CheluRebel Postat Octombrie 25, 2005 Share Postat Octombrie 25, 2005 sa fie ultima tura pe anul asta?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmatei Postat Octombrie 25, 2005 Share Postat Octombrie 25, 2005 "Misto" patania cu sarma Spitele au supravietuit ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Octombrie 25, 2005 Share Postat Octombrie 25, 2005 super peisaje si traseu.....nashpa cu sarma sper ca totul e ok, ma mir ca nu au ajuns tiganii pe acolo sa culeaga fierul vechi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Treijumate Postat Octombrie 25, 2005 Share Postat Octombrie 25, 2005 Heya! Am o impresie ciudata, u si cristi sunteti obsedati d Cuca si Iezer, e adevarat, e tare frumos.... N-ai reusit sa-ti vinzi motorul? Cristi c naiba mai face, tot cu cheliutza si cu bombele? Va mai asteptam si la anu la VAlah Motor Party Salutaree!! ultima oara cand am fost in Iezer am gasit un drum care ne scotea in Nucsoara dar nu am avut benzina ca sa il cercetam... asa ca am revenit de data asta, am explorat absolut toate forestierele si cararusele si...nimic!! totusi cred ca l-am gasit, numai ca era facut un baraj contra viiturilor de care nu am mai putut trece. In rest totul bine si frumos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Giny Postat Octombrie 25, 2005 Share Postat Octombrie 25, 2005 Faine poze eu zic ca mai e timp pentru prostioare deabea astept zapada Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
newprofiler1978 Postat Octombrie 26, 2005 Share Postat Octombrie 26, 2005 Foarte frumoase pozele... iar traseul... abia astept sa il bat la anul!!! Mooaamaa ce sare Dominatoru'... Super! Si la anul, poate o sa ne strangem si noi... 10-20... ca sa facem ceva marfa... Ma gandesc la corturi, foc de tabara... si distractie maxima!!! Felicitari si numai bine... Asfalt uscat cat mai putem... (si apropos de Dominator... ieri mi s-a fisurat flansa de la carburator) Abia vinerea cealalta imi vine... GRAAAAVVVVVVVV Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_spd Postat Octombrie 26, 2005 Share Postat Octombrie 26, 2005 a sarit aproape cat un sandwich cu paine . sa stii ca a avut si zile mai bune Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CheluRebel Postat Octombrie 26, 2005 Autor Share Postat Octombrie 26, 2005 asfalt? uscat? noroiul nu-ti mai place? vezi ca se poate "repara" flansa de la dominator cu mult silicon fara sa o demontezi. ai rabdare sa se usuce si poti sa mai megi pana vine piesa noua. spitele sant intregi. doar un semnal se uita "stramb" la mine suspendat doar in fire. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TaChe Postat Octombrie 26, 2005 Share Postat Octombrie 26, 2005 Frumoasa plimbare. CheluRebel ce ai patit omule? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CheluRebel Postat Octombrie 26, 2005 Autor Share Postat Octombrie 26, 2005 ce am patit? adica? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Octombrie 26, 2005 Share Postat Octombrie 26, 2005 Mda..frumos .Iar ati prins vreme frumoasa...sunt invidios .Frumos pe-acolo, n-am ajuns anu' asta, iar la anu' trebuie sa astept iarasi pana in iulie sa se topeasca zapada. P.S.la sarituri e bine sa stai ridicat in scari si un pic pe spate...ca altfel doare kuru la aterizare .Am capatat experientza la Ciolpani . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CheluRebel Postat Octombrie 26, 2005 Autor Share Postat Octombrie 26, 2005 mai bine te duci anul asta in "intampinarea" zapezilor. e ziua mai scurta si noaptea frig dar mai sant totusi frunze verzi in copaci. cred ca noi mai facem o iesire cam peste 2 saptamani. posibil la Curmatura. nu e nimic sigur dar e cam greu sa stai acasa. despre sarituri... asta e Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TaChe Postat Octombrie 26, 2005 Share Postat Octombrie 26, 2005 ce am patit? adica? Sorry am inteles eu gresit. Am crezut ca ai luat o cazatura mai naspa de la sarma aia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENDUROSTORE Postat Octombrie 26, 2005 Share Postat Octombrie 26, 2005 sa fie ultima tura pe anul asta?? FRUMOS... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
newprofiler1978 Postat Octombrie 26, 2005 Share Postat Octombrie 26, 2005 mai bine te duci anul asta in "intampinarea" zapezilor. e ziua mai scurta si noaptea frig dar mai sant totusi frunze verzi in copaci. cred ca noi mai facem o iesire cam peste 2 saptamani. posibil la Curmatura. nu e nimic sigur dar e cam greu sa stai acasa. despre sarituri... asta e M-as abona si eu la iesirea de peste doua saptamani... daca se va tine... si promit sa nu mai pierd casca... si sa ma pierd de voi cum am patin duminica in dreptul ambasadei chineze... asfalt? uscat? noroiul nu-ti mai place? vezi ca se poate "repara" flansa de la dominator cu mult silicon fara sa o demontezi. ai rabdare sa se usuce si poti sa mai megi pana vine piesa noua. spitele sant intregi. doar un semnal se uita "stramb" la mine suspendat doar in fire. Mda... ai si tu dreptate cu asfaltul... imi place noroiul, da' ca sa ajung la el... tot pe asfalt merg... Si cu spitele... ce sa zic... rezistente... Flansa am dat-o cu silicon, am stat juma de ora, apoi i-am dat cu scotch si... dejaba... am tras-o pe dreapta si astept sa se faca vineri... (cealalata)... Poate ne mai vedem prin oras... dupa vinerea viitoare in colo... Toate bune... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Treijumate Postat Octombrie 27, 2005 Share Postat Octombrie 27, 2005 Eu zic asa: Ideea e ca peste doua saptamani (mai exact, 8 nov), e ziua mea si pe weekend-ul 11-13 dau de baut la cabana Curmatura. Sunteti bineveniti toti care puteti ajunge (selectie din start, doar enduristi ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Octombrie 27, 2005 Share Postat Octombrie 27, 2005 E foarte frumos drumul pana la Curmatura, da' cam scurt...cand te-ai incalzit si tu, ai ajuns la cabana P.S....si pe tine te cheama Mihai? Daca am bani, vin si eu sa dau de baut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Treijumate Postat Octombrie 27, 2005 Share Postat Octombrie 27, 2005 Nu, zi de nastere. Hai ca nu iti trebuie multi bani, dormim in anexa. E cam 150 pe noapte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
newprofiler1978 Postat Octombrie 30, 2005 Share Postat Octombrie 30, 2005 Eu zic asa: Ideea e ca peste doua saptamani (mai exact, 8 nov), e ziua mea si pe weekend-ul 11-13 dau de baut la cabana Curmatura. Sunteti bineveniti toti care puteti ajunge (selectie din start, doar enduristi ) Tinem legatura pana atunci si daca este ok dpdv al vremii... suntem acolo... Ca doar nu ne lasam asa cu una cu doua... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CheluRebel Postat Noiembrie 4, 2005 Autor Share Postat Noiembrie 4, 2005 e foarte posibil sa fiu plecat in delegatie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Treijumate Postat Noiembrie 4, 2005 Share Postat Noiembrie 4, 2005 Hai ma chelurebel.. da-ti demisia!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Achile Postat Noiembrie 4, 2005 Share Postat Noiembrie 4, 2005 e foarte posibil sa fiu plecat in delegatie Hai norok, cheliutza! C faci? am aflat cat ulei tebuia sa bag in amortizoare(50ml ) Nu stiam dc imi dau ulei p la simeringuri si pierde aerul(stiind ca tu le-ai schimbat) P.S: nu vrea profa aia nenorocita sa-mi dea permanganat d potasiu....fac io rost Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pragmatik Postat Noiembrie 14, 2005 Share Postat Noiembrie 14, 2005 P.S: nu vrea profa aia nenorocita sa-mi dea permanganat d potasiu....fac io rost Incearca la o farmacie. Daca nu gasesti o sa iti spuna farmacista unde este (magazine cu chimicale si reactivi) Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CheluRebel Postat Noiembrie 14, 2005 Autor Share Postat Noiembrie 14, 2005 Hai sa incercam sa vorbim doar despre motociclism... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Manuel Postat Noiembrie 15, 2005 Share Postat Noiembrie 15, 2005 ..... e clar....ma mut la munte!!! belea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate