kta_bmxpunk Postat Mai 12, 2009 Share Postat Mai 12, 2009 bun telega este cam la 10 km de municipiul campina in judetul prahova ...harta nu este foarte detaliata dar este singura in care am reusit sa gasesc drumul ....in afara de hartile alea prin satelit sau cum or fii ele ...de precizat ca locul unde este iarba verde si putem sta se afla cam la aprox 5-7 km de telega ...adica iesi din telega si urci pe deal ....si nu este harta dar e simplu ...eu am mers la plesneala din telega spre dealurile din apropiere si niste localnici m-au indrumat spre un monument care era in varful unui deal ...de 1 mai nu era nimeni care sa faca gratar acolo sau orice alt fel de activitate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iuli-voshod Postat Mai 14, 2009 Share Postat Mai 14, 2009 bun telega este cam la 10 km de municipiul campina in judetul prahova ...harta nu este foarte detaliata dar este singura in care am reusit sa gasesc drumul ....in afara de hartile alea prin satelit sau cum or fii ele ...de precizat ca locul unde este iarba verde si putem sta se afla cam la aprox 5-7 km de telega ...adica iesi din telega si urci pe deal ....si nu este harta dar e simplu ...eu am mers la plesneala din telega spre dealurile din apropiere si niste localnici m-au indrumat spre un monument care era in varful unui deal ...de 1 mai nu era nimeni care sa faca gratar acolo sau orice alt fel de activitate ma bag si eu daca reusesc sa schimb garnitura de chiuloasa... pedros daca ajungi prin zona sau te vezi cu kta bmxpunk da-i lui rotorul ca e ptr un prieten comun de-al nostru... numai bine!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi 57 Postat Mai 14, 2009 Share Postat Mai 14, 2009 Asa cum am mai zis, o sa fiu prezent la Slanic ph, ramine sa vad cu ce moto vin ,cu ruseasca, sau cu japita. ..la ce ora pleci? ..iei cortul? ..cine mai vine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
krokodilu Postat Mai 14, 2009 Share Postat Mai 14, 2009 ..la ce ora pleci? ..iei cortul?..cine mai vine? Vine cineva din zona Moldovei?Cand? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pedros Postat Mai 14, 2009 Share Postat Mai 14, 2009 ..la ce ora pleci? ..iei cortul?..cine mai vine? Eu o sa plec de vineri, si bineinteles cu cortul. Ramane sa vb miine cu inca citiva sa ne intilnim in jurul orei 17. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi 57 Postat Mai 14, 2009 Share Postat Mai 14, 2009 ...m-am saturat sa ies la plimbare singur ... ok, acum ai ocazia sa nu fi singur! ..ce mai astepti? ...convingeti-ma sa "inghet in cort" ... fiecare vine pt placerea lui, nu trebe sa te convinga nimeni sa faci un lucru care nu-ti place... Vine cineva din zona Moldovei?Cand? de ce nu vi cu motorul ca sa nu fi singur la drum? ca acolo, o data ajuns.. sa-ti ocup un loc de cort? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iuli-voshod Postat Mai 17, 2009 Share Postat Mai 17, 2009 superba intrunirea:X:X:X... poate facem turul ala micutz @cristi57...sa vedem cati ne strangem si etc... tinem legatura!!! iti las pm ptr id... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
"Fanes" Postat Mai 17, 2009 Share Postat Mai 17, 2009 cum a fost la Slanic? poze ceva?? k sa stiu ce am pierdut! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi 57 Postat Mai 20, 2009 Share Postat Mai 20, 2009 cum a fost la Slanic? poze ceva?? k sa stiu ce am pierdut! /index.php?...0&start=680 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
"Fanes" Postat Mai 21, 2009 Share Postat Mai 21, 2009 /index.php?...0&start=680 Doamne! cat demult regret ca nu am putut sa ajung! frumoase pozele... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pedros Postat Iunie 3, 2009 Share Postat Iunie 3, 2009 ia ziceti mai faclai? nu ne mai vdm si noi la vechiul loc? sa mai tragem o betie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi 57 Postat Iunie 3, 2009 Share Postat Iunie 3, 2009 ia ziceti mai faclai? nu ne mai vdm si noi la vechiul loc? sa mai tragem o betie? ba da, sambata ca vine ploaia.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
krokodilu Postat Iunie 5, 2009 Share Postat Iunie 5, 2009 Daca vine cineva la Bacau /index.php?...370452&st=0 sa dea un tel.: 0724 502 101 Cristi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
"Fanes" Postat Iunie 5, 2009 Share Postat Iunie 5, 2009 (editat) daca vine cineva sambata la apasu anuntati pe forum! as vrea sa vin si eu sa va mai vad! in plus acum pot sa vin si eu cu motorul! Editat Iunie 5, 2009 de "Fanes" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HondaSan Postat Iunie 5, 2009 Share Postat Iunie 5, 2009 ba da, sambata ca vine ploaia.. de capul tau si a lu Pedro sa fie.Bunu. daca vine cineva sambata la apasu anuntati pe forum! as vrea sa vin si eu sa va mai vad!in plus acum pot sa vin si eu cu motorul! Sper sa nu vad si de acesta data celebra fraza cu "regret ca nu am putut ajunge,da...." Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
"Fanes" Postat Iunie 6, 2009 Share Postat Iunie 6, 2009 Sper sa nu vad si de acesta data celebra fraza cu "regret ca nu am putut ajunge,da...." eu sunt un om de cuvant! imi respect promisiunile cand le fac, si nu fac promisiuni cand nu le pot duce la bun sfarsit! Daca faceti referire la plimbarea de la Slanic eu am spus ca (citez) "o sa fac tot posibilul sa vin!" , dar "principalul scop" era plecarea de la Mare...la Seawolves! lucru care poate fi confirmat de domnul Cristi_57! pe care l-am sunat pt. sfaturi si stie ca am incercat sa inlocuiesc setul motor in zilele acelea , fara rezultat si de aceea nu am putut veni ! pana la Apasu daca am probleme cu motorul pot sa vin si pe jos...doar trebuie sa traversez o strada si sa merg cateva sute de metrii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pedros Postat Decembrie 9, 2009 Share Postat Decembrie 9, 2009 Uite ca iar a venit sezonul rece, ce ziceti ne intilnim la Apasu? Hai sa zica "BALAURII" se stiu ei . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
"Fanes" Postat Decembrie 9, 2009 Share Postat Decembrie 9, 2009 Uite ca iar a venit sezonul rece, ce ziceti ne intilnim la Apasu? Hai sa zica "BALAURII" se stiu ei . eu zic DA ...am intrat chiar in urma cu o saptamana aici si vroiam sa intreb daca se mai intalneste careva pe la apasu... dar se pare ca pedros a facut primul pas! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Decembrie 10, 2009 Share Postat Decembrie 10, 2009 Io aprob pozitiv o inițiativă de aÂşa calibru! Trebuie să stabilim cu ceva vreme înainte, să ne adunăm iar la grătar! Să sperăm că vinul fiert e tot aÂşa de bun! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
"Fanes" Postat Decembrie 10, 2009 Share Postat Decembrie 10, 2009 Io aprob pozitiv o inițiativă de aÂşa calibru! Trebuie să stabilim cu ceva vreme înainte, să ne adunăm iar la grătar! Să sperăm că vinul fiert e tot aÂşa de bun! Daca organizam ceva sambata asta as putea veni si eu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marian zcm Postat Decembrie 11, 2009 Share Postat Decembrie 11, 2009 (editat) ...hmmm!Apasu....ce-ar fii sa ma bag si eu?(tot sunt in somaj...) o sa-mi fac timp sa vin Editat Decembrie 11, 2009 de marian zcm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
"Fanes" Postat Decembrie 11, 2009 Share Postat Decembrie 11, 2009 ...hmmm!Apasu....ce-ar fii sa ma bag si eu?(tot sunt in somaj...) o sa-mi fac timp sa vin daca ramane stabilit ceva pt sambata...adica maine(peste jumatate de ora) anuntati din timp k sa stiu sa nu imi fac planuri pt altceva! eu sper totusi sa ne vedem ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi 57 Postat Decembrie 12, 2009 Share Postat Decembrie 12, 2009 un nou motiv de discutii la apasu: /index.php?...80&start=80 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rocknroll Postat Decembrie 13, 2009 Share Postat Decembrie 13, 2009 Salut. Sa inteleg ca v-ati intilnit aseara? Numai bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
"Fanes" Postat Ianuarie 9, 2010 Share Postat Ianuarie 9, 2010 merge cineva in seara asta la Apasu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate