ermitaje Postat Ianuarie 18, 2017 Share Postat Ianuarie 18, 2017 Am o prietena cu câțiva centimetri în plus față de tine și merge ok pe Virago. Poți încerca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Ianuarie 19, 2017 Share Postat Ianuarie 19, 2017 Cu echipamentul potrivit, te urci pe ce vrei tu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Ianuarie 19, 2017 Share Postat Ianuarie 19, 2017 Stiu...si eu sunt marunt si mi-am luat o pereche de engineer boots ('bucuria piticilor' le-am numit). Soc si groaza cand le-am probat prima data pe gixxer ☺ Dar m-am obisnuit repede. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sand_storm Postat Ianuarie 7, 2018 Share Postat Ianuarie 7, 2018 Buna, aici Delia, viitoare posesoare de moto. Pot sa dau abia peste aproape 2 ani de permis deci pana atunci ma multumesc cu uitatul pe aici si mersul ca pasager Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lothiel Postat Iunie 26, 2018 Share Postat Iunie 26, 2018 Helo Helo! Newomer here. Cam slabute postarile dedicate doamnelor. Ce faceti fetelor, v-ati luat cu impletitul cositelor si nu mai aveti imp? Eh, daca tot sunt aici, hai sa ma prezint. Sunt una bucata domnisoara, unii ar zice doamna (dar fuck them, fufletul meu e mereu tanar), pasionata de moto si o super mega fericita posesoare de chopper. Am doar o saptamana jumate de cand merg pe mobra, dar, incet incet ne invatam una cu alta. Care sunteti din Bucuresti, nu ati vrea sa facem o mica adunare prin vreo bodega in curand? Sa ne cunoastem si noi. Mie chiar mi-ar prinde bine sa discut cu niste domnite care au reusit sa-si imblanzeasca bestiile Pupici si drumuri bune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ki77y Postat Iunie 28, 2018 Share Postat Iunie 28, 2018 Fetele s-au cam mutat pe FB, pe grupul WIMA. Nu se posteaza prea mult pe forum ca baietii fac mult trolling ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate