Dumnezeu sa-l odihneasca! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Meste Postat Octombrie 26, 2005 Share Postat Octombrie 26, 2005 (editat) R.I.P. Al treilea in Arad anul acesta din cate stiu eu. Un bilant tragic. Mare atentie, avem o singura viata. Editat Octombrie 26, 2005 de Meste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vince Black Postat Noiembrie 5, 2005 Share Postat Noiembrie 5, 2005 ce s cu : ''dumnezeu sa l ierte...sa l odihneasca se in pace, etc...?'' eu zis odihneasca se n pace! nu exista dumnezeu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Noiembrie 8, 2005 Autor Share Postat Noiembrie 8, 2005 ce s cu : ''dumnezeu sa l ierte...sa l odihneasca se in pace, etc...?'' eu zis odihneasca se n pace! nu exista dumnezeu! hai nu fii rau nu poti spune ca nu exista dumnezeu,gindestete doar de cite ori ai scapat cu viata din tot felul de situatii!! priveste partea plina a paharului! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Noiembrie 14, 2005 Autor Share Postat Noiembrie 14, 2005 va multumesc la toti cu mic cu mare in numele familiei si va urez la toti asfalt uscat si veselie multa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Ianuarie 6, 2006 Autor Share Postat Ianuarie 6, 2006 astazi daca cristi ar fi trait sunt convins ca am fi fost impreuna cu motoarele prin oras!! nu va lasati pacaliti de soarta!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arian46 Postat Ianuarie 12, 2006 Share Postat Ianuarie 12, 2006 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnutz_789 Postat Ianuarie 15, 2006 Share Postat Ianuarie 15, 2006 Dumnezeu sa-l odihneasca !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate