bandit red Postat Martie 10, 2009 Share Postat Martie 10, 2009 3 sau 4,pina acuma.Numai in ultimile 3 luni.Nici nu mai stiu,exact,cate... Ai rezolvat cu telefonul? Am adus saua. Azi trec sa ti-o las, OK? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marcel bv Postat Martie 10, 2009 Share Postat Martie 10, 2009 De-a mea ce se aude,Darian? Brasov-bmw rt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
circel Postat Martie 10, 2009 Share Postat Martie 10, 2009 De-a mea ce se aude,Darian?Brasov-bmw rt dar bancheta mea cand o facem bre? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Martie 10, 2009 Share Postat Martie 10, 2009 DEVINE DARIAN AS IN SHEI DE F650 GS. F650 classic, da?? Vorbim in cursul zilei de azi, Darian. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crushburn2003 Postat Martie 11, 2009 Share Postat Martie 11, 2009 Domnu Darian cum stam cu saua mea ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KIDROCK Postat Martie 11, 2009 Share Postat Martie 11, 2009 cam aceasi intrebare o am si eu ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Martie 11, 2009 Autor Share Postat Martie 11, 2009 Sorry.Particip la o filmare,la o reclama.La Buftea,toata ziua.Pe bani grei.Mai e maine si poimaine.Ajung seara,obosit,si nu vreau sa fac prostii.Incerc sa-l iau pe-un prieten,sa ma ajute la operatiile simple,da' care iau timp.Dac-as putea sa ma clonez,ar fi perfect ...; Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinavram Postat Martie 12, 2009 Share Postat Martie 12, 2009 Sorry.Particip la o filmare,la o reclama.La Buftea,toata ziua. Fratilor, isi face Darian reclama pe TV. Asta afacere serioasa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crushburn2003 Postat Martie 12, 2009 Share Postat Martie 12, 2009 (editat) Daca e reclama la seile pe care le reconditioneaza atunci il iert ca nu mi-a terminat-o la timp dar sa o foloseasca pe a mea la reclama Editat Martie 12, 2009 de crushburn2003 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KIDROCK Postat Martie 13, 2009 Share Postat Martie 13, 2009 Daca e reclama la seile pe care le reconditioneaza atunci il iert ca nu mi-a terminat-o la timp dar sa o foloseasca pe a mea la reclama vezi ai grija ca daca o angajaza pe columbeanca pentru spot aia isi pune seile in cap ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondafan Postat Martie 13, 2009 Share Postat Martie 13, 2009 mertan tuning si darian tuning vor scoate cateva shei custom mai deosebite Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondafan Postat Martie 14, 2009 Share Postat Martie 14, 2009 Sorry.Particip la o filmare,la o reclama.La Buftea,toata ziua.Pe bani grei.Mai e maine si poimaine.Ajung seara,obosit,si nu vreau sa fac prostii.Incerc sa-l iau pe-un prieten,sa ma ajute la operatiile simple,da' care iau timp.Dac-as putea sa ma clonez,ar fi perfect ...; trezirea darian. hai la treaba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crushburn2003 Postat Martie 14, 2009 Share Postat Martie 14, 2009 trezirea darian. hai la treaba hai mai cu viata ca a venit vremea frumoasa si stau si ma uit la ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marcel bv Postat Martie 14, 2009 Share Postat Martie 14, 2009 trezirea darian. hai la treaba Subscriu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Martie 14, 2009 Autor Share Postat Martie 14, 2009 Voi sa va faceti club de babe sacaitoare ...! Lucrez la 5 sei odata,printre care si ale voastre.Azi,cica o sa am si colaborator,un amic. Sper sa mearga treaba mai repede. Chiar,care da mai mult,sa i-o termin primul ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marcel bv Postat Martie 14, 2009 Share Postat Martie 14, 2009 Voi sa va faceti club de babe sacaitoare ...! Lucrez la 5 sei odata,printre care si ale voastre.Azi,cica o sa am si colaborator,un amic. Sper sa mearga treaba mai repede. Chiar,care da mai mult,sa i-o termin primul ? Nu punem botu la licitatie Incercam doar sa te incurajam,sa-ti facem galerie. Hei-de cind lucrezi cu babe?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondafan Postat Martie 14, 2009 Share Postat Martie 14, 2009 Voi sa va faceti club de babe sacaitoare ...! Lucrez la 5 sei odata,printre care si ale voastre.Azi,cica o sa am si colaborator,un amic. Sper sa mearga treaba mai repede. Chiar,care da mai mult,sa i-o termin primul ? darian... stii tu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Martie 14, 2009 Share Postat Martie 14, 2009 Sper sa mearga treaba mai repede. Chiar,care da mai mult,sa i-o termin primul ? Fratele meu, daca vroiai si nu puteai s-o formulezi mai prost. Ce ti-e si cu licitatiile astea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Martie 16, 2009 Share Postat Martie 16, 2009 intreaba Kidrock cat mai dureaza cu seile lui ca si-a inrosit popou de cand tot merge fara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Rosca Postat Martie 16, 2009 Share Postat Martie 16, 2009 intreaba Kidrock cat mai dureaza cu seile lui ca si-a inrosit popou de cand tot merge fara Poate-i place........ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondafan Postat Martie 16, 2009 Share Postat Martie 16, 2009 intreaba Kidrock cat mai dureaza cu seile lui ca si-a inrosit popou de cand tot merge fara si asa e masochist... eventual sa stea pe niste tzepi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lonely rider Postat Martie 16, 2009 Share Postat Martie 16, 2009 baaaaa ...ati stresat omul asta una doua cand e gata,da nu e gata...sa va puna niste ghimpi in sei da sa vezi ce il stresez eu cand trimit seile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KIDROCK Postat Martie 16, 2009 Share Postat Martie 16, 2009 si asa e masochist... eventual sa stea pe niste tzepi. nebun esti man Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crushburn2003 Postat Martie 19, 2009 Share Postat Martie 19, 2009 Am impresia ca esti chitit pe ele de nu raspunzi pe mes deloc... daca esti prin in lucru i-ti urez spor la munca daca nu atunci treci la munca .... da o veste buna pls Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Martie 19, 2009 Autor Share Postat Martie 19, 2009 Mai cade si netul,mai plec si eu,de-acasa,cu diverse treburi.Cateodata,mai tzin calculatorul inchis,sa pot sa lucrez,in liniste...In week-end,se mai elibereaza zona,de atatea sei...Adica,mai dau gata,cateva,aflate in diverse stadii de lucru.Atunci,o sa pun si-o gramada de poze,cu ultimile realizari.C-au fost numa' chestii speciale,nu simple reimbracari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate