Sari la conținut

Ce,cat Si Cum Beti Pe La Chefuri.


LOTRU
 Share

Postări Recomandate

Am citit multe intamplari povestite pe aici pe forum si am vazut ca mare parte dintre motociclisti/motocicliste sunt si booz-lovers cel putin cu ocazia petrecerilor ceea ce m-a indemnat sa ma gandesc daca n u cumva un topic cu subiectul asta ar iesi interesant.Initial am vrut sa aflu ce retete de sprit mai cunoaste lumea avand in vedere ca uneori ,,nu mai intra aproape nimic'',apoi am zis sa vedem si ce intamplari idioate v-au ramas in minte si cum merge bautura cu motociclatul ,prietena,parintii,ceilalti,etc.Poze...Educativ sau nu asta o sa vedem la urma.Cine sparge gheata?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 60
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Reteta perfecta:

 

- sa fie moca

- sa fie multa

- sa ajunga la toata lumea

- sa fie pt toate gusturile

 

 

reteta asta este sigura

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Pai... reteta aplicata la Tunari: incep cu palinca (sa fie de casa, nu din comert) apoi cand se termina palinca trecem pe: vin daca e natural, daca nu, bere. Nu suport bauturile dulci si ginul.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Sa inteleg ca se munceste in draci si nu are lumea timp sa posteze.Pun pariu ca sunteti o gramada care va sta cate ceva(de povestit) pe limba asa ca o sa mai asteptam.Acum vreo 13 ani ,spre exemplu,eu si cu amicul meu Pepe(nu e vedeta decat in cartier) am terminat tot ce aveam de baut la garaj si am hotarat ca tre sa mergem sa mai luam ceva dar ptr ca aveam de mers cam juma de statie de autobuz am hotarat sa scoatem motoru'(mz-125) si sa mergem amandoi.Era iarna iar afara era ger si inghetase bocna zapada topita in timpul zilei .Motorul nu a pornit la prima carja dar am insistat caci,ce dracu,dupa vodca pe jos nu se cade!Si uite cum porneste motoru si cum o ia inapoi(nu inainte cum ar fi normal) si ne tranteste pe amandoi gramada in hohote de ras,ca tot eram lemne amandoi.Cu o zi inainte chibzuiseram noi aprinderea.Ca la chiosc ne-a prins si garcea,asta e alta poveste.Bauti,fara carnet,cu sticlele de vodca infipte in buzunare,fara numar,acte si cu farurile stinse.Spuneti voi ce lipsea,in afara de minte,e clar.Am scapat atunci cu spaga, la care am cerut si restul.

Editat de LOTRU
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Bere, tzuica, vin, coniac, vodka, etc.

Faza tare, acum niste ani in Sighisoara. Nu mai tin minte cu cine eram, ideea e ca intrasem intr-un chioshc sa cumparam niste Unchiuletz(vodca Kalashnicov).

Eu: Avetzi, unchiuletz...aaa...vodca kalashnikov?

Vanzatoarea: Nu

Eu: Hihi...ghinion

Vanzatoarea: Avem

Eu: Ce?

Vanzatoarea: Pai cum ce? Chimion

Eu:2 sticle va rog

Rar beutura mai spurcata ca aia, da' a prelungit starea de mucificare in care ne aflam

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ocazional BERE!

Cola/fanta sa traiasca! :crack: :blink: (mai nesanatoasa decat doo beri o cola da'...)

.. si in rest tuica, sau alcool etilic de cate grade o fi +oo crude batute (nu mai stiu daca se punea oul cu totu' sau se separa albusu de galbenus si care se punea unde :banana: ).

Acu fo 3 ani la Mare, umblam cu sticlutza de Alexandrion si Angeli dupa mine; da' d-alea mici de 2lei bucata. Oricum, nujt daca am baut mai mult de 2 in 5 zile! :P Io unul pot sa ma imbat eftinache! :banana: Nu tre sa dau pa gat n litri.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

eu zic sa avem bautura de aia albastra de a lui DDU care nu stiu cum se numeste dar iti coloreaza limba f tare...si dintii...si e bune :banana: :P multumim ddu pt clatite

o fi fost vodka cu albastru de metil :banana:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Berea-i sfanta!! :banana: Cat mai multa! Cu alte ocazii ii mai dau cu vin (am beut nishte vinuri de la Jidvei shi de la Bucium, obtzinute cu pile direct de la botu' calului)... Cognac - Zaraza, ca-i cel mai bun... nu Alexandrion sau altele de genu' asta...

 

Daca "nu ieste" d-astea... merg shi altele... da' mai greu... :banana:

 

Betzii am tras la greu, multe cu "taieri de film"... Cateodata am mai dat shi "la ratze", da' intotdeauna in locurile special amenajate (buda, padure, etc)... :crack:

 

:P

 

DDC

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator moto_comuniste

Topicul asta imi aminteste de studentie :banana: Ce vremuri ... :P Cand dormeam pe buda in Caminu 16 ... Acuma ... In fine : Iarna vin - orice numai sa fie sec; in rest bere - de preberat Ciuc, Ursus sau Silva Bruna (deasta' n-am mai vazut de ha haaa)

Editat de moto_comuniste
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Rameros

E o bautura obtinuta prin fermentarea vinului de Bucium si distilare pana se ajunge la o concentratie de alcool pur de 40 de procente. Garantat fara dureri de cap. Plus ca filmul se deruleaza mai incet, asa ca ai timp sa tii minte :P

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...