darian Postat Noiembrie 14, 2012 Autor Share Postat Noiembrie 14, 2012 Salut Scuze de-ntârziere,m-am tot luat cu treaba,si-am uitat sa-ti rãspund....mai am o bucatã de material imitatie de carbon,dar trebuie s-o caut,si stiu cã-i destul de micã...s-ar putea sã nu-mi ajungã... Sã mai pun si eu niste poze.O sea de Vespa clasicã,de prin anii '70.A venit sub formã de schelet din arcuri.Întâi,am îmbrãcat structura asta,cu burete dens,si chiar sub partea platã a seii,am lipit si-o bucatã de izopren,ca sã fiu sigur cã n-o sã se simtã unde-s arcuri si-unde nu-s.Scuterul,a fost revopsit alb sidefat. proprietarul,era un pic nehotãrât în privintza culorii seii,initial a vrut bej sau maro.Dar,când i-am arãtat rosul ãsta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Noiembrie 17, 2012 Autor Share Postat Noiembrie 17, 2012 Salut Cel mai bine,dacã mai iesi cu mobra,treci si pe la mine,sã discutãm cu obiectul în fatzã.Mai jos,cam greu...Si-asa,dacã-i vorba de-un SS,are buretele subtirel.Mai poponeataând,o mai înaltz un pic,pierdut spre rezervor - schimb unghiul seii,sã nu mai ai tendintza de-a-o lua la vale.Dacã n-am cum sã scot din spate,atunci adaug în fatzã.De-aia zic,treci pe la mine...Ne lãmurim mai usor,asa....Oricum cel putzin cât-de-cât,se poate îmbunãtãti pozitia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristache Postat Noiembrie 22, 2012 Share Postat Noiembrie 22, 2012 (editat) Salut, as dori sa-mi faci si mie saua un pic mai joasa si mai confortabila (mai moale) si sa pastrezi invelitoarea originala( eventual sa-i pui un petec pe spatele gaurii din sa) si un pret informativ... Honda XR 400 R Daca ai alte solutii la problema asta, te ascult... Multumesc. Editat Noiembrie 22, 2012 de cristache Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Noiembrie 22, 2012 Autor Share Postat Noiembrie 22, 2012 Salut Mai moale,no problem.Am burete cu densitate mare,aproape ca cel de sea (normalã,nu super-dens,ca la cross-uri).Mai joasã...rãmâne de vãzut,cã-n general,seile de cross par destul de groase,dar de fapt sunt arcuite pe dedesubt,adicã buretele e destul de subtire.Adicã as putea sã mai scot 1-2-3 cm grosime,din buretele original,si sã-l înlocuiesc cu burete mai moale.Dacã nu-i schimb si fatza originalã, atunci te-ar costa cam 50-70 ron,cu totul.Cârpitul,nu-l pun la socotealã.Oricum,o sã fac sã nu parã cã-i cârpit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ChaosBorn Postat Noiembrie 26, 2012 Share Postat Noiembrie 26, 2012 Salut Darian! Am mai avut sei facute la tine si am fost foarte multumit, pret foarte bun calitate excelenta! Revin cu o intrebare, asa ceva poti face, daca da la ce pret? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Noiembrie 26, 2012 Autor Share Postat Noiembrie 26, 2012 Salut Darian! Am mai avut sei facute la tine si am fost foarte multumit, pret foarte bun calitate excelenta! Revin cu o intrebare, asa ceva poti face, daca da la ce pret? Salut Am mai fãcut asa ceva,chiar 2 variante.Am si poze cu ele.Sã-l întreb pe @dkid,cât ar costa broderiile alea,ca sã-ti zic un pretz total Salut Darian, doresc o reconditionare a celor 2 sei, seaua pilotului: inlocuit buretele, inaltata cam cu 2.5 cm fata de cum este acum si pus un burete dens, este destul de dura acum, + schimbat vinilinul (a mucegait). Seaua pasagerului: inaltata cam cu 2 cm si latita cu 2 cm, 1 stanga 1 dreapta. la fel doresc schimbarea bretelui cu unul mai dens (sau daca exista o solutie mai buna pentru a spori comfortul pasagerului sunt deschis optiunilor am o sotie care are mici probleme la coloana ) si a vinilinului. As dori sa pastrez aceleasi culori daca ai materialele necesare. Imi poti da un pret estimativ si cam cat ar dura modificarile dorite de mine? Am atasat si 2 poze cu dragstarul. Multumesc. Salut La pasager,mi-e clar ce am de fãcut.Chiar acuma,lucrez si la un alt set de sei de Dragstar 650,pe care trebuie sã le modific gen Mustang ( d-alea tip fotoliu).La pilot,trebuie sà discutãm,cã am 3 variante.Pot sã ti-i le fac cu acelasi desen,sau,ca sã fiu mai al naibii,sã-i adaug si-o dungulitzã neagrã pe rosu,asa cum e pe rezervor.ca pretz - între 200 si 300 ron,în functie de cum modifc seaua pilotului.( adaug un strat suplimentar de buretesau scot din buretele original si-atunci pot s-adaug un strat mai gros de burete mai moale,sau adaug vreo 4 cm de burete mai moale,dar urc si cu vârful seii,pe rezervor,ca la unele cruisere de cilindree mare). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ChaosBorn Postat Noiembrie 26, 2012 Share Postat Noiembrie 26, 2012 Perfect, astept cu nerabdare un pret si pozele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B60cmb Postat Noiembrie 29, 2012 Share Postat Noiembrie 29, 2012 (editat) Salut, La jucaria mea (Suzuki Freewind) as vrea sa-i modific putin saua. As vrea sa o inaltam un pic (am 1.95m inaltime), si cu ocazia asta probabil va fi si mai moale desi acum e ok dar inca nu am facut drumuri foarte lungi. Culoarea as vrea sa fie neagra sau carbon. Intentionez sa colantez/vopsesc tot motorul negru pana in primavara. Merci. Editat Noiembrie 29, 2012 de B60cmb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Noiembrie 29, 2012 Autor Share Postat Noiembrie 29, 2012 Da,no problem.Dacã vrei,pot s-o mai si lãtzesc cu 2-4 cm pe fiecare parte,în zona fundului.Am gãsit o bucatã destul de mare de material imitatie fibrã de carbon.Uitasem de ea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B60cmb Postat Noiembrie 30, 2012 Share Postat Noiembrie 30, 2012 (editat) Ca model as vrea ca cel din poza. Am vazut ca asta e facut pe un GS650 dar saua seamana destul de mult si cred ca s-ar potrivi si la mine. Ma gandeam sa facem cu carbon doar partile marcate cu rosu dar asta oricum ar ramane sa mai vorbim daca o aduc ca poate mai ai si tu idei. Astept sa-mi zici un pret sa stiu la cat sa ma astept. Merci. Editat Noiembrie 30, 2012 de B60cmb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ema_mann Postat Decembrie 4, 2012 Share Postat Decembrie 4, 2012 Salut. Am si eu un hornet 600 din 2001 iar materialul de acoperire la ea s-a crapat cativa centimetri pe zona de curbura intre sezutul meu si zona sezutului pasagerului, saua fiind dintr-o bucata. Acum ideea e ca eu as schimba toata fata ca nu are cum sa mai fie reparata, DAR as vrea sa fie acelasi material, si sa isi pastreze forma care deja o are, adica sa iasa ca cea originala si sa nu se vada ca a fost schimbata, problema fiind ca acel material pe ea nefiind piele din ce vad eu in acea crapatura. Mentionez ca buretele e in stare buna doar in zona crapaturii a facut un mic sant. Ce pret pt aceasta operatie ? si daca ti-o pot aduce asa individual si unde ... ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Decembrie 5, 2012 Autor Share Postat Decembrie 5, 2012 Salut Am material asemãnãtor.Toatã operatiunea dureazã o zi,si te costã 90 ron,cu totul.Adresa,ti-o dau pe PM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
djmo79 Postat Decembrie 13, 2012 Share Postat Decembrie 13, 2012 2 saptamani si o secunda de asteptare, putin diferit materialul de sub "fund", dar per ansamblu, a iesit ceva frumos (pentru mine este frumos, pentru altii poate nu, dar nu conteaza ). Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xiros.aka.dxg Postat Decembrie 15, 2012 Share Postat Decembrie 15, 2012 Salut. Am un Suzuki SV400S din '99 caruia i-a plesnit tapiteria seii. Asta s-a intamplat in primavara si de atunci gaura a tot crescut. Plus ca in caz de ploaie se umple buretele cu apa. Saua pasagerului nu are probleme dar as vrea s-o repar si pe ea. Mentionez ca motocicleta este neagra si asa sunt si seile. Cat m-ar costa reparatia si cum pot sa ti le aduc? Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Decembrie 15, 2012 Autor Share Postat Decembrie 15, 2012 Salut Poti sã mi-i le-aduci si mâine.O sã te coste 80-90 ron,cu completat buretele,cu tot. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xiros.aka.dxg Postat Decembrie 17, 2012 Share Postat Decembrie 17, 2012 un numar de telefon si o adresa se poate (pe privat)? ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
malyn Postat Decembrie 26, 2012 Share Postat Decembrie 26, 2012 Salut, am un Dominator din 91, tapiteria e uzata, daca se poate si ai timp sa schimbi tapiteria, motorul e albastru cameleon, intrebare cand ai avea timp sa te ocupi avand in vedere ca trebuie sa vb pentru transportul de la Tg-Mures pina la tine Respect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Decembrie 26, 2012 Autor Share Postat Decembrie 26, 2012 Salut Bine-nteles cã se poate.N-ar fi prima de Dominator,stiu la ce sã m-astept. Am si timp...E-o perioadã mai relaxatã...De-aia mi-am permis sã m-ocup si de seaua mobrei mele...Râdeau prietenii de mine...Motocicletã complet modificatã,si c-o sea cumpãratã de pe ebay,ne-personalizatã... Tre' sã-i schimb fatza,ca sà fie-n ton cu tematica desenului de pe motocicletà.Scuze c-am divagat.Stabilim detaliile,la tel.Mersi ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DarkMoto46 Postat Decembrie 26, 2012 Share Postat Decembrie 26, 2012 salut pt un cbr f3 de retapitat saua in 2 culori rosu - Alb sau rosu - negru ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Decembrie 26, 2012 Autor Share Postat Decembrie 26, 2012 Salut.No problem.Te gândesti la vreun model mai special,sau doar partea de deasupra,o culoare si lateralele,alta ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DarkMoto46 Postat Decembrie 26, 2012 Share Postat Decembrie 26, 2012 (editat) pe alb si rosu si pe negru si rosu un pret in ultima poza este motorul meu cel cu saua rosie Editat Decembrie 26, 2012 de DarkMoto46 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Decembrie 26, 2012 Autor Share Postat Decembrie 26, 2012 100 ron. Da' sã vezi ce-o sã mai speli la albul ãla...Am de unde sã iau un alb perlat,care se murdãreste mai greu,da' tot alb e... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DarkMoto46 Postat Decembrie 26, 2012 Share Postat Decembrie 26, 2012 si ai cum sa o faci ca aia ? rosu in parti si alb pe centru si un cordon dala rosu in spate la pasager ? uite id meu darkmoto46@yahoo.com daca mai ai poze cu alte lucrari de f3 sa mi le arati si stablim si o zi cand sa iti aduc saua astept un raspuns Stima Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Decembrie 26, 2012 Autor Share Postat Decembrie 26, 2012 Mda,trãiascã telefonul...M-apucasem sã-ti scriu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DarkMoto46 Postat Decembrie 27, 2012 Share Postat Decembrie 27, 2012 (editat) Ramane asa cum am stabilit ne auzim zilele astea ... Stima am dat jos pielea de pe sa pt ca a fost retapitata si cine a facut asta cred ca a bagat vreo 300 de capse in ea ) a durat 2 ore sa le dau jos Ramane asa cum am stabilit ne auzim zilele astea ... Stima am dat jos pielea de pe sa pt ca a fost retapitata si cine a facut asta cred ca a bagat vreo 300 de capse in ea ) a durat 2 ore sa le dau jos Editat Decembrie 27, 2012 de DarkMoto46 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate