robert bk350 Postat Februarie 27, 2011 Share Postat Februarie 27, 2011 http://www.m2film.dk/fleggaard/trailer2.swf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kamikazee Postat Februarie 27, 2011 Share Postat Februarie 27, 2011 cel mai rapid beatboxer...e pe bune http://www.videobash.com/video_show/fastes...per-alive-11767 si asta nu e de ras dar...tot respectul!!! http://www.videobash.com/video_show/amazing-skater-11800 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lazy Postat Februarie 27, 2011 Share Postat Februarie 27, 2011 cel mai rapid beatboxer...e pe bunehttp://www.videobash.com/video_show/fastes...per-alive-11767 si asta nu e de ras dar...tot respectul!!! http://www.videobash.com/video_show/amazing-skater-11800 asta e beatbox: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kamikazee Postat Februarie 27, 2011 Share Postat Februarie 27, 2011 (editat) asta e beatbox: man ai dreptate vroiam sa scriu rapper. sorry greseala mea...si da...beardy e unul din cei mai buni, pe langa el si roxorloops si altii Editat Februarie 27, 2011 de kamikazee Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GJ 00 VEX Postat Februarie 27, 2011 Share Postat Februarie 27, 2011 Am si-o bicicleta deja... http://www.youtube.com/watch?v=R9op8dQUF30 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
_RoxxY_ Postat Februarie 27, 2011 Share Postat Februarie 27, 2011 Profesoara: Care este opusul rasului? Bula: Sexul. Profesoara: Bula, cum poti sa spui asta? Bula: Pai rasul este: ha ha ha si sexul este: ah ah ah! La birou s-a produs o eroare fatala, cu consecinte grave. Seful, enervat la culme, intra în birou si striga la subaltern: − Care dintre noi doi e idiot – tu sau eu? Subalternul, linistit: − Sefule, oare cu experienta si precautia dumneavoastra, ati fi putut sa primiti la serviciu un idiot? Stau pe banca în fata blocului 2 batrane. Trece vecina pe langa ele... − Stii tu ce noroc are asta? Are si sot, si amant, si a fost si violata ieri seara! - Domnule, unii pescuiesc fiindca le place acest sport, altii din plictiseala, eu din cauza nervilor. Dumneavoastra? - Eu pentru ca vreau sa prind peste. Trei tauri stau pe vîrful unui deal si arunca priviri pofticioase spre o turma de vaci, aflata în vale, la pascut. − Repede, repede! Sa coborîm la ele si sa le facem felul, spune cel mai tînar dintre ei. − Ei, ei. Nici chiar asa, tinerelule! Ai putintica rabdare. Mai întîi mîncam bine, ne facem baieti frumosi si apoi chemam doamnele sa vina pîna sus la noi, spune cel de-al doilea, ceva mai în vîrsta decît primul. − Fiti seriosi. De ce sa coborîm? De ce sa le chemam? spune cel mai batrîn dintre tauri. Se vede foarte bine si de-aici. - Domnule Vanghelie, ati fost la Gradina Zoologica? - Da, bineînteles. - Cati ani? - Alcoolul ucide. - Si ce? Apa te face nemuritor? Toata lumea trebuie sa creada. Eu cred ca o sa mai beau o bere! Ultimul tip de salut atunci cind vorbesti la mobil: "Buna seara, tie si asultatorilor nostri" - Alo, familia Popescu? - Nu stiu, minca-ti-as, ca de-abia am intrat... Unu' trecea pe langa o piatra funerara pe care scria: "Aici se odihneste un avocat, un om cu un suflet bun, un om onorabil" − Doamne Sfinte! îsi face cruce tipul. Astia au bagat trei oameni în acelasi mormant! O profesoara de franceza isi intreaba elevii: − Care e diferenta intre "Madame" si "Mademoiselle" La care un baiat din spate: − "Monsieur"! Mama, catre fiica: − Ce o sa faci cand o sa ajungi mare ca mine? − Pai... cura de slabire... Duminica, la biserica, o femeie ii zice preotului plangand: − Parinte, aseara sotul meu a murit fara lumanare! − Dumnezeu sa il odihneasca in pace! Si a avut vreo ultima dorinta? − Da, zice femeia, plangand si mai tare, a zis "Muiere, lasa pusca jos!" Un baietel, nemaiputandu-se abtine, s-a oprit la un pom din centrul orasului si a inceput sa urineze. Un politist, vazandu-l, s-a apropiat si i-a spus: “Sa nu mai faci asa ceva, pentru ca daca te mai prind iti tai cocoselul!” Baietelul a luat-o la fuga si s-a oprit tocmai in partea cealalta a orasului cand, langa un copac, a vazut aplecata pe vine o fetita de varsta sa. S-a uitat mai atent si a exclamat: “Oh, Dumnezeule! Politistul acela chiar vorbea serios!” - Tata, ce este un idiot? - In general, un idiot este o persoana care da o explicatie ambigua si lunga, din care persoana cu care discuta nu intelege, intelegi? - Nu... -De ce v-ati oprit la 3 copii? -Am auzit ca fiecare al 4-lea copil nascut e chinez O bunica isi auzi nepoata de 5 ani jucandu-se de-a nunta. Copila zicea cam asa: - Ai dreptul sa nu spui nimic, orice vei spune va fi folosit impotriva ta, ai dreptul sa te reprezinte un avocat. Poti saruta mireasa. Un individ a uns cu unt o felie de paine, dupa care a turnat niste dulceata. Din greseala, felia i-a cazut pe covorul cel nou, dar NU a cazut cu fata unsa in jos. Mirat, individul i-a scris lui Murphy sa-l intrebe cum a fost posibil asa ceva. Dupa cateva luni de experimente, Murphy i-a trimis individului concluzia: “Felia a fost unsa gresit!” Bula merge la un restaurant de mana a treia. − Am comandat friptura cu o felie de lamaie, zice Bula, dar nu vad friptura. Ospatarul se uita cu repros la Bula: − Sub lamaie v-ati uitat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bullbikers Postat Februarie 28, 2011 Share Postat Februarie 28, 2011 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dane_Bad Postat Martie 1, 2011 Share Postat Martie 1, 2011 (editat) O primavara frumoasa tuturor! Editat Martie 1, 2011 de Dane_Bad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GabiButon Postat Martie 1, 2011 Share Postat Martie 1, 2011 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mishu_dark Postat Martie 1, 2011 Share Postat Martie 1, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=vBW0GVtqwqM...feature=related Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dedics Postat Martie 2, 2011 Share Postat Martie 2, 2011 Cel mai nou model de motocicleta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nightfox Postat Martie 2, 2011 Share Postat Martie 2, 2011 Sot si sotie.... EA: Iubitule ce facem in seara asta? EL: Mergem la curve draga mea. EA: Cum adica? EL: pai eu ma duc la o domnisoara sexy si draguta iar tu te duci la mata...)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sergiulik22 Postat Martie 6, 2011 Share Postat Martie 6, 2011 http://cerculet.com/pag.php?user=sergiulik22 :) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lazy Postat Martie 7, 2011 Share Postat Martie 7, 2011 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Martie 13, 2011 Share Postat Martie 13, 2011 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Martie 17, 2011 Share Postat Martie 17, 2011 Nu stiu daca e originala ideea sau furata din strainatate, dar unele scene sunt chiar bune. Mesaj completat Nu stiu daca a mai fost postat, dar e.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Martie 17, 2011 Share Postat Martie 17, 2011 http://www.220.ro/auto/Intersectie-Periculoasa/9FtmLWXfn4/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BogDanel Postat Martie 17, 2011 Share Postat Martie 17, 2011 De ce ataca membrii PETA doar pe cei care au haine de blana, nu si pe cei care au geci de piele? E mai usor sa ataci cateva babe bogate, decat o gasca de motociclisti:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robbflynn Postat Martie 17, 2011 Share Postat Martie 17, 2011 Ce te invata nevasta…. ! Nevasta te invata despre fericire: sa te duci la ma-ta! Sigur se bucura cand te vede Nevasta te invata despre punctualitate: nu ma intereseaza cate beri ai baut, tu trebuia sa fii acasa Nevasta te invata despre nudism: plec de aici si te las in poponeata gol Nevasta te invata despre nulitate: tu fara mine esti un nimeni Nevasta te invata despre creare: eu te-am facut barbat Nevasta te invata despre dureri: nu am chef, ma doare capul Nevasta te invata despre mobilitate: ce-ti fug ochii dupa curu lu’ aia Nevasta te invata despre otet: ce acra poate fi ma-ta! Nevasta te invata despre ordine: m-am saturat sa tot adun dupa tine Nevasta te invata despre botanica: nu mi-ai mai cumparat o floare de nici nu mai stiu cum arata Nevasta te invata despre juramant: zi sa mori tu ca n-ai baut nimic? Nevasta te invata despre geneza: inca nu s-a nascut ala care sa dea in mine Nevasta te invata despre munca in exces: cam multe sedinte peste program ai tu. Nevasta te invata despre greseli: a fost greseala mea ca ti-am facut toate poftele Nevasta te invata despre transformare: cand te-am luat erai slab ca o aschie, acum esti gras ca un porc Nevasta te invata despre ratiune: cand iti vine sa ma inseli, sa te gandesti bine la ce pierzi Nevasta te invata despre dictie: vorbesti exact ca ma-ta Nevasta te invata despre necesitate: trebuie sa aduci mai multi bani in casa Nevasta te invata despre sarbatori: vezi ca vine ziua mea, poate nu-mi cumperi ceva frumos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kamikazee Postat Martie 17, 2011 Share Postat Martie 17, 2011 dupa astia s-or luat aia de mai sus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dedics Postat Martie 18, 2011 Share Postat Martie 18, 2011 Nu e de ras, mai degraba de plans, la noi astea se fac in zeci de ani Cum se lucreaza in alte locuri! VS. Cum se lucreaza pe la noi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BogDanel Postat Martie 18, 2011 Share Postat Martie 18, 2011 TIPIC ROMANESC !!i Trei barbati morti ajung la poarta raiului. Ii ia Dumnezeu pe fiecare la intrebari,primul fiind un italian: -Ia zi,tu cum ai murit? -Pai mi-am cumparat un ferrari,am mers pe autostrada spre Milano cu 340 km/h ,n-am putut sa iau o curba, am intrat in parapet si am murit pe loc. -Bine,poti sa intri. Al doilea,un german: -Tu cum ai murit? -Mi-am luat un porsche, am mers pe autostrada, o cinsterna a pus frana brusc in fata mea, nu am mai putut opri, explozie mare, am murit pe loc... -Bine, poti intra si tu. Al treilea,un roman: -Tu ce ai patit? -Mi-am luat un X5 si am murit de foame Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kamikazee Postat Martie 18, 2011 Share Postat Martie 18, 2011 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lazy Postat Martie 18, 2011 Share Postat Martie 18, 2011 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lautrec Postat Martie 19, 2011 Share Postat Martie 19, 2011 3 barbati morti ajung la poarta raiului. Ii ia Dumnezeu pe fiecare la intrebari,primul fiind un italian: -Ia zi, tu cum ai murit? -Pai mi-am cumparat un ferrari, am mers pe autostrada spre Milano cu 340 km/h, n-am putut sa iau o curba, am intrat in parapet si am murit pe loc. -Bine, poti sa intri. Al doilea, un german: -Tu cum ai murit? - Mi-am luat un porsche, am mers pe autostrada, o cinsterna a pus frana brusc in fata mea, nu am mai putut opri, explozie mare, am murit pe loc... -Bine, poti intra si tu. Al treilea, un roman: -Tu ce ai patit? -Mi-am luat un X5 si am murit de foame. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate