el_nynios Postat Septembrie 14, 2011 Share Postat Septembrie 14, 2011 apropo de cutie am si eu o gaselnita la viteza a 4-a care se manifesta rar dar se mia manifesta cateodata in a 4- da sa sara din viteza. in frana de motor sau cand o las in inertie daca trag cu a 4 nu sare in turatie deloc daca o las relax da sa sara in a 3 a. tot furci si sincroane sa fie.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mexykanu Postat Septembrie 14, 2011 Share Postat Septembrie 14, 2011 Dezmembrez ZZR400 din 1996. Preturile sunt de bun simt si nu sunt fixe ! Exemplu de preturi aici: /index.php?/topic/667269-dezmembrez-zzr400-din-1996/page__view__findpost__p__2951828 Baterie ca noua: 130 ron Sa reconditionata, ca noua: 140 ron Bloc motor complet, functional + cutie viteze care sare din a 2a + Chiuloasa (adica pe scurt tot motorul si cutia) : 500 ron. Cadru cu acte: 600 ron. Janta fata: 180 ron - Compatibila ZZR600 Janta spate: 180 ron - teoretic e compatibila cu ZZR600 Disc spate in stare foarte buna: 200 ron - compatibil ZZR600 Rezervor: 190 ron Bloc comenzi stanga: 120 ron Bloc comenzi dreapta: 120 ron Anvelopa fata 120/60-17: 70 ron Bujii CR9E in stare buna: 15 ron bucata SAU 50 ron toate 4. Electromotor 190 ron Bobine inductie 70 ron bucata Instalatie franare completa: Etrieri fata+Etrier spate+maneta frana+pompa fata+pompa spate+furtune=600 ron. Se pot da si separat. CDI: 320 ron Plus multe altele. 0741095483, Daniel. Sau putem vorbi pe PM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
big_inu Postat Septembrie 16, 2011 Share Postat Septembrie 16, 2011 (editat) stie cineva de unde pot descarca un manual de reparatie cu cutia de viteze? poate reusesc sa imi dau seama din manual cat de complexa este reparatia si eventual poate ma ajuta colegii forumisti sa identific piesele problema, sincronul si furca respectiva sau pastilele respective. am inteles de la cineva ca in manual dau si cote de uzura a pieselor, e foarte explicit... daca l-as putea gasi ce bine ar fi. Editat Septembrie 16, 2011 de big_inu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
borsulica Postat Septembrie 17, 2011 Share Postat Septembrie 17, 2011 daca te ajuta, il am si eu tot de pe forum... Kawasaki_ZZR400_Microfiches.zip Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
big_inu Postat Septembrie 18, 2011 Share Postat Septembrie 18, 2011 (editat) multumesc, am vazut ca fiecare piesa din poze are cate un cod, sa fie codul de identificare al piesei sau e vorba de un cod al manualului respectiv? Editat Septembrie 18, 2011 de big_inu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
borsulica Postat Septembrie 18, 2011 Share Postat Septembrie 18, 2011 Din pacate nu stiu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mexykanu Postat Septembrie 18, 2011 Share Postat Septembrie 18, 2011 (editat) Este codul de produs. Editat Septembrie 18, 2011 de mexykanu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
delu Postat Septembrie 20, 2011 Share Postat Septembrie 20, 2011 mexykanu ne vedem si noi azi? sa iau si eu scarita aia? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mexykanu Postat Septembrie 20, 2011 Share Postat Septembrie 20, 2011 (editat) sigur, cand ai tu timp. am uitat ca e 20 azi . da si tu un telefon cand vrei sa ne intalnim Editat Septembrie 20, 2011 de mexykanu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_RTR Postat Septembrie 20, 2011 Share Postat Septembrie 20, 2011 ULTIMILE PIESE DE ZZR DIN 2000 /index.php?/topic/666350-dezmembrez-motor-de-zzr/page__gopid__2919800 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AntIs0cI@L Postat Septembrie 23, 2011 Share Postat Septembrie 23, 2011 Au ramas piese multe si ieftine. Se mai si discuta la comenzi mai mari Sa reconditionata, ca noua: 140 ron Bloc motor complet, functional + cutie viteze care sare din a 2a + Chiuloasa (adica pe scurt tot motorul si cutia) : 500 ron. Cadru cu acte: 600 ron. Janta fata: 180 ron - Compatibila ZZR600 Janta spate: 180 ron - teoretic e compatibila cu ZZR600 Disc spate in stare foarte buna: 200 ron - compatibil ZZR600 Rezervor: 190 ron Bloc comenzi stanga: 120 ron Bloc comenzi dreapta: 120 ron Anvelopa fata 120/60-17: 70 ron Bujii CR9E: 15 ron bucata SAU 50 ron toate 4. Electromotor 190 ron Bobine inductie 70 ron bucata Instalatie franare completa: Etrieri fata+Etrier spate+maneta frana+pompa fata+pompa spate+furtune=600 ron. Se pot da si separat. CDI: 320 ron ...si multe altele la preturi decente sus Oferta de Craciun 18.09 - 25.09: CDI 310 ron cu transport inclus - 72 euro Furca fata 450 ron - Amortizoare + jug + ax - 105 euro Amortizoare fata - 320 ron cu transport inclus - 75 euro Oferta de craciun este valabila o saptamana, alte 3 piese la oferta de saptamana viitoare --------------------------------------------------------------------------------- ---------------------------- S-au dat urmatoarele: Galerie, Toba, Placute frana spate, Parbriz, Schimbator viteze+tija, Suport scarita dreapta + scarita + pedala frana, Aripa fata, Amortizor spate, Pompa benzina. Pret pe ce a mai ramas din motocicleta: 300 euro. In rest, preturile pe piese sunt la fel ca pana acum : minime si in nici un caz fixe. Rog si ofer seriozitate. This post has been edited by mexykanu: 21 September 2011 - 09:24 PM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
borsulica Postat Septembrie 26, 2011 Share Postat Septembrie 26, 2011 Merry Christmas! Gata! Am luat-o! Incepand de duminica sunt proprietar de motoreta! "Bineinteles" ca am fost cu ea la doctor... nu trecea de 6000 de ture, a desfacut-o mexykanu si avea o groaza de bube. Mai avem de lucru, dar acum merge mai bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
big_inu Postat Septembrie 27, 2011 Share Postat Septembrie 27, 2011 Merry Christmas! Gata! Am luat-o! Incepand de duminica sunt proprietar de motoreta! "Bineinteles" ca am fost cu ea la doctor... nu trecea de 6000 de ture, a desfacut-o mexykanu si avea o groaza de bube. Mai avem de lucru, dar acum merge mai bine. ce ai luat ? zzr? sa il stapanesti sanatos. sa intelegem ca nenea mexycanu e doctor de zzr? pe unde are atelierul ca suna interesant. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AntIs0cI@L Postat Septembrie 28, 2011 Share Postat Septembrie 28, 2011 Up, s-au mai dat: Oglinda stanga + Bloc Comenzi stanga + Filtru aer. Mai am 2 oglinzi dreapta + o oglinda stanga fara geam. CELE MAI MICI PRETURI IN CONTINUARE. Rog si ofer seriozitate. Oferta de Craciun a expirat. Cu ocazia zilei de Luni, mare oferta: Pret motor complet - 470 ron Janta spate cu disc - 300 ron Rezervor - 180 ron Oferta valabila in intervalul: 26.09 - 3.10 Ai PM X-el Pret motocicleta cu totul (ce a ramas din ea) - 1200 ron Motocicleta este practic inca functionala. Pentru a putea merge cu ea trebuie minim: un amortizor spate, suport scarita dreapta complet, si schimbator viteze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
borsulica Postat Septembrie 28, 2011 Share Postat Septembrie 28, 2011 Daca e doctor, il las pe el sa spuna. Am vazut ca se pricepe la mai tot ce inseamna carburatie la zzr si chiar multe alte lucruri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan192 Postat Septembrie 28, 2011 Share Postat Septembrie 28, 2011 @big_inu: Vorbeste cu delu daca ai timp si rabdare sa-ti faca capul calindar despre zzr-uri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
borsulica Postat Septembrie 28, 2011 Share Postat Septembrie 28, 2011 Cu mare placere! Ce zici Delu? Ce m-am bagat si eu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
X-eL Postat Septembrie 28, 2011 Share Postat Septembrie 28, 2011 Ne adunam mai multi daca e, sa facem o sedinta de toamna asa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
delu Postat Septembrie 29, 2011 Share Postat Septembrie 29, 2011 pai .. hai sa ne vedem intr-o zi ... si sa ne apucam de ea ... free of charge as usual poate ne adunam mai mult zzeristi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mephisto Postat Septembrie 29, 2011 Share Postat Septembrie 29, 2011 pai .. hai sa ne vedem intr-o zi ... si sa ne apucam de ea ... free of charge as usual poate ne adunam mai mult zzeristi Primiti si pe fostii "zzeristi" ? As veni si eu sau mai bine va invit la garaj pe toti ca sa ne "balacim" in ulei si suruburi ....) Open Drink !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mexykanu Postat Septembrie 29, 2011 Share Postat Septembrie 29, 2011 N-as spune ca sunt chiar doctor, mai degraba aspirant la postul de asistent medical. Atelierul este al lui Ozzy, este langa Cora Pantelimon, in Dobroiesti. Cum intri in Dobroiesti, inainte de primul magazin cu copertina verde faci dreapta si apoi stanga. Sau sunati la 0728550044 - Ozzy. Mai multe detalii: http://www.romanticbikers.ro/oferta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan192 Postat Septembrie 30, 2011 Share Postat Septembrie 30, 2011 Odiviu, zi cand ca vreau sa aflu si eu de unde pisa a mea ulei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
delu Postat Septembrie 30, 2011 Share Postat Septembrie 30, 2011 cand am timp ne vedem si o bibilim in weekend cel mai probabil! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
borsulica Postat Octombrie 1, 2011 Share Postat Octombrie 1, 2011 E weekend... Asadar? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
big_inu Postat Octombrie 1, 2011 Share Postat Octombrie 1, 2011 e weekend dar din pacate motoreta mea a inceput sa sara din viteza, daca inainte mai facea figuri si scapa cand trageam mai tare de gaz in viteza 3, acum cand schimb din 2 in 3, dupa 3-4000 de ture sare in viteza 2, motorul se tureaza ciudat. mi-e cam tarsala sa merg asa cu ea, am patit asta cand ma duceam la munca si aveam ceva de mers din salajan in baneasa, e destul de naspa sa sari din 2 in 4, mai ales pe traficul asta la orele de varf. Dar nu disper, spre norocul me am gasit la un baiat o cutie de zzr din 2000 spune el, care pare ok. atasez o poza, poate cineva isi va putea exprima o parere despre ea, e ok/nu e ok. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate