ftraian Postat Decembrie 7, 2005 Share Postat Decembrie 7, 2005 E foarte adevarat ceea ce zici tu, si eu am vazut documentarul. Dar aici apare experienta mea cand am fost 120km la 0 grade si desi eram bine imbracat mainile nu se simteau excelent. E drept ca nu am avut probleme de manevrare a comenzilor dar odata ajuns acasa am simtit pe propria "piele" cum e apa calda. Cred ca e mai usor sa ne protejam crpul. Curentii de aer au viteza mai mare la maini si manusie sunt mai subtiri decat hainele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ipman Postat Decembrie 7, 2005 Share Postat Decembrie 7, 2005 Daca punem problema asa, e de preferat sa incalzesti extremitatile deoarece pe acolo se pierde cea mai mare cantitate de caldura oricum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tro5 Postat Decembrie 9, 2005 Autor Share Postat Decembrie 9, 2005 haina electrica + mansoane ....raman picioarele de incalzit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micro Postat Decembrie 25, 2005 Share Postat Decembrie 25, 2005 salutare. As vrea sa va 9intreb daca la un scooter de 49,aprilia,poate duce alternatorul cea ce discutati voi? Si in legature cu incalzirea la picioare vreau sa av spun ca am o idee. Ori ne oprim undeva si ne incalzim,ori in ghete punem niste hasa incalzita care sa se alimenteze cu un fir care urca in sus in geaca. Alta mai buna nu am. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Decembrie 25, 2005 Share Postat Decembrie 25, 2005 As vrea sa va 9intreb daca la un scooter de 49,aprilia,poate duce alternatorul cea ce discutati voi? putin probabil, dar vezi ce scrie in cartea lui tehnica despre alternator Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ipman Postat Decembrie 26, 2005 Share Postat Decembrie 26, 2005 Foarte putin probabil. O asemenea veste consuma 50-60w cel putin. Daca mai adaugi si minere incalzite, deja asta e o problema seriosa si pentru o moto mare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micro Postat Decembrie 27, 2005 Share Postat Decembrie 27, 2005 auziti daca am un scooter de la FB de 125 ala rezista? nu prea ma pricep. SI inca o problema vinde cineva un top case si la sh cu un pret ff mic,ms. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Decembrie 27, 2005 Share Postat Decembrie 27, 2005 DAca vreti raspunsuri corecte la intrebarile voastre trebuie sa postati cateva detalii: Puterea maxima a alternatorului sau magnetoului, tensiunea din instalatia electrica, puterea becului de far. Nu ajuta cu nimic sa puneti intrebari de genul '' la un scuter de 49 merge'' sau ''un scooter de la FB de 125 ala rezista''. Este de datoria voastra sa dati un minim de informatii despre instalatia electrica, nimeni altcineva nu o sa caute date tehnice despre mobrele pe care le aveti. Iarasi, MARE ATENTIE: daca umblati in instalatie electrica a mobrelor NOI aveti toate sansele sa pierdeti garantia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-WERNER- Postat Ianuarie 5, 2006 Share Postat Ianuarie 5, 2006 A confectionat pana la urma cineva o vesta incalzita electric? Sunt curios daca ajunge sa te incalzesti cu 60W !?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bulinu' Postat Ianuarie 5, 2006 Share Postat Ianuarie 5, 2006 Mai simplu, mai comod si fara batai de cap: Pugute de gel puse intr-un BRAU prevazut cu buzunare pentru ele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vreau_bani Postat Februarie 2, 2006 Share Postat Februarie 2, 2006 ar fi asta o idee: http://www.okazii.ro/catalog/1265559/bazar....html#div_photo nu afecteaza nici partea electrica dar nici nu se stie daca chiar merge. eu mi-am comandat 10 bucati deja. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate