cervo Postat Noiembrie 7, 2012 Share Postat Noiembrie 7, 2012 (editat) Doi ardeleni citeau ziarul: - Bai, Ioane, uite ce scrie in ziar: "O bomba costa 4 milioane de dolari"! - Tulai, de-ar cadea si in curtea noastra una! Un oltean i se lauda unui ardelean: - Bre, facui o palinca de 38 de grade. - Ma omule, interveni ardeleanul, aceia-i febra, nu palinca. Doi ardeleni: - Tu stii ca ieri aproape ca l-am vazut pa tata-tu? - Noa, da' ce vorba-i asta? Ori l-ai vazut, ori nu l-ai vazut? Cum adica aproape?... - Apai tata-tu nu lucra la gara? - Ba da. - Si nu are o salopeta cu numaru' 44? - Ba da. - Noa... Eu l-am vazut pa 43... Editat Noiembrie 7, 2012 de cervo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei_c Postat Noiembrie 7, 2012 Share Postat Noiembrie 7, 2012 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
T I M B E R L A N D Postat Noiembrie 7, 2012 Share Postat Noiembrie 7, 2012 Ma Mihai,ai orbu ' gainii?Sa inteleg ca... nu man , dupa ce am testat noul xtz 660 tenere mi-am dat foc la Gelande Strasse si inca ceva am inteles ca dupa ce iti iei tenere inTeneresti cam 10 ani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calin.m Postat Noiembrie 8, 2012 Share Postat Noiembrie 8, 2012 (editat) http://www.youtube.com/watch?v=wHfo8zwYFUo Editat Noiembrie 8, 2012 de calin.m Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
T I M B E R L A N D Postat Noiembrie 8, 2012 Share Postat Noiembrie 8, 2012 asta e o boala nu? sa radem de el ? fuck off ...sa radem da-l in guta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calin.m Postat Noiembrie 9, 2012 Share Postat Noiembrie 9, 2012 asta e o boala nu? sa radem de el ? fuck off ...sa radem da-l in guta da .. e o boala .. numai ca am unele rezerve in a crede ca in cazul asta e autentica treaba .. anyways .. let's see some more funny sh!t: SURSA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cervo Postat Noiembrie 9, 2012 Share Postat Noiembrie 9, 2012 ;-) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei_c Postat Noiembrie 9, 2012 Share Postat Noiembrie 9, 2012 Idee de concurs pe la intruniri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calin.m Postat Noiembrie 9, 2012 Share Postat Noiembrie 9, 2012 Idee de concurs pe la intruniri concurenta din stanga triseaza .. office practical joke : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Noiembrie 9, 2012 Share Postat Noiembrie 9, 2012 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexandru1771 Postat Noiembrie 10, 2012 Share Postat Noiembrie 10, 2012 real? concurenta din stanga triseaza .. office practical joke : nu triseaza ...pune si laptic in bere ! ) Idee de concurs pe la intruniri Clar ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Noiembrie 12, 2012 Share Postat Noiembrie 12, 2012 http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=9yHl24QynOM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
netrox Postat Noiembrie 12, 2012 Share Postat Noiembrie 12, 2012 http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=9yHl24QynOM )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kamikazee Postat Noiembrie 12, 2012 Share Postat Noiembrie 12, 2012 mai trebuiesc niste jante O.Z si cauciucuri Pirelli si poate veni la transilvania drag race ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Noiembrie 13, 2012 Share Postat Noiembrie 13, 2012 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Noiembrie 14, 2012 Share Postat Noiembrie 14, 2012 Mi se pare mie sau e ceva in neregula cu acest cantec? http://www.youtube.com/watch?v=NFqpYSwDHf4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Noiembrie 14, 2012 Share Postat Noiembrie 14, 2012 Ce incepe cu R si strica dintii? Ranga Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Galen Postat Noiembrie 14, 2012 Share Postat Noiembrie 14, 2012 Mi se pare mie sau e ceva in neregula cu acest cantec? http://www.youtube.com/watch?v=NFqpYSwDHf4 perversule! e doar o mostra din comoara folclorului romanesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smakalan Postat Noiembrie 15, 2012 Share Postat Noiembrie 15, 2012 )) sursa: 9gag Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Noiembrie 15, 2012 Share Postat Noiembrie 15, 2012 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
T I M B E R L A N D Postat Noiembrie 15, 2012 Share Postat Noiembrie 15, 2012 asta e buna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BabyDihor Postat Noiembrie 18, 2012 Share Postat Noiembrie 18, 2012 1.Clientul, in magazin. Vanzatorul il intreaba politicos: - Cu ce va pot servi? -Doua kilograme de cartofi, dar, fiecare cartof impachetat separat! - Trei kilograme de portocale, si fiecare portocala ambalata separat! Vanzatorul se conformeaza, vizibil iritat, cererilor clientului. Clientul se mai uita prin magazin si, la un moment dat intreaba: - Ce este acela negru, din bolul de sticla? - Mac, (cuvant urat), dar nu este de vanzare! 2.Un gagiu se duce la farmacie si cere cea mai mare marime de prezervativ. Farmacista cauta… cauta… cauta, si ii da cea mai mare marime de prezervativ; la care gagiul se uita la farmacista si ii spune: -Domnisoara, dumneata cred ca nu m-ai inteles. Am cerut cea mai mare marime de prezervativ!". La care farmacista: -Dar domnule, nu va suparati, chiar asa de mare o aveti? Gagiul: -Domnisoara, numai la prostii va ganditi. Sunt invitat la un bal diseara si m-am gandit sa ma deghizez intr-o "sula"… Farmacista: -Vai domnule, eu cred ca mai bine ati lua un c**at intre dinti si v-ati deghiza in fund!" 3.La ora de matematica învatatoarea îi întreaba pe copii: - Trei vrabii stau pe o craca. Pe una o împuscam. Cîte ramîn atunci pe craca? - Nici una, pentru ca celalalte îsi iau zborul. - Matematic nu este corect, Gigele, dar îti apreciez totusi logica. - Doamna învatatoare! As dori sa întreb si eu ceva: trei femei manînca înghetata pe strada. Una o musca, una o linge iar cealalta o s*ge. Care dintre ele este casatorita? Învatatoarea se gîndeste. - Cea care o s*ge. - Din pacate nu, ci cea care poarta verigheta, dar va apreciez totusi logica! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Noiembrie 22, 2012 Share Postat Noiembrie 22, 2012 Numai imaginea videoclipului e amuzanta. http://youtu.be/dHWz_-fmgfU Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Noiembrie 22, 2012 Share Postat Noiembrie 22, 2012 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dedics Postat Noiembrie 23, 2012 Share Postat Noiembrie 23, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=Mao7lRVMgKc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate