saint Postat Noiembrie 12, 2008 Share Postat Noiembrie 12, 2008 Mi-a spus o cunostinta ca in drum spre munca in zona podului de la Agigea a vazut un accident urat in care victima este un motociclist. Cica o masina la daramat si alte 2 au trecut peste el. Stie cineva ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
le_KiKi Postat Noiembrie 12, 2008 Share Postat Noiembrie 12, 2008 urat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ToxiQman Postat Noiembrie 12, 2008 Share Postat Noiembrie 12, 2008 daca au trecut peste el......Foarte urat..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LOTRU Postat Noiembrie 12, 2008 Share Postat Noiembrie 12, 2008 scrieti bre careva informat , lasati presupunerile . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Anihilator Postat Noiembrie 12, 2008 Share Postat Noiembrie 12, 2008 Ceva detalii? Ce motor era? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Annone Postat Noiembrie 12, 2008 Share Postat Noiembrie 12, 2008 Am sunat un prieten care lucreaza prin zona, a spus ca : accidentul a fost mai de dimineata, cu un scuter, nu motor, a dat un mertzan peste el.. omul ... dead.. Dumnezeu sa`l ierte. Nu cunostea cauza accidentului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
saint Postat Noiembrie 12, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 12, 2008 cunostinta nu are tangente cu motociclismul. am incercat sa o intreb mai multe dar doar ce am postat la inceput mi-a zis. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
melcutzuok Postat Noiembrie 12, 2008 Share Postat Noiembrie 12, 2008 podul agigea este la flora? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Annone Postat Noiembrie 12, 2008 Share Postat Noiembrie 12, 2008 podul agigea este la flora? podul Agigea e .... la intrare in Agigea, Constanta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
melcutzuok Postat Noiembrie 12, 2008 Share Postat Noiembrie 12, 2008 aham k Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cata_30 Postat Noiembrie 13, 2008 Share Postat Noiembrie 13, 2008 (editat) la tv...au aratat un accident acolo...la pod.Agigea...cu masini mari in nici un caz motor...kiar aseara la stiri deci cam falsa...treaba Editat Noiembrie 13, 2008 de cata_30 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
_andrei_ Postat Noiembrie 13, 2008 Share Postat Noiembrie 13, 2008 la tv...au aratat un accident acolo...la pod.Agigea...cu masini mari in nici un caz motor...kiar aseara la stirideci cam falsa...treaba pai daca este adaugat un motor, sporeste spectaculozitatea evenimentului... cu cat este mai macabru, cu atat mai bine. se incepe cu "s-a mai dus un inger", "nenorocitii de conservari" etc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madcox Postat Noiembrie 13, 2008 Share Postat Noiembrie 13, 2008 podul agigea este la flora? exact acolo. cum treci de flora, pe dreapta. colt cu statiunea mamaia... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adi.p Postat Noiembrie 13, 2008 Share Postat Noiembrie 13, 2008 exact acolo. cum treci de flora, pe dreapta. colt cu statiunea mamaia... numai fi off-topic. podul agigea e in constanta, cand te duci spre mangalia. cand esti pe pod in dreapta se vde magazinul doraly si taranii din km4-5 care fac gratar sub pod Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madcox Postat Noiembrie 13, 2008 Share Postat Noiembrie 13, 2008 aaa, pardon. asa este . fix acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cata_30 Postat Noiembrie 13, 2008 Share Postat Noiembrie 13, 2008 al draq pod Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kassu Postat Noiembrie 13, 2008 Share Postat Noiembrie 13, 2008 (editat) Iar ati mutat mah podu' peste noapte? 'ti-ai dreaq de cocalari.... Editat Noiembrie 13, 2008 de Kassu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Noiembrie 13, 2008 Share Postat Noiembrie 13, 2008 (editat) Topic jalnic. Inceput prost terminat idiot. La Accidente era singurul loc in care ma mai uitam. Se pare ca au ajuns si aici caterincile proaste. Editat Noiembrie 13, 2008 de Placebo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adi.p Postat Noiembrie 13, 2008 Share Postat Noiembrie 13, 2008 Topic jalnic. Inceput prost terminat idiot. La Accidente era singurul loc in care ma mai uitam. Se pare ca au ajuns si aici caterincile proaste. la naiba ! in puii mei ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
melcutzuok Postat Noiembrie 14, 2008 Share Postat Noiembrie 14, 2008 deci: a fost doar o intrebare ma gandeam k poate mai nou asa se numeste acel pod, aproape de kre in ziua repectiva, trecand prin zona am vazut 2 persoane care tocmai plecau cu o moto rosie pe remorca si destul de avariata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Petru Moldovan Postat Noiembrie 14, 2008 Share Postat Noiembrie 14, 2008 Topic jalnic. Inceput prost terminat idiot. La Accidente era singurul loc in care ma mai uitam. Se pare ca au ajuns si aici caterincile proaste. Si numai acum te-ai prins? Eu apropape m-am innecat pe aici innotand printre off-topicuri, si na, mai bag si eu unul asa de nervi ca am ramas cel mult scuterist pana la primavara (inca am carnet, dar conditiile meteo mi se par neprielnice de mers pe motor fara carene ca al meu)... Oricum n-am inteles nimic din topicul asta, adica a inceput morbid/palpitant cu un scuterist dat jos de un mertzan si calcat de inca doi si s-a terminat jalnic cu pocnituri doar intre conserve. Pana la urma e accident moto/scuter sau e doar o chestie din aia de se rezolva la accindente usoare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate