Vladlx Postat Noiembrie 10, 2005 Share Postat Noiembrie 10, 2005 Ultima poza nu e facuta in fata Salii sportului??? Weelie uirle tot prin zona le ai facut?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan.marinescu Postat Noiembrie 10, 2005 Share Postat Noiembrie 10, 2005 De unde stii tu mah ca sunt imposibil ?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leon80 Postat Noiembrie 10, 2005 Share Postat Noiembrie 10, 2005 Replying to Unii Zic Ca Esti Imposibil,dar Este Adevarat! Este Adevarat!, dar Unii Zic Ca Esti Imposibil Care-i susta?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Noiembrie 10, 2005 Share Postat Noiembrie 10, 2005 Esti (un om) imposibil poate (!?) . Ok, wheelie cu un CBR125. Ma bucur ca porti echipament de data asta. The end Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alveola Postat Noiembrie 10, 2005 Share Postat Noiembrie 10, 2005 Pana si o bicicleta face wheelie. Dar tu intr-adevar esti tare ca ai ridicat pe o roata un motor. Adevaratule!!! Data viitoare incearca la o trecere de pietoni, e mai bine asa: sperii niste pietoni. Dupa ce avansezi, fa asta in aglomeratie, asa te vede mai multa lume si e mai palpitant intre masini. Insista, poate citim despre tine la Accidente. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin Smokey Postat Noiembrie 10, 2005 Admin Share Postat Noiembrie 10, 2005 cobraart, vrei sa fii capitanul nostru? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
joee_cretz Postat Noiembrie 10, 2005 Share Postat Noiembrie 10, 2005 cobraart am sa-mi fac tricou cu tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Escu Postat Noiembrie 10, 2005 Share Postat Noiembrie 10, 2005 Cum te cheama in realitate, sa stiu ce sa-mi tatuez pe bratz, intre ancora si "I love you, fah Maricico" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Noiembrie 10, 2005 Share Postat Noiembrie 10, 2005 Eu zic sa te filmezi shi sa concurezi la concursul lu' Nitzescu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IraSciBil Postat Noiembrie 10, 2005 Share Postat Noiembrie 10, 2005 Doamne,ce invidiosi - cum vedeti unul suparat rau si bengos sariti pe el. Tz tz tz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Judas Iscariot Postat Noiembrie 10, 2005 Share Postat Noiembrie 10, 2005 Si pana la urma ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Noiembrie 10, 2005 Share Postat Noiembrie 10, 2005 Bai cum am zis ca uni au spus ca CBR ul de 125 nu se ridica pe o roata si chestii si am vrut sa arat ca mere pana si cu minsk topai pe o roata la greu. nu vad de ce cbr125 nu ar putea Poti sa faci asa ceva chiar si cu un moped Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luc_zxr Postat Noiembrie 10, 2005 Share Postat Noiembrie 10, 2005 Incredibil ce reactii puteti avea unii! Omu' are o motoreta sport si intelege sa se bucure de ea. Chestia asta include si unele trick-uri. Reactia unora e la fel de "logica" ca si in cazu' in care un endurist ar posta poze cu coclaurii pe care s-a dat sau un cioparist ar pune poze cu motoru' pe care l-a macelarit si voi ati intreba "Shi?!" . Sectiunea asta se numeste "Motociclisti in fiecare zi" si omu' a pus poze cu ce a facut el in weekend cu motocicleta lui. Care e problema? Macar are curaju' sa incerce si sa invete. Era in parcare, echipat, care e baiu' ? In afara de lamentari gen "viteza ucide" si "vai, au mers cu 80 in oras" nu se mai poate vorbi nimic pe forumu' asta? @Cobraart, bravo mah, felicitari si la mai mare, mi-au placut pozele . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Noiembrie 10, 2005 Share Postat Noiembrie 10, 2005 @Cobraart, bravo mah, felicitari si la mai mare, mi-au placut pozele . + cobraart vino in buc sa tocim gumele pe margini la amckart...ca sa fie tacamu` complet dupaia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fester Postat Noiembrie 10, 2005 Share Postat Noiembrie 10, 2005 de acord cu Luc, bucura-te tipule de motoreta si ai grija sa nu iti fortezi norocul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Noiembrie 10, 2005 Autor Share Postat Noiembrie 10, 2005 (editat) Hmmm fain!!!! Cum o ridici? O turezi si dai drumul la ambreiaj? sau Spritz din gaz? Dap o turez cam pe la 7-8 mii turatii pe minut si dau drumu la ambreaj si in mers fac acelasi lucru si mai trag si de ea Pana si o bicicleta face wheelie. Dar tu intr-adevar esti tare ca ai ridicat pe o roata un motor. Adevaratule!!! Data viitoare incearca la o trecere de pietoni, e mai bine asa: sperii niste pietoni. Dupa ce avansezi, fa asta in aglomeratie, asa te vede mai multa lume si e mai palpitant intre masini. Insista, poate citim despre tine la Accidente. Si prin trafic fac dar mai putin ca imi este ca o scap si nu stiu docamdata sa o directionez pe o roata dar nu este timpul pierdut sa invatz Sa stiti ca dau si autografe dar trb sa ma sunati sa stabilim o intalnire ca sunt foarte ocupat Luc mersi asfalt uscat Reverse de asta ziceai ceva? iti da impresia ca nu sunt tocite pe marginii dar uite de ce imi cer scuze pt a 4-a poza dar asa mi a iesit screen shoot ul Editat Noiembrie 10, 2005 de cobraart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Noiembrie 10, 2005 Share Postat Noiembrie 10, 2005 ai omorat cauciucu la faza asta =)) ......la fel si ambreiaju hai k iti pun o poza ca sa ai ce exersa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Noiembrie 10, 2005 Autor Share Postat Noiembrie 10, 2005 Cine e POW din poza? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dizzyy Postat Noiembrie 10, 2005 Share Postat Noiembrie 10, 2005 (editat) Pana si o bicicleta face wheelie. Dar tu intr-adevar esti tare ca ai ridicat pe o roata un motor. Adevaratule!!! Data viitoare incearca la o trecere de pietoni, e mai bine asa: sperii niste pietoni. Dupa ce avansezi, fa asta in aglomeratie, asa te vede mai multa lume si e mai palpitant intre masini. Insista, poate citim despre tine la Accidente. auzi...vrei sa fi zeul nostu?? unde keke vezi tu ma trecere de pietoni,aglomeratie sau masini.. ..stiti numai sa stati pe forum si sa dati sfaturi..cum vedeti ca a facut unu cate ceva, hop cu gura pe el..comunitatea [edit]...ce mare lucru a facut??si in intr-un loc sigur si echipat complet...nu mai zic nimic ca mi-e sila de voi..inca o data Limbajul "bah" ! Editat Noiembrie 10, 2005 de Thomas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Noiembrie 11, 2005 Share Postat Noiembrie 11, 2005 Dap o turez cam pe la 7-8 mii turatii pe minut si dau drumu la ambreaj si in mers fac acelasi lucru si mai trag si de ea Asa faceam io la nipru. Vezi ca se uzeaza cutia de viteze pentru ca in momentul cand "scapi" ambreiajul, cutia cupleaza brusc. Cand o sa iti iei un motor mai mare ai sa vezi ca il ridici doar din acceleratie (asa fac si eu). Sa iti spun de ce nu e bine sa o dai pe roata: 1. in momentul ridicarii pe o roata sunt forte mari in cutie si in lantul de transmisie 2. in momentul aterizarii poti sa spargi rulmentii rotii si astfel incat se poate bloca discul de frana in etrier si vii in cap. (Numai meseriasii o pun lent pe jos). 3. Poti sa cazi: ori te duci pe spate ori la aterizare nu ai ghidonul drept. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BiG Postat Noiembrie 11, 2005 Share Postat Noiembrie 11, 2005 Aha. Ideea e ca orice motor il urci pe o roata. O comparatie buna am citit intr-o revista "trebuie sa dai drumu la ambreiaj asa cum te desparti de femeie: brusc si fara regrete!" tare de tot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Noiembrie 11, 2005 Share Postat Noiembrie 11, 2005 @Baiazid ..si ma miram de ce imi patineaza ambreiaju ...gata nu mai incerc wheelie P.S. Hai pe strada cu voi ca inca mai sunt cateva grade celsius,ce naiba ma plimb singur?si purghy am vazut`o azi dimineata pe dorobanti si era un frigggggggg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Noiembrie 11, 2005 Autor Share Postat Noiembrie 11, 2005 Ma las de wheelie ca nu prea imi place cum intra in viteza dar in rest o sa trec la stoppie sa fie tacamul complet Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kombat Postat Noiembrie 11, 2005 Share Postat Noiembrie 11, 2005 SHI.........................CE DACA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LaurBalaur Postat Noiembrie 11, 2005 Share Postat Noiembrie 11, 2005 Ma las de wheelie ca nu prea imi place cum intra in viteza dar in rest o sa trec la stoppie sa fie tacamul complet E clar , daca la whellie nu ai pus-o jos (oricum mai greu cu 125 sa te dea peste cap) sigur la stoppie o sa cazi in cap. Oricum bafta la incercare si vezi ca e cam umed pe jos. P.S. Vezi poza si intreaba-te daca merita sau nu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate