Sari la conținut

Reparatii sei

darian
 Share

Postări Recomandate

Salut, as dori sa-mi faci si mie saua un pic mai joasa si mai confortabila (mai moale) si sa pastrezi invelitoarea originala( eventual sa-i pui un petec pe spatele gaurii din sa) si un pret informativ...

Honda XR 400 R

post-7547-0-14132800-1353581694_thumb.jpg

Daca ai alte solutii la problema asta, te ascult...

Multumesc.

Editat de cristache
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 1,6k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Salut

Mai moale,no problem.Am burete cu densitate mare,aproape ca cel de sea (normalã,nu super-dens,ca la cross-uri).Mai joasã...rãmâne de vãzut,cã-n general,seile de cross par destul de groase,dar de fapt sunt arcuite pe dedesubt,adicã buretele e destul de subtire.Adicã as putea sã mai scot 1-2-3 cm grosime,din buretele original,si sã-l înlocuiesc cu burete mai moale.Dacã nu-i schimb si fatza originalã, atunci te-ar costa cam 50-70 ron,cu totul.Cârpitul,nu-l pun la socotealã.Oricum,o sã fac sã nu parã cã-i cârpit.

Link spre comentariu

Salut Darian!

Am mai avut sei facute la tine si am fost foarte multumit, pret foarte bun calitate excelenta!

Revin cu o intrebare, asa ceva poti face, daca da la ce pret?

Salut

Am mai fãcut asa ceva,chiar 2 variante.Am si poze cu ele.Sã-l întreb pe @dkid,cât ar costa broderiile alea,ca sã-ti zic un pretz total

Salut Darian,

doresc o reconditionare a celor 2 sei,

seaua pilotului: inlocuit buretele, inaltata cam cu 2.5 cm fata de cum este acum si pus un burete dens, este destul de dura acum, + schimbat vinilinul (a mucegait).

Seaua pasagerului: inaltata cam cu 2 cm si latita cu 2 cm, 1 stanga 1 dreapta. la fel doresc schimbarea bretelui cu unul mai dens (sau daca exista o solutie mai buna pentru a spori comfortul pasagerului sunt deschis optiunilor am o sotie care are mici probleme la coloana ) si a vinilinului.

As dori sa pastrez aceleasi culori daca ai materialele necesare.

Imi poti da un pret estimativ si cam cat ar dura modificarile dorite de mine?

Am atasat si 2 poze cu dragstarul.

img0190zc.jpg

img0195iu.jpg

Multumesc.

Salut

La pasager,mi-e clar ce am de fãcut.Chiar acuma,lucrez si la un alt set de sei de Dragstar 650,pe care trebuie sã le modific gen Mustang ( d-alea tip fotoliu).La pilot,trebuie sà discutãm,cã am 3 variante.Pot sã ti-i le fac cu acelasi desen,sau,ca sã fiu mai al naibii,sã-i adaug si-o dungulitzã neagrã pe rosu,asa cum e pe rezervor.ca pretz - între 200 si 300 ron,în functie de cum modifc seaua pilotului.( adaug un strat suplimentar de buretesau scot din buretele original si-atunci pot s-adaug un strat mai gros de burete mai moale,sau adaug vreo 4 cm de burete mai moale,dar urc si cu vârful seii,pe rezervor,ca la unele cruisere de cilindree mare).

Link spre comentariu

Salut,

La jucaria mea (Suzuki Freewind) as vrea sa-i modific putin saua. As vrea sa o inaltam un pic (am 1.95m inaltime), si cu ocazia asta probabil va fi si mai moale desi acum e ok dar inca nu am facut drumuri foarte lungi. Culoarea as vrea sa fie neagra sau carbon. Intentionez sa colantez/vopsesc tot motorul negru pana in primavara.

Merci.

post-68849-0-23436400-1354198542_thumb.jpg

Editat de B60cmb
Link spre comentariu

Da,no problem.Dacã vrei,pot s-o mai si lãtzesc cu 2-4 cm pe fiecare parte,în zona fundului.Am gãsit o bucatã destul de mare de material imitatie fibrã de carbon.Uitasem de ea...

Link spre comentariu

Ca model as vrea ca cel din poza. Am vazut ca asta e facut pe un GS650 dar saua seamana destul de mult si cred ca s-ar potrivi si la mine. Ma gandeam sa facem cu carbon doar partile marcate cu rosu dar asta oricum ar ramane sa mai vorbim daca o aduc ca poate mai ai si tu idei. Astept sa-mi zici un pret sa stiu la cat sa ma astept.

Merci.

post-68849-0-30493400-1354270580_thumb.jpg

Editat de B60cmb
Link spre comentariu

Salut. Am si eu un hornet 600 din 2001 iar materialul de acoperire la ea s-a crapat cativa centimetri pe zona de curbura intre sezutul meu si zona sezutului pasagerului, saua fiind dintr-o bucata. Acum ideea e ca eu as schimba toata fata ca nu are cum sa mai fie reparata, DAR as vrea sa fie acelasi material, si sa isi pastreze forma care deja o are, adica sa iasa ca cea originala si sa nu se vada ca a fost schimbata, problema fiind ca acel material pe ea nefiind piele din ce vad eu in acea crapatura. Mentionez ca buretele e in stare buna doar in zona crapaturii a facut un mic sant. Ce pret pt aceasta operatie ? si daca ti-o pot aduce asa individual si unde ... ?

Link spre comentariu

Salut

Am material asemãnãtor.Toatã operatiunea dureazã o zi,si te costã 90 ron,cu totul.Adresa,ti-o dau pe PM

Link spre comentariu

Salut. Am un Suzuki SV400S din '99 caruia i-a plesnit tapiteria seii. Asta s-a intamplat in primavara si de atunci gaura a tot crescut. Plus ca in caz de ploaie se umple buretele cu apa. Saua pasagerului nu are probleme dar as vrea s-o repar si pe ea. Mentionez ca motocicleta este neagra si asa sunt si seile. Cat m-ar costa reparatia si cum pot sa ti le aduc? Multumesc.

Link spre comentariu

• 2 weeks later...

Salut, am un Dominator din 91, tapiteria e uzata, daca se poate si ai timp sa schimbi tapiteria, motorul e albastru cameleon, intrebare cand ai avea timp sa te ocupi avand in vedere ca trebuie sa vb pentru transportul de la Tg-Mures pina la tine

Respect

Link spre comentariu

Salut

Bine-nteles cã se poate.N-ar fi prima de Dominator,stiu la ce sã m-astept. Am si timp...E-o perioadã mai relaxatã...De-aia mi-am permis sã m-ocup si de seaua mobrei mele...Râdeau prietenii de mine...Motocicletã complet modificatã,si c-o sea cumpãratã de pe ebay,ne-personalizatã... Tre' sã-i schimb fatza,ca sà fie-n ton cu tematica desenului de pe motocicletà.Scuze c-am divagat.Stabilim detaliile,la tel.Mersi !

Link spre comentariu

Salut.No problem.Te gândesti la vreun model mai special,sau doar partea de deasupra,o culoare si lateralele,alta ?

Link spre comentariu

100 ron. Da' sã vezi ce-o sã mai speli la albul ãla...Am de unde sã iau un alb perlat,care se murdãreste mai greu,da' tot alb e...

Link spre comentariu

si ai cum sa o faci ca aia ? rosu in parti si alb pe centru si un cordon dala rosu in spate la pasager ?

uite id meu darkmoto46@yahoo.com daca mai ai poze cu alte lucrari de f3 sa mi le arati si stablim si o zi cand sa iti aduc saua

astept un raspuns Stima

Link spre comentariu

Ramane asa cum am stabilit ne auzim zilele astea ... Stima

am dat jos pielea de pe sa pt ca a fost retapitata si cine a facut asta cred ca a bagat vreo 300 de capse in ea :)) a durat 2 ore sa le dau jos

Ramane asa cum am stabilit ne auzim zilele astea ... Stima

am dat jos pielea de pe sa pt ca a fost retapitata si cine a facut asta cred ca a bagat vreo 300 de capse in ea :)) a durat 2 ore sa le dau jos

post-70129-0-10707200-1356603047_thumb.jpg

post-70129-0-83952400-1356603081_thumb.jpg

post-70129-0-76093300-1356603087_thumb.jpg

post-70129-0-06333000-1356603126_thumb.jpg

Editat de DarkMoto46
Link spre comentariu

He,he...Stai sã vezi ce-njur eu,când se-ntâmplã sã fie si re-tapitzatã peste vinilinul original...Am de scos 2 rânduri de capse...Am avut de scos chiar si câte 3 rânduri...

Link spre comentariu