danny_nt Postat Decembrie 6, 2008 Share Postat Decembrie 6, 2008 Cernobal. Care se baga? http://skywalker.ablog.ro/ http://www.angelfire.com/extreme4/kiddofspeed/index.html Chiar sunt interesat de o vizita la cernobal. Hai sa mai discutam sa vedem ce iese. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Decembrie 6, 2008 Share Postat Decembrie 6, 2008 (editat) pe baietii astia cu cernobal chiar ii inteleg vor sa tuneze motoare cu un pic de plutoniu dar pe astia care vor sa ajunga la P.U.L.A NU ce nu o au deja........... de ce mai vor sa o vada Editat Decembrie 6, 2008 de ianachim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Larry teparu' Postat Decembrie 7, 2008 Share Postat Decembrie 7, 2008 (editat) Cernobal. Care se baga? asta aveam si eu de gand. hai sa stabilim o intalnire sa discutam. Poate combinam cu lituania, polonia si daca vrem sport extrem si putin in transnistria. en.wikipedia.org/wiki/Pripyat,_Ukraine www.angelfire.com/extreme4/kiddofspeed/chapter1.html news.bbc.co.uk/2/hi/europe/country_profiles/3641826.stm Chiar sunt interesat de o vizita la cernobal. Hai sa mai discutam sa vedem ce iese. cred ca pot sa rezolv cu cazarea. am niste cunostinte prin tarile tranzitate. Hai cu sedinta si discutam ce si cum. Editat Decembrie 7, 2008 de larryboss Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danny_nt Postat Decembrie 7, 2008 Share Postat Decembrie 7, 2008 super. sa fixam o intalnire..mai greu e de bogdis sa ajunga ca e din pitesti...mai caut poate mai gasesc si eu 1-2 oameni... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bufnitoiu" Postat Decembrie 7, 2008 Share Postat Decembrie 7, 2008 ma intereseaza propunerea asta. excursia de anul trecut am ratat-o deoarece exact in acea perioada faceam schimb de motoare. ar fi bine sa stabilim o intalnire,eventual cu unu din cei care au fost anul trecut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spirit Honda Postat Decembrie 7, 2008 Share Postat Decembrie 7, 2008 asta aveam si eu de gand. hai sa stabilim o intalnire sa discutam. Poate combinam cu lituania, polonia si daca vrem sport extrem si putin in transnistria. en.wikipedia.org/wiki/Pripyat,_Ukraine www.angelfire.com/extreme4/kiddofspeed/chapter1.html news.bbc.co.uk/2/hi/europe/country_profiles/3641826.stm Referitor la Transnistria, ganditi-va de 10 ori inainte: TRANSNISTRIA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danny_nt Postat Decembrie 7, 2008 Share Postat Decembrie 7, 2008 Ai dreptate transnistria nu e chiar user/biker friendly...nu as vrea sa-mi plateasca maicamea rascumpararea dupa aia sau sa ajung erou national. Mai bine ocolim zona. Posibil sa vina cu mine un prieten daca isi repara bicicleta pina atunci. Eu il iau si pasager daca e. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BogdanSHA Postat Decembrie 8, 2008 Share Postat Decembrie 8, 2008 Salutari! Si eu imi doresc mult sa ajung la Cernobil. Daca ma primiti, puteti conta pe mine. Insa am citit despre iesirea moto de acum 2 ani parca si prin Transnistria nu voi trece niciodata. Nu-mi place sa dau spaga darmite unor separatisti anti-romani. A, si nici nu-mi place sa fiu alergat de bmw-uri negre cu geamuri fumurii... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danny_nt Postat Decembrie 8, 2008 Share Postat Decembrie 8, 2008 (editat) Salutari! Si eu imi doresc mult sa ajung la Cernobil. Daca ma primiti, puteti conta pe mine. Insa am citit despre iesirea moto de acum 2 ani parca si prin Transnistria nu voi trece niciodata. Nu-mi place sa dau spaga darmite unor separatisti anti-romani. A, si nici nu-mi place sa fiu alergat de bmw-uri negre cu geamuri fumurii... Mie imi place ) Nu scrie la profil de unde esti. daca esti din buc sau prin imprejurimi sa stabilim toti care dorim o intalnire sa discutam mai multe am gasit si topicul de acum 2 ani /index.php?...amp;hl=cernobal Editat Decembrie 8, 2008 de danny_nt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Old School Rider Postat Decembrie 8, 2008 Share Postat Decembrie 8, 2008 S-ar putea sa vin si eu ,oriunde spre vest.Baieti sfatul meu,faceti-va provizii de gaz de pe acum cat e ieftina ca nu se stie ce se intampla iar cu pretul benzinei la anul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silviu alexandru Postat Decembrie 9, 2008 Share Postat Decembrie 9, 2008 si eu vreau sa merg in grecia cu sotia si banditu daca vreti companie? si eu cu sotia aveam aceleasi ganduri de concediu...depinde acum cum 'pica'concediul.daca ne nimerim in aceaiasi perioada si va doriti campanie.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FanFane Postat Decembrie 10, 2008 Share Postat Decembrie 10, 2008 Excursia la Cernobil cam in ce perioada o planificati ? As vreau si eu, dar nu stiu cand/daca o sa pot. Si cam cu cat timp inainte de excursie as putea sa ma mai bag si eu ? Adica daca va zic cu vreo luna - 3 saptamani inainte, se mai poate ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BogdanSHA Postat Decembrie 11, 2008 Share Postat Decembrie 11, 2008 Citind plimbarea extraordinara a lui Semaca (vezi poze din calatorii), pe cine ar tenta o Insula Man? Daca va uitati pe-acolo - sunt multi motociclisti pe traseu care ar putea oferi gazduire. Eu pot face rost in Londra. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Decembrie 11, 2008 Share Postat Decembrie 11, 2008 eu vreau sa fac anul viitor urmatorul traseu undeva pe la sfarsitul lui iulie anul acesta am fost prin croatia-bosnia-muntenegru singur pt ca m am trezit tarziu sa fac un anunt asa ca acum postez din timp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FanFane Postat Decembrie 11, 2008 Share Postat Decembrie 11, 2008 Citind plimbarea extraordinara a lui Semaca (vezi poze din calatorii), pe cine ar tenta o Insula Man? Daca va uitati pe-acolo - sunt multi motociclisti pe traseu care ar putea oferi gazduire. Eu pot face rost in Londra. Poti sa dai si link-ul ? M-am uitat prin poze si nu am gasit... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BogdanSHA Postat Decembrie 11, 2008 Share Postat Decembrie 11, 2008 eu vreau sa fac anul viitor urmatorul traseu undeva pe la sfarsitul lui iulie anul acesta am fost prin croatia-bosnia-muntenegru singur pt ca m am trezit tarziu sa fac un anunt asa ca acum postez din timp E tentanta si iesirea asta... de "incalzire" pentru una serioasa prin EU Calatoria lui Semaca este redata remarcabil aici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Larry teparu' Postat Decembrie 13, 2008 Share Postat Decembrie 13, 2008 destinatii sunt o gramada. Cred ca cel mai bine e sa discutam live. Avem timp sa planificam ceva pana scoatem motoarele de la hibernat. Ce spuneti de o sedinta vineri 19 intr-un baruletz central accesibil pt toti ???? (propuneri-idei ?) Cred ca e o idee buna sa vedem cine suntem, ce motoare avem, trasee, etc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danny_nt Postat Decembrie 13, 2008 Share Postat Decembrie 13, 2008 Excursia la Cernobil cam in ce perioada o planificati ? As vreau si eu, dar nu stiu cand/daca o sa pot. Si cam cu cat timp inainte de excursie as putea sa ma mai bag si eu ? Adica daca va zic cu vreo luna - 3 saptamani inainte, se mai poate ? pai cred ca prin mai...dar facem o intalnire si vedem ce si cum.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad Codreanu Postat Decembrie 22, 2008 Share Postat Decembrie 22, 2008 S'a mai stabilit ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Larry teparu' Postat Ianuarie 7, 2009 Share Postat Ianuarie 7, 2009 propun: ziua 1 plecare 5 dimineatza -bucuresti-chisinau (470km) ....muzee, cina, baruri de noapte etc ziua 2 plecare 12 dimineata chisinau - odesa (300km) ....plaja, streaptese, suveniruri etc ziua 3 odesa- kiew (400km) odihna 1-2 zile si pregatirea pt excursia la cernobal .... http://www.odesa.ro/visit.odessa.ucraina/ oricum in primul rand trebuie sa vedem pe cate zile se intinde excursia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dydy Postat Ianuarie 7, 2009 Share Postat Ianuarie 7, 2009 " m-ar interesa sa stiu daca am nevoie de vreo viza pt a trece in Serbia, Montenegro sau Bosnia-Herzegovina si pareri , Personal as evita autostrazile din Croatia pentru un plus de view si un minus de cost Pentru Serbia nu trebuie viza , dar trebuie pasaport Pentru Croatia nu trebuie viza si merge cu buletinul Pentru Bosnia-Hertegovina , astept un raspuns si cum il am , il trimit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LinX Postat Ianuarie 7, 2009 Share Postat Ianuarie 7, 2009 Pentru BiH nu va trebuie viza, doar pasaportul si cartea verde (daca tara nu este trecuta in cartea verde pe care o aveti anexata la RCA; mai mult ca sigur o sa va verifice la vama pentru chestia asta). Autostrazile nu mi s-au parut f. scumpe in Croatia. In Serbia si Muntenegru pot fi platite si in euro. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate