kreptor Postat Noiembrie 21, 2008 Share Postat Noiembrie 21, 2008 o duminica de neuitat.... vreme superba....peisaj de vis. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_2b3 Postat Noiembrie 21, 2008 Share Postat Noiembrie 21, 2008 o duminica de neuitat.... vreme superba....peisaj de vis. dar atat...mai multe poze....detalii.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andu_wasup Postat Noiembrie 21, 2008 Share Postat Noiembrie 21, 2008 (editat) dar atat...mai multe poze....detalii.... Pai ce mai mult?cheia o stim toti ! poze avem toti! detalii...stanga la benzinarie si dai taica pana in sacele acolo stanga imprejur si gata. Editat Noiembrie 21, 2008 de andu_wasup Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Angi Postat Noiembrie 22, 2008 Share Postat Noiembrie 22, 2008 Asta da topic. MEGA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stiff Rider Postat Noiembrie 27, 2008 Share Postat Noiembrie 27, 2008 chiar ca cel mai cel topic :-)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LOTRU Postat Noiembrie 27, 2008 Share Postat Noiembrie 27, 2008 nu sunt toti asa MEGA motociclisti ca voi ,ce sa-i faci . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
November Postat Noiembrie 27, 2008 Share Postat Noiembrie 27, 2008 nu sunt toti asa MEGA motociclisti ca voi ,ce sa-i faci . Este cel mai frumos peisaj pe care l-am vazut vreodata=)) !!! Vrem si noi la Cheia....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gory Postat Noiembrie 27, 2008 Share Postat Noiembrie 27, 2008 asteptati asta e poza din fata casei ...acum e pe acolo poate, si dupa vine cu poze.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Noiembrie 27, 2008 Share Postat Noiembrie 27, 2008 ce zambet ascuns are in casca.... stie el ceva... o poza face cat 1000 de cuvinte chiar ca e nebuna toamna asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vincentnatalie Postat Decembrie 3, 2008 Share Postat Decembrie 3, 2008 Frmusetea oricarei toamne e unica, indiferent de drumul preacunoscut...subscriu la "nebunia" de culoare, senin si libertate. Invidiosii si meschinii nu stiu de ce!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clasic Postat Decembrie 8, 2008 Share Postat Decembrie 8, 2008 echipamentul e vital, de aia zambeste, nu ca mine la 17 C aveam genunchii sloi de gheata... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vincentnatalie Postat Decembrie 10, 2008 Share Postat Decembrie 10, 2008 (editat) Apreciez sinceritatea, in sfarsit un om cu atitudine aerisita, cred ca esti un motociclist reusit, pt simplul fapt ca ti-ai dat seama ce inseamna sa ai ekipament corespunzator pe tine. Oricat de buni ar fi "gigeii" si oricate mii de kilometri au cu motoarele lor de fitze, nu-si dau seama ca ii iubeste Dumnezeu ca le mai da cate-o palma in ceafa cand le turteste vreo glezna, genunchi, cot , gat sau kiar motor... In fine, topicul era despre frumusetea toamnei, la care suprascriu tot cu un calup discret de poze.Io-s dintre motociclistii de"hartie", adica "zero precum kawasaki pe care-l tin de coarne"(cum mi s-a zis), dar am reusit sa aleg ce-i vital (blindaj de echipament) si frumos (aceeasi toamna nebuna, adica asta, si frumusetea fara cuvinte a seninului si transformarea copacilor din zare..). Sa ai zile faine si protectii de kevlar beton, frate!! Editat Decembrie 10, 2008 de vincentnatalie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wolf4mwolf Postat Decembrie 10, 2008 Share Postat Decembrie 10, 2008 Apreciez sinceritatea, in sfarsit un om cu atitudine aerisita, cred ca esti un motociclist reusit, pt simplul fapt ca ti-ai dat seama ce inseamna sa ai ekipament corespunzator pe tine. Oricat de buni ar fi "gigeii" si oricate mii de kilometri au cu motoarele lor de fitze, nu-si dau seama ca ii iubeste Dumnezeu ca le mai da cate-o palma in ceafa cand le turteste vreo glezna, genunchi, cot , gat sau kiar motor...In fine, topicul era despre frumusetea toamnei, la care suprascriu tot cu un calup discret de poze.Io-s dintre motociclistii de"hartie", adica "zero precum kawasaki pe care-l tin de coarne"(cum mi s-a zis), dar am reusit sa aleg ce-i vital (blindaj de echipament) si frumos (aceeasi toamna nebuna, adica asta, si frumusetea fara cuvinte a seninului si transformarea copacilor din zare..). Sa ai zile faine si protectii de kevlar beton, frate!! Foarte frumoase peiasejele si cred ca te-ai bucurat din plin de ele. Bravo ! Doua observatii insa.. Nu stiu ce intelegi tu prin gigel cu motor de fite si mii de km, cred ca esti cam confuz... In general un gigel care-si ia motor de fite/ pt fite nu face mii de km...se rezuma doar la b a sh in i adica fite. Iar vis avis de protectii sunt foarte bune si indicat de purtat, DAR ASTA NU INSEAMNA CA TE SI SALVEAZA INTOTDEAUNA... adica nu te culca niciodata pe o ureche ca ai kevlar pe tine.. s-ar putea sa ti-o furi mai rau decat daca te-ai da in popeatza goala pe motor Bafta si asfalt fara gheatza... urare de sezon ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jean_Taxi Postat Decembrie 10, 2008 Share Postat Decembrie 10, 2008 Foarte frumoase peiasejele si cred ca te-ai bucurat din plin de ele. Bravo ! Doua observatii insa.. Nu stiu ce intelegi tu prin gigel cu motor de fite si mii de km, cred ca esti cam confuz... In general un gigel care-si ia motor de fite/ pt fite nu face mii de km...se rezuma doar la b a sh in i adica fite. Iar vis avis de protectii sunt foarte bune si indicat de purtat, DAR ASTA NU INSEAMNA CA TE SI SALVEAZA INTOTDEAUNA... adica nu te culca niciodata pe o ureche ca ai kevlar pe tine.. s-ar putea sa ti-o furi mai rau decat daca te-ai da in popeatza goala pe motor Bafta si asfalt fara gheatza... urare de sezon ! Lasa-i bah, Jeane, ca astia incepatori au devenit mai blazati decat motoristii cu vechime, de ce?, chiar nu conteaza! Pupa Jean pe toti fara osebire de nationalitate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vincentnatalie Postat Decembrie 10, 2008 Share Postat Decembrie 10, 2008 Revin continuand cu poze...enjoy if u think so! sa aveti zile faine de tot, sarbatori cum va plac si asteptare scurta a sezonului de motorit! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
StreetFighter69 Postat Decembrie 11, 2008 Share Postat Decembrie 11, 2008 Nice!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vincentnatalie Postat Decembrie 11, 2008 Share Postat Decembrie 11, 2008 ..si din nou... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinmoto Postat Decembrie 16, 2008 Share Postat Decembrie 16, 2008 Prin ce zona ai facut pozele ??? Sunt frumoase !! BAFTA si Asfalt uscat !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vincentnatalie Postat Decembrie 17, 2008 Share Postat Decembrie 17, 2008 Prin ce zona ai facut pozele ??? Sunt frumoase !! BAFTA si Asfalt uscat !! ;) Multumesc, sunt de pe traseul Cheia-Sacele, din toate portiunile, si de la inceput, si din varf, si din coborare... un traseu dealtfel preabinecunoscut. Sa ai zile faine, sarbatori fericite si sa ne vdm pe drum ! Prin ce zona ai facut pozele ??? Sunt frumoase !! BAFTA si Asfalt uscat !! Si mai am si altele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rocker Postat Decembrie 17, 2008 Share Postat Decembrie 17, 2008 Si mai am si altele O nebunie, in sensul bun al cuvantului, asta e adevarata placere, felicitari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate