Placebo Postat Noiembrie 4, 2005 Share Postat Noiembrie 4, 2005 -Bautura preferata - RUSTY NAIL (cui ruginit)-50% SCOTCH WHISKY CUTTY SARK ( este de f. buna calitate , 43% alc. imbatranit in butoaie noi de stejar) -50% DRAMBUIE(malt whisky vechi de peste 15 ani in amestec cu miere si plante fermentate) si GHEATA . ....mai multe despre CALVADOS -se obtine prin distilarea sucului fermentat din mere VERZI si imbatrinit in butoaie VECHI (in care a fost tinuta inainte alta bautura) de stejar. RETETE: -APPLE-6/10 Calvados ; 2/10 jus de citron ; 2/10 sirop de framboise si gheata . -NORMAND-4/10 Calvados ;4/10 cafe ;2/10 creme fraiche si gheata . -TONIC -3/10 Calvados ; 7/10 tonic si geata . ....o alta bautura ar fi cockteilurile cu lichior DE KUYPER RETETE: -CHOCOLATA BANANA- 2 cl. De Kuyper crema de cacao alba ; 2 cl. De Kuyper crema de banane ; 2 cl. De Kuyper crema de cafea ; frisca si gheata. -AFTER EIGHT -2 cl. De Kuyper crema de cacao alba ; 2 cl. De Kuyper Peppermint ; 1 cl. whisky crema de lichior . -DIABLO- 2 cl. De Kuyper crema de caise ; 4 cl. Tequila SIERRA 1 cl. suc de lamaie verde(lime) ....o alta bautura ar fi SIERRA TEQUILA RETETE : -Sierra Tequila ; lamaie verde si sare . -MARGARITA -Sierra Tequila ; De Kuyper Triple Sec ; lamaie si fulgi de gheata . Raspuns de profesionist, nu ca restul ... bere multa, vin la greu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Smeagol Postat Noiembrie 4, 2005 Share Postat Noiembrie 4, 2005 ABSINTH Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DORUMASTER Postat Noiembrie 4, 2005 Share Postat Noiembrie 4, 2005 .... pentru SMEAGOL .... -in curand pe piata ABSINTH -MR. JEKYLL ( de f. buna calitate). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninja_skija Postat Noiembrie 4, 2005 Share Postat Noiembrie 4, 2005 Raspuns de profesionist, nu ca restul ... bere multa, vin la greu. Noi bem cantitativ nu calitativ ca altii Ce bei tine si de buzunar de multe ori. My poison? O stie toata lumea - un vin bun demisec face toata treaba. Imi bucura si simturile, imi zapaceste si creierii. Ex: Jidvei- Sauvignon Blanc Ce n-am mai baut de mult si imi place tare, un baccardi bunut facut breezer sau nu, sau cu cola. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alveola Postat Noiembrie 4, 2005 Share Postat Noiembrie 4, 2005 My poison? O stie toata lumea - un vin bun demisec face toata treaba. Imi bucura si simturile, imi zapaceste si creierii. Ex: Jidvei- Sauvignon Blanc Ce n-am mai baut de mult si imi place tare, un baccardi bunut facut breezer sau nu, sau cu cola. Deci stiu ce sa-ti iau ca m-ai boit pe moaca vinerea trecuta Complimentele ti le-am dat in topicul ala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ares666 Postat Noiembrie 4, 2005 Share Postat Noiembrie 4, 2005 "nici io nu beu" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IraSciBil Postat Noiembrie 4, 2005 Share Postat Noiembrie 4, 2005 "nici io nu beu" El facea misto,tu vb serios Orangina nu se pune mah Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ares666 Postat Noiembrie 4, 2005 Share Postat Noiembrie 4, 2005 no shit, da matale pare-se că ai nevoie de ochelari bre, că nu vezi ghilimelele pe acolo... Âşi nici trademark-u' ... P.S. beu numa chestii fine: horincă, bere, vin, cola. Da vorba aia, mult să fie... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IraSciBil Postat Noiembrie 4, 2005 Share Postat Noiembrie 4, 2005 vorbe,vorbe... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninja_skija Postat Noiembrie 4, 2005 Share Postat Noiembrie 4, 2005 Auch, am uitat de vocea ardealului... Accept Bihor dar mai ales de Salaj, my country... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radeon Postat Noiembrie 4, 2005 Share Postat Noiembrie 4, 2005 (editat) Raspuns de profesionist, nu ca restul ... bere multa, vin la greu. Mai de graba profesionisti sun aia cu vinul si berea Nu-l vad prea bine pe aliat daca bea oteturi din alea pana dimineata Hai Pacasac sa radem 2 sticle de Jack si-apoi sa le bem sangele aliatilor Hai ba romani, beti si va veseliti Editat Noiembrie 4, 2005 de Radeon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate