tridentbg Postat Iunie 1, 2013 Share Postat Iunie 1, 2013 (editat) Cine iese diseara la o pastrama? ...sau un peste? Mai exista viata pe planeta asta? Pestele l-am mancat deja...dar despre altceva vreau sa va povestesc. Faza cu DOT -ul de pe anvelope este absolut relativa;sa va zic de ce. Saptamana aceasta am cumparat anvelope si am ramas un pic surprins ptr. ca soseau din "viitor". Pe ele este stantat DOT 1013...deci se vor fabrica peste 5 luni si eu totusi le am pe masina. Faza este ca fabricile cand pun o matrita pe masina ,trag cu ea cateva zeci de mii de buc cu DOT crescator in functie de cerere.Sunt convins ca exista in depozitul de fabrica si fabricate in 2014. Editat Mai 29, 2013 de tridentbg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tibosee Postat Iunie 1, 2013 Share Postat Iunie 1, 2013 este saptamana a 10-a, nu luna.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
buck Postat Iunie 1, 2013 Share Postat Iunie 1, 2013 este saptamana a 10-a, nu luna.. Corect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tridentbg Postat Iunie 2, 2013 Share Postat Iunie 2, 2013 Mea culpa! eu am crezut ca este luna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balazsfi Postat Iunie 2, 2013 Share Postat Iunie 2, 2013 Diseara la ARC ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Burg_man Postat Iunie 3, 2013 Share Postat Iunie 3, 2013 o zi superba si o pensiune pe masura... http://youtu.be/qgV6fjo7Q6s Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balazsfi Postat Iunie 3, 2013 Share Postat Iunie 3, 2013 (editat) o zi superba si o pensiune pe masura... http://youtu.be/qgV6fjo7Q6s ...companie de exceptie si mancare super buna Editat Iunie 3, 2013 de balazsfi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pake91 Postat Iunie 3, 2013 Share Postat Iunie 3, 2013 Pake91 si-a luat B650 hai cu poze Imediat si poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balazsfi Postat Iunie 4, 2013 Share Postat Iunie 4, 2013 Imediat si poze Imediat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tridentbg Postat Iunie 4, 2013 Share Postat Iunie 4, 2013 Imediat A vandut-o intre timp si n-a mai apucat sa faca poze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pake91 Postat Iunie 4, 2013 Share Postat Iunie 4, 2013 Nu dar nu descopar cum pun poze si ma enerveaza ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tridentbg Postat Iunie 4, 2013 Share Postat Iunie 4, 2013 In seara asta o veste trista din nou la tv...un tanar motociclist de 27 de ani s-a stins din cauza unei soferite care nu a acordat prioritate. Dumnezeu sa-l ierte! In evitarea unui accident, conteaza cel mai mult sa previzualizezi toate scenariile pe care le pot face partenerii de trafic din campul vizual...restul tine de Dumnezeu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tridentbg Postat Iunie 4, 2013 Share Postat Iunie 4, 2013 (editat) Exista viata pe burgman.ro...ne gasiti acolo! ...si pe mine tot Adrian ma plateste ,dar iau mai putin k Viorel fiindca sunt la inceput. Editat Iunie 4, 2013 de tridentbg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balazsfi Postat Iunie 5, 2013 Share Postat Iunie 5, 2013 Exista viata pe burgman.ro...ne gasiti acolo! ...si pe mine tot Adrian ma plateste ,dar iau mai putin k Viorel fiindca sunt la inceput. ai o bere de la mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Burg_man Postat Iunie 8, 2013 Share Postat Iunie 8, 2013 ieri am facut o mica revizie, curatire, la partea de filtrare....admisie, si a carburatorului. ce am gasit acolo se vede in poze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tibosee Postat Iunie 19, 2013 Share Postat Iunie 19, 2013 filtrul de aer se curata la fiecare 3000km, dupa carte. se recomanda totusi ca la noi sa se faca mai des, avand in vedere ca praful e mai mult decat aerul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Burg_man Postat Iunie 20, 2013 Share Postat Iunie 20, 2013 la al meu scuter s-a pierut capacul de la stutzul de golire a carcasei filtrului si aerul a intrat mai mult pe acolo ocolind filtrul. se vede in poza 2 ce imbacsita e sita in dreptul gaurii de golire. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
buck Postat Iunie 20, 2013 Share Postat Iunie 20, 2013 Iată câteva poze si de la mine. Este recomandat ca la noi (fiind mai mult praf) să fie curatat mai des. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_2011 Postat Iulie 4, 2013 Share Postat Iulie 4, 2013 ieri am facut o mica revizie, curatire, la partea de filtrare....admisie, si a carburatorului. ce am gasit acolo se vede in poze. 2013-06-07 12.39.45.jpg2013-06-07 12.40.40.jpg2013-06-07 12.39.52.jpg Salutare! Eu cand l-am curatat,avea niste ulei,acolo,pe fundul filtrului,sub sita metalica. E normal sa fie acolo? Si daca da,dupa curatare,sa mai pun altul,sau vine singur din motor? Stiu ca exista si filtre in care trebuie sa fie ulei...de asta intreb. Nu dar nu descopar cum pun poze si ma enerveaza ) "More reply Options",iar apoi ai optiunea de "Attach files" Apropo,jantele Burgului meu erau cam zgariate si m-am gandit sa le schimb putin culoarea Toata treaba e Home-made si cu spray-uri,nu stiu cat va rezista vopseaua,dar am sperante,avand in vedere ca le-am dat si cu lac Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Burg_man Postat Iulie 4, 2013 Share Postat Iulie 4, 2013 (editat) salut! uleiul prezent in carcasa filtrului (e normal sa fie acolo, opreste paticulele de praf ce nu le poate opri filtrul) dar trebuie scurs atunci cand cureti filtrul, si carcasa spalata, astfel elimini mizeria prezenta acolo. filtrul trbuie spalat cu apa calda si detergent, dupa spalare trebuie uns cu ulei curat, in carcasa nu trebuie sa pui ulei...se aduna singur acolo...nu trebuie alta interventie. frumoasa vopseaua aplicata pe janta. succes. apropo's imi vand Burgmanuuuu. Editat Iulie 4, 2013 de Burg_man Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator little wayne Postat Iulie 4, 2013 Share Postat Iulie 4, 2013 E foarte posibil ca pana in 2014 sa cumpar un Burgman pe injectie K7+ sau un motor de touring,comod care sa consume putin De gsxr mi s-a taiat de mult timp sa il iau la plimbari lungi(a fost una singura de 900km intr un week end) iar o tura de 250km ma oboseste,asa ca ramane strict de fun si de plimbari foarte scurte o data pe luna Atlanticul se plafoneaza la peste 100km h,deh motor de 200 ...vreau ceva de minim 30cp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_2011 Postat Iulie 5, 2013 Share Postat Iulie 5, 2013 salut! uleiul prezent in carcasa filtrului (e normal sa fie acolo, opreste paticulele de praf ce nu le poate opri filtrul) dar trebuie scurs atunci cand cureti filtrul, si carcasa spalata, astfel elimini mizeria prezenta acolo. filtrul trbuie spalat cu apa calda si detergent, dupa spalare trebuie uns cu ulei curat, in carcasa nu trebuie sa pui ulei...se aduna singur acolo...nu trebuie alta interventie. frumoasa vopseaua aplicata pe janta. succes. apropo's imi vand Burgmanuuuu. Se pune acel ulei special pentru filtre pe burete,nu? Iti iei alt Burg? Sau treci la ceva de viteza? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balazsfi Postat Iulie 13, 2013 Share Postat Iulie 13, 2013 Apropo,jantele Burgului meu erau cam zgariate si m-am gandit sa le schimb putin culoarea Toata treaba e Home-made si cu spray-uri,nu stiu cat va rezista vopseaua,dar am sperante,avand in vedere ca le-am dat si cu lac Arata super Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_2011 Postat Iulie 15, 2013 Share Postat Iulie 15, 2013 Arata super Multumesc pentru apreciere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hannspree Postat Iulie 23, 2013 Share Postat Iulie 23, 2013 (editat) stie careva ,care e reglajul dat de carte pt carburator (cate ture la infiletare ) pt suzuki burgman 200 1999 ? are cineva un releu incarcare de vanzare pt acest model? astept pm , multumesc Editat Iulie 23, 2013 de hannspree Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate