diandy Postat Noiembrie 22, 2006 Share Postat Noiembrie 22, 2006 bine ai venit Diana eca mai buna alegere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mahasp1 Postat Noiembrie 22, 2006 Share Postat Noiembrie 22, 2006 DE DONAT S-AR MAI GASI MOTOR ,CHIAR SPORT TURING DAR SA MA IERTI E CAM OBOSIT ,ADICA E MORT IN PAPUSOI DAR PINA LA ANU CIND ZICI CA DAI DE CARNET POATE MANINCA JAR SI SE FACE BINE . DAR DE UNDE PASIUNEA ASTA PT MOTOARE,CHIAR? eu stiu... ...habar nu am..imi plac de mor..la un film cu ghost rider am si plans.. ... si cum era cu donatia? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mahasp1 Postat Noiembrie 22, 2006 Share Postat Noiembrie 22, 2006 Buna si bine ai venit printre noi Diana.Pune mana pe carte ca pana in martie mai e putin.La ce scoala vrei sa te duci?poate bagam o pila... hmmm p carte ma mai uit...si de scoala..majoritatea imi recomanda tomina... akm nu stiu sigur..mai astept recomandari.... si pile ..vezi k nu uit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taw Postat Noiembrie 23, 2006 Share Postat Noiembrie 23, 2006 Bine ai venit pustoaico! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BooBoo Postat Noiembrie 24, 2006 Share Postat Noiembrie 24, 2006 Stai linistita,nu trebuie sa-mi dai voie sa beau alcool,daca asta vreau sa fac.Numai de tata mai ascult din pasti in craciun Kid... That was a joke! Bea pana intri in coma alcoolica, i don't care. E ficatul tau, e viata ta, not my business. (...) Eei... am glumit! Bine ati venit, fetelor! Vezi? Am si zis ca a fost o gluma. Asa ca chill, girl. @mahasp1: Bine-ai venit! Frumoasa si tu si dulaii din poza! Sa-ti traiasca! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stilgar Postat Noiembrie 26, 2006 Share Postat Noiembrie 26, 2006 diandy vezi ca n-ai platit drept de autor ptr poza pe care o folosesti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Noiembrie 26, 2006 Share Postat Noiembrie 26, 2006 (editat) ..la un film cu ghost rider am si plans.. ... Care dintre ele ? Editat Noiembrie 26, 2006 de Popescu_ MihailRaul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexxx Postat Noiembrie 26, 2006 Share Postat Noiembrie 26, 2006 diandy vezi ca n-ai platit drept de autor ptr poza pe care o folosesti Mda ... we`ll take care of it boss ! diandy, surrender at once ! or else .. PS - wrongname stie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mahasp1 Postat Noiembrie 27, 2006 Share Postat Noiembrie 27, 2006 ... Care dintre ele ? la ghost rider 2 ..ala cu hayabusa ...e asa o rusine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GoKart Postat Noiembrie 27, 2006 Share Postat Noiembrie 27, 2006 Nu-i rusine ca esti fata. ..(mama ce mi-o iau daca citeste fata mea postu'. .) Oricum desi tarziu...bine ai venit, si sa te vedem motorizata.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mon1 Postat Noiembrie 27, 2006 Share Postat Noiembrie 27, 2006 Salut!!! Ma bucur sa ma numar printre voi, fetelor motocicliste!!! Cred ca de mica mi-am dorit sa am un motor, si acum ca-l am parca nu m-as mai da jos de pe el. Pacat ca mai sunt si altele de facut... Am carnet de un an, dar numai acum invat sa merg cu motoru... si va arat cateva poze... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
azumir6 Postat Noiembrie 27, 2006 Share Postat Noiembrie 27, 2006 bine v`am gasit bun venit, asteptam sa iei permis si motor, pana atunci, integreaza-te... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AmonRa Postat Noiembrie 28, 2006 Share Postat Noiembrie 28, 2006 bun venit, asteptam sa iei permis si motor, pana atunci, integreaza-te... da oricum nu mai e mult pan` la primavara pan` atunci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BooBoo Postat Noiembrie 28, 2006 Share Postat Noiembrie 28, 2006 Salut!!! Ma bucur sa ma numar printre voi, fetelor motocicliste!!! Cred ca de mica mi-am dorit sa am un motor, si acum ca-l am parca nu m-as mai da jos de pe el. Pacat ca mai sunt si altele de facut... Am carnet de un an, dar numai acum invat sa merg cu motoru... si va arat cateva poze... Bine-ai venit! Super poze! S U P E R !!!!! Sa-ti traiasca si sa te bucuri de ea! Inca o data, bine-ai venit! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Survolaj Postat Noiembrie 28, 2006 Share Postat Noiembrie 28, 2006 Bine ati venit fetelor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GoKart Postat Noiembrie 29, 2006 Share Postat Noiembrie 29, 2006 Mon1...welcome si tie...ne vedem la vara la intrunire la voi... Pana atunci...Asfalt...acceptabil e tot ce pot cere de la vremea asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthemis Postat Noiembrie 29, 2006 Share Postat Noiembrie 29, 2006 Care asfalt domne, n-ai vazut ca fata e pasionata de namol. Bine ai venit mona! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zouza Postat Noiembrie 29, 2006 Share Postat Noiembrie 29, 2006 Hola! Imi pare bine sa fac parte din acest grup de prieteni ce se mareste pe zi ce trece. Sunt si eu o viitoare motociclista...sper eu cat mai curand posibil....dar din pacate, nu mai devreme de primavara, si asta din diverse motive... scoala moto urmeaza sa o fac in primavara......motocicleta ar trebui sa o iau tot pe atunci sau poate mai devreme...daca reusesc sa gasesc ceea ce caut.....o motocicleta potrivita pentru o incepatoare, nici prea puternica nici prea codasa , o motocicleta pe care sa o pot stapani cu usurintza intr-o prima faza .....daca ma puteti ajuta cu sugestii, sfaturi... Gandul de a deveni motociclista ma batea de ceva vreme, dar de curand am avut ocazia sa vad de mai aproape aceasta lume si asta a fost .... m-am hotarat.... nu mai vreau sa fiu doar spectator! Astept sfaturile voastre, ca fosti incepatori si de abia astept sa pun si eu poze cu motocicleta mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tuningboy Postat Noiembrie 29, 2006 Share Postat Noiembrie 29, 2006 Bine ai venit Zouzo...si la cat mai multi km fara incidente Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BooBoo Postat Noiembrie 29, 2006 Share Postat Noiembrie 29, 2006 (editat) Zouzoooo, da' mult mai scrii! Bine-ai venit si bafta cu scoala si motocicleta! Edit: imi arata ca scrii, acum vaz ca nu mai esti pe topic. My mistake. Editat Noiembrie 29, 2006 de BooBoo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wallower Postat Noiembrie 29, 2006 Share Postat Noiembrie 29, 2006 xx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BooBoo Postat Noiembrie 29, 2006 Share Postat Noiembrie 29, 2006 Tocmai am aflat ca o cunosc pe Zouza. Si stiu ca chopperele nu intra in gratiile ei. Acum o saptamana, la Arc, a probat un Intruder 600 (si nu i-a placut) si un Bandit (400...? ) care a cam incantat-o. Zouza, inca o data bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zouza Postat Noiembrie 29, 2006 Share Postat Noiembrie 29, 2006 (editat) ......pana una alta o sa pun cateva poze cu mine ...fara moto ...ca sa ne cunoastem mersi mult... si imi pare bine ca ne reintalnim BooBoo Editat Noiembrie 29, 2006 de Zouza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Survolaj Postat Noiembrie 29, 2006 Share Postat Noiembrie 29, 2006 Zouza, mai da drumu la aeru conditionat la munca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AmonRa Postat Noiembrie 29, 2006 Share Postat Noiembrie 29, 2006 ......pana una alta o sa pun cateva poze cu mine ...fara moto ...ca sa ne cunoastem mersi mult... si imi pare bine ca ne reintalnim BooBoo hellow there welcome...io tot la primvara permis...motor...alea alea.... ai un shtrumfulet in prima poza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate