Prafuit Postat Noiembrie 16, 2006 Share Postat Noiembrie 16, 2006 Asadar... hai cu poze, feteleee... Ca vine iarna si vor si baietii sa-si clateasca ochisorii. all! Incepi sa-mi placi. Mai ales cu replici de genul asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Survolaj Postat Noiembrie 16, 2006 Share Postat Noiembrie 16, 2006 Incepi sa-mi placi. Mai ales cu replici de genul asta Nu o stii pe BooBoo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BooBoo Postat Noiembrie 16, 2006 Share Postat Noiembrie 16, 2006 Iar "esteti"/"estem" off-topic! @Prafuit: dupa replica asta mai ai aceeasi parere? Tachinez doar, nu atac. So... man! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AmonRa Postat Noiembrie 16, 2006 Share Postat Noiembrie 16, 2006 Mi se pare mie sau deja sectiunea cu poze a devenit mai mult o cale de a concura pentru miss motociclism.ro? mmm nu chiar cel putin din punctu meu de vedere...mi`a cerut omu poze...si nah poze stres n-are voie. E minora, legalmente vorbind, n-are voie sa consume alcool. Dar poti s-o inviti la un suc. Aa... ia stai... de fapt, si tu esti minora, deci nici tu n-ai voie alcool.Pai cum vine asta? ... Fie, hai, o bere fara alcool aveti voie. Eei... am glumit! Bine ati venit, fetelor! bine te`am gasit eh n`avem voie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Noiembrie 16, 2006 Share Postat Noiembrie 16, 2006 mmm nu chiar cel putin din punctu meu de vedere...mi`a cerut omu poze...si nah poze asa asa....merci mult..esti o scumpa ca toate fetele de prin zona de altfel...bv voua fetelor...asfalt uscat pt cele ce au nevoie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AmonRa Postat Noiembrie 16, 2006 Share Postat Noiembrie 16, 2006 asa asa....merci mult..esti o scumpa ca toate fetele de prin zona de altfel...bv voua fetelor...asfalt uscat pt cele ce au nevoie cu placere si multumim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prafuit Postat Noiembrie 16, 2006 Share Postat Noiembrie 16, 2006 Iar "esteti"/"estem" off-topic! @Prafuit: dupa replica asta mai ai aceeasi parere? Tachinez doar, nu atac. So... man! Normal, virtual esti simpatica, real cine o mai sti de asemenea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Morphine Child Postat Noiembrie 18, 2006 Share Postat Noiembrie 18, 2006 cu placere si multumim hehehe pufu power Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Miha_Alex Postat Noiembrie 18, 2006 Share Postat Noiembrie 18, 2006 Sunt si eu noua in aceasta "bransa" a motociclistilor.... Mi-am achizitionat si o motocicleta de incepatori, o Honda CBR 125 si sunt foarte multumita de ea. Pana acum nu am avut niciun incident si sper ca nici de acum incolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
world_wonderer Postat Noiembrie 18, 2006 Share Postat Noiembrie 18, 2006 Bine ai venit printre noi @Miha_Alex Felicitari pentru achizitie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
daciana Postat Noiembrie 18, 2006 Share Postat Noiembrie 18, 2006 Daciana Stanciu, 29 de ani, Bucuresti-Dristor. A (din cauza unui pariu) si B (din necesitate) din 2004. Nu am motocicleta, vreau un trike enduro sa ma pot plimba cu el pe coclauri (asta spre disperarea unui prieten, care e chopperist convins). Bine v+am gasit! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BooBoo Postat Noiembrie 18, 2006 Share Postat Noiembrie 18, 2006 @Miha_Alex si @daciana: bine ati venit si cat mai multi km pe motorete! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AmonRa Postat Noiembrie 19, 2006 Share Postat Noiembrie 19, 2006 hehehe pufu power hehe hellow light yeah i like pufuletii... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stres Postat Noiembrie 19, 2006 Share Postat Noiembrie 19, 2006 stres n-are voie. E minora, legalmente vorbind, n-are voie sa consume alcool. Dar poti s-o inviti la un suc. Aa... ia stai... de fapt, si tu esti minora, deci nici tu n-ai voie alcool. Pai cum vine asta? ... Fie, hai, o bere fara alcool aveti voie. Eei... am glumit! Bine ati venit, fetelor! Stai linistita,nu trebuie sa-mi dai voie sa beau alcool,daca asta vreau sa fac.Numai de tata mai ascult din pasti in craciun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AmonRa Postat Noiembrie 19, 2006 Share Postat Noiembrie 19, 2006 Stai linistita,nu trebuie sa-mi dai voie sa beau alcool,daca asta vreau sa fac.Numai de tata mai ascult din pasti in craciun asa asa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gcm Postat Noiembrie 19, 2006 Share Postat Noiembrie 19, 2006 Stai linistita,nu trebuie sa-mi dai voie sa beau alcool,daca asta vreau sa fac.Numai de tata mai ascult din pasti in craciun alt copil cu "personalitate" puternica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Noiembrie 19, 2006 Share Postat Noiembrie 19, 2006 Daciana asta e singurul trike enduro pe care il cunosc. Isi face treaba f bine in teren si pe sosea o tii linistit in 90-100. E Ural Gear-up folosita in armata austriaca, si in teste pt parasutistii Spetznas in Rusia. Practic e facut sa te distrezi, il conduci cu A. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stres Postat Noiembrie 22, 2006 Share Postat Noiembrie 22, 2006 alt copil cu "personalitate" puternica Mai dezvolta un pic ca sa priceapa tot prostul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
berto Postat Noiembrie 22, 2006 Share Postat Noiembrie 22, 2006 Bine ai venit Ramona!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mahasp1 Postat Noiembrie 22, 2006 Share Postat Noiembrie 22, 2006 helou helou..ma numesc diana sunt din bucuresti si am aproape 19 ani ..am "boala"asta de mica..imi plac super sporturile si touringurile..nu am moto inca iar de A sper sa dau in martie in secret (daca afla ai mei ma omoara) ..mi-as dori enorm un motor dar singura solutie este sa mi-l iau bin banii mei..sau doneaza cineva? ..ce sa mai zic..cam atat despre mine..pentru informatii suplimentare...aveti adresa de mess ..asfalt uscat tuturor P.S aici o poza cu mine cu niste catei..ca daca moto nu am .....aa si smokey scz pt topicurile noi..nu am stiut unde sa postez..sorry Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DavidBMW Postat Noiembrie 22, 2006 Share Postat Noiembrie 22, 2006 BINE AI VENIT IN ACEASTA LUME NEBUNA,NEBUNA ,DAR FRUMOASA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mahasp1 Postat Noiembrie 22, 2006 Share Postat Noiembrie 22, 2006 BINE AI VENIT IN ACEASTA LUME NEBUNA,NEBUNA ,DAR FRUMOASA bine v-am gasit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DavidBMW Postat Noiembrie 22, 2006 Share Postat Noiembrie 22, 2006 DE DONAT S-AR MAI GASI MOTOR ,CHIAR SPORT TURING DAR SA MA IERTI E CAM OBOSIT ,ADICA E MORT IN PAPUSOI DAR PINA LA ANU CIND ZICI CA DAI DE CARNET POATE MANINCA JAR SI SE FACE BINE . DAR DE UNDE PASIUNEA ASTA PT MOTOARE,CHIAR? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
berto Postat Noiembrie 22, 2006 Share Postat Noiembrie 22, 2006 Buna si bine ai venit printre noi Diana.Pune mana pe carte ca pana in martie mai e putin.La ce scoala vrei sa te duci?poate bagam o pila... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AmonRa Postat Noiembrie 22, 2006 Share Postat Noiembrie 22, 2006 Bine ai venit Ramona!!! bine v`am gasit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate