villisor Postat Octombrie 4, 2004 Share Postat Octombrie 4, 2004 ba sunt,dar pentru mai mult! intotdeauna! si cu vibratia chiar asa e...simtirea e totul,stiu ca stii!insa depinde de cai(sau de cal,daca stai in spate) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oana. Postat Octombrie 17, 2004 Share Postat Octombrie 17, 2004 vilisor, cred ca e faza cu armonia , a la John, de se suie pe busa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
villisor Postat Octombrie 17, 2004 Share Postat Octombrie 17, 2004 si invata in trei zile de-i sar spitele de la roti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oana. Postat Octombrie 18, 2004 Share Postat Octombrie 18, 2004 haha, tre sa o punem de rezerva de panselutze sa se obijnuiasca cu ele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin Postat Octombrie 18, 2004 Share Postat Octombrie 18, 2004 ce dume misto. mai aveti in voi ? Sorinake Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
villisor Postat Octombrie 18, 2004 Share Postat Octombrie 18, 2004 vrei si tu?io zic sa nu te bagi,ca unde-si pun femeile capul si acidul...vai de voi! Oana,nu panselutze,niste gura-leului,ca doar rage a paguba! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oana. Postat Octombrie 20, 2004 Share Postat Octombrie 20, 2004 sorinake, tie ti luam niste papadie ( ca sa ma exprim plastic) vilisor, a mers! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin Postat Octombrie 21, 2004 Share Postat Octombrie 21, 2004 misto, astept sa ma invitati sa mi-o puneti in par(incalcit). (papadia) Sorinake Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Octombrie 21, 2004 Share Postat Octombrie 21, 2004 hihihihihihhhihihihihihhihihihihihi sorinele, fac fetele mishto de tine.... daca tot a facut natura.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin Postat Octombrie 21, 2004 Share Postat Octombrie 21, 2004 ba ce rele sunteti cand va strangeti mai mult de una Sorinake Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
villisor Postat Octombrie 21, 2004 Share Postat Octombrie 21, 2004 si ne mai facem...naiba te-a pus! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oana. Postat Octombrie 23, 2004 Share Postat Octombrie 23, 2004 sorinelele, ai fugit la mamica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
villisor Postat Octombrie 23, 2004 Share Postat Octombrie 23, 2004 nu cred!cheama baietii la Etrusco...ca singur nu indrazneste,hahahaha! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin Postat Octombrie 23, 2004 Share Postat Octombrie 23, 2004 si ce-ai vrea sa indraznesc ? Sorinake Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator DARK-RIDER-82 Postat Noiembrie 11, 2004 Share Postat Noiembrie 11, 2004 CONTINUATI CONTINUATI CHIAR CA E INTERESANT:) OARE IN CE ZODIE SUNT FETELE MOTOCICLISTE DE PE FORUMU' ASTA? SI_TOTUSI_HAYABUSA..............FOR_LIFE_ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cri Postat Noiembrie 11, 2004 Share Postat Noiembrie 11, 2004 in zodia fetelor motocicliste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator DARK-RIDER-82 Postat Noiembrie 12, 2004 Share Postat Noiembrie 12, 2004 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bendis Postat Decembrie 10, 2004 Share Postat Decembrie 10, 2004 DARK-RIDER-82 moshto mishcare (faza cu florile). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
booby-loo Postat Martie 15, 2005 Share Postat Martie 15, 2005 Corect spus in zodia fetelor motocicliste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cr!sT!an Postat Martie 24, 2005 Share Postat Martie 24, 2005 lasati fetele sa-si expuna pct de vedere....ele tre sa raspunda la intrebarea adresata....nu voi sau ati facut schimbare de sex Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlexaAndra Postat Aprilie 3, 2005 Share Postat Aprilie 3, 2005 Am si eu ceva de spus....mi-ati dat ocazia. Ganditiva ca majoritatea masculilor de aici au sau ar trebui sa aiba prietene sau ceva de genu. Ele sunt o parte din viitoarele motocilciste asa ca nu le mai judecati....incercati sa le intelegeti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AnaMaria Postat Aprilie 3, 2005 Share Postat Aprilie 3, 2005 Nu am citit tot ce s-a postat pe topicul asta ca mi se parea inutil si nu am rabdare. Parerea mea .... "De Ce "fete Motocicliste".. chiar asa de ce ? Mie mi se pare o mare discriminare asta. Pana la urma nu conteaza sexul (masculin sau feminin) ci conteaza doar ca toti suntem pasionati de motociclete si ar trebui ca toti sa fiti numiti motociclisti (eu inca nu intru in aceasta categorie deoarece nu am inca permis). Pana la urma fetele ce au motz ? De ce nu se face un coltz numit si "Baieti Motociclisti" ? Forumul acesta se numeste motociclism si ar trebuie toti sa participe la discutii si sa nu se faca bisericutze . Nu cred ca pe fete le-ar deranja daca nu ar avea coltzul lor, daca au ceva nedumeriri si vor sfaturi de la alte fete se poate crea doar un simplu topic cu acea problema si cine doreste raspunde. Nu vreau sa creez comentarii contradictorii , asta este doar parerea mea. Mi se pare super aiurea chestia asta. Eu orice intrebare / nedumerire am avut am scris pe forum sau PM si mi-au fost raspunse de fete sau baieti , nu a trebuit sa postez neaparat la Fete Motocicliste. Toate cele bune Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pit Postat Aprilie 3, 2005 Share Postat Aprilie 3, 2005 de mai era unu si cu " fete nemotocicliste" era chair de tot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlexaAndra Postat Aprilie 10, 2005 Share Postat Aprilie 10, 2005 de mai era unu si cu " fete nemotocicliste" era chair de tot de ce mah esti misogin rau...ce fetele n-au voie sa fie motocicliste...ce le judecati atata? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AnaMaria Postat Aprilie 10, 2005 Share Postat Aprilie 10, 2005 de ce mah esti misogin rau...ce fetele n-au voie sa fie motocicliste...ce le judecati atata? normal ca au / avem voie. dar nu sa fie categorizate separat . mi se pare o aberatie. tot oameni suntem carora le plac motocicletele. e aiurea sa fie 2 categorii motociclisti si motocicliste... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate