Vizitator TazzY Postat Noiembrie 6, 2006 Share Postat Noiembrie 6, 2006 de la diavolul tazmanian.. toata lumea imi zice asa.. dar nush dc ca eu sunt cuminte.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AmonRa Postat Noiembrie 11, 2006 Share Postat Noiembrie 11, 2006 buna.... eu sunt Ramona...locuiesc in Galati. cat despre permis si motor sper sa vina la anu` (o sa`mi dau toata silinta ), iar pasiunea pentru motoare a aparut cu mult timp in urma... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
COLD AS ICE Postat Noiembrie 11, 2006 Share Postat Noiembrie 11, 2006 ,iar pasiunea pentru motoare a aparut cu mult timp in urma... La toti, .......absolut toti, a aparut aceasta pasiune cu muuuuult timp in urma! Bine ai venit! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AmonRa Postat Noiembrie 11, 2006 Share Postat Noiembrie 11, 2006 ,iar pasiunea pentru motoare a aparut cu mult timp in urma... La toti, .......absolut toti, a aparut aceasta pasiune cu muuuuult timp in urma! Bine ai venit! [/quote da mie imi placeau si cand aveam 10 ani... so a trecut ceva vreme de atunci nu foarte mult, ce`i drept oricum bine v`am gasit pe toti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stres Postat Noiembrie 11, 2006 Share Postat Noiembrie 11, 2006 pana iti ei motocicleta.... iti urez bafta la bac bine venisi Pana la bac,mai am capacitatea Scuze ca am raspuns asa greu,dar abia acum am gasit topicul.Si pana la capacitate,tre' sa supravietuiesc intr-a 8-a. Merci de urari,oricum E bine ca te documentezi de mica! E bine,dar crap de ciuda in acelasi timp,ca altii au motor si eu nu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Noiembrie 12, 2006 Share Postat Noiembrie 12, 2006 Pana la bac,mai am capacitatea Scuze ca am raspuns asa greu,dar abia acum am gasit topicul.Si pana la capacitate,tre' sa supravietuiesc intr-a 8-a. Merci de urari,oricum E bine,dar crap de ciuda in acelasi timp,ca altii au motor si eu nu da mai fata...e bine ca te documentezi de mica...si stai tu linistita ca ai timp sa calaresti viata nu e asa scurta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stres Postat Noiembrie 13, 2006 Share Postat Noiembrie 13, 2006 da mai fata...e bine ca te documentezi de mica...si stai tu linistita ca ai timp sa calaresti viata nu e asa scurta Pentru cei care si-o traiesc asa cum trebuie si vor sa faca o gramada de chestii intr-o singura viata,e scurta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator TazzY Postat Noiembrie 14, 2006 Share Postat Noiembrie 14, 2006 (editat) buna.... eu sunt Ramona...locuiesc in Galati. cat despre permis si motor sper sa vina la anu` (o sa`mi dau toata silinta ), iar pasiunea pentru motoare a aparut cu mult timp in urma... Deja te iubesc... Bine ai venit printre noi.. Editat Noiembrie 14, 2006 de TazzY Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AmonRa Postat Noiembrie 14, 2006 Share Postat Noiembrie 14, 2006 Deja te iubesc... Bine ai venit printre noi.. si de nevasta cand ma iei? ah si apropo bine v`am gasit pe toti group huuuuuuuuuuuuuuuuuuuug Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat Noiembrie 14, 2006 Share Postat Noiembrie 14, 2006 Deja te iubesc... Bine ai venit printre noi.. BR e sproape de GL. Suie-te pe cal, armasarule si da-i bice. PS: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prafuit Postat Noiembrie 15, 2006 Share Postat Noiembrie 15, 2006 group huuuuuuuuuuuuuuuuuuuug ehhh asta da! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theBD Postat Noiembrie 15, 2006 Share Postat Noiembrie 15, 2006 ehhh asta da! cam softcore.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prafuit Postat Noiembrie 15, 2006 Share Postat Noiembrie 15, 2006 cam softcore.. Acum daca cerem mai mult sar moderatorii pe noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Noiembrie 15, 2006 Share Postat Noiembrie 15, 2006 Acum daca cerem mai mult sar moderatorii pe noi pai cerem cu bun simt macar AmonRA, mai baga si tu poze misto nickname Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AmonRa Postat Noiembrie 15, 2006 Share Postat Noiembrie 15, 2006 pai cerem cu bun simt macar AmonRA, mai baga si tu poze misto nickname pai e anagrama numelui meu si m`am folosit de asta pt a`mi dezvalui si pasiunea pt mitologia egipteana printre altele smart, nu? cat despre poze....pai n`oi baga aici zeci de poze cu mine care vrea cere pe mess.... si daca sunt intr`o stare buna, va dau...daca nu...u`ll see ehhh asta da! si unde is hugurile? se presupune k era group hug Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flyguy Postat Noiembrie 15, 2006 Share Postat Noiembrie 15, 2006 na, e bine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AmonRa Postat Noiembrie 15, 2006 Share Postat Noiembrie 15, 2006 na, e bine? aproape... Acum daca cerem mai mult sar moderatorii pe noi mai mult ce?? Acum daca cerem mai mult sar moderatorii pe noi mai mult ce?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Noiembrie 15, 2006 Share Postat Noiembrie 15, 2006 (editat) aproape... mai mult ce?? mai mult ce?? mai mult?pune poza de la avatar in varianta marita...pare marfa bun venit printre noi Editat Noiembrie 15, 2006 de Mr_ORL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AmonRa Postat Noiembrie 15, 2006 Share Postat Noiembrie 15, 2006 mai mult?pune poza de la avatar in varianta marita...pare marfa bun venit printre noi gata ajung, nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stres Postat Noiembrie 15, 2006 Share Postat Noiembrie 15, 2006 gata ajung, nu? cred ca o sa ne intelegem bine cand o sa ne cunoastem.Pari descuiata la minte.Bravo.Plus ca arati bine in toate pozele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AmonRa Postat Noiembrie 15, 2006 Share Postat Noiembrie 15, 2006 cred ca o sa ne intelegem bine cand o sa ne cunoastem.Pari descuiata la minte.Bravo.Plus ca arati bine in toate pozele. hihi sper ah si multam eu ramona...tu? in momentu asta sunt fffffffffffffffffffffffffffffff fericita uuuuuuuuuuuuuu well hai la o bere oricine ca fac cinste u too girl Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BooBoo Postat Noiembrie 15, 2006 Share Postat Noiembrie 15, 2006 stres n-are voie. E minora, legalmente vorbind, n-are voie sa consume alcool. Dar poti s-o inviti la un suc. Aa... ia stai... de fapt, si tu esti minora, deci nici tu n-ai voie alcool. Pai cum vine asta? ... Fie, hai, o bere fara alcool aveti voie. Eei... am glumit! Bine ati venit, fetelor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Survolaj Postat Noiembrie 15, 2006 Share Postat Noiembrie 15, 2006 Mi se pare mie sau deja sectiunea cu poze a devenit mai mult o cale de a concura pentru miss motociclism.ro? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Noiembrie 15, 2006 Share Postat Noiembrie 15, 2006 (editat) Mi se pare mie sau deja sectiunea cu poze a devenit mai mult o cale de a concura pentru miss motociclism.ro? daca avem motocicliste frumoase, ce vrei? nu or avea unele dintre ele motor, da au suflet de motociclist lasa fetelor ca ne vedem pe la festuri si bem si atunci sa veniti si cu motoarele sa nu va admiram numai pe voi @AmonRA: merci de poze...marfa rezolutia si misto fata din ele pacat ca-i cam departe Editat Noiembrie 15, 2006 de Mr_ORL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BooBoo Postat Noiembrie 15, 2006 Share Postat Noiembrie 15, 2006 Alooooooo! Kids... cioc-cioc! Asta e topicul unde se prezinta fetele. O poza-doua erau de-ajuns. Parerea mea. Pentru catalog foto si eventualul Miss Motociclism.ro, exista topicul ASTA. Asadar... hai cu poze, feteleee... Ca vine iarna si vor si baietii sa-si clateasca ochisorii. all! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate